Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan dün pek gezentiydim.. öğleden sonra bi daha çıktım.. taksimi süslemişler açık hava konserleri falan.. takip etmek lazım..

dün karın hareketlerimi az da olsa yaptım.. bi de bir saat yürüdüm taksime giderken..

yediklerim:

akşam:
120 gr tavuk ızgara
yarım y.k zeytinyağlı salata
120 gr tereyağlı!! pilav
hepsi toplam 430 kalori..
yemeği geç yemek zorunda kaldım o yüzden büyüdü pilavın porsiyonu

ara öğünler:
200 gr kiraz
2 az şekerli kahve
50 gr dondurma!!

günlük toplam kalori:1650 kalori..
sporu da çıkarınca 1550 kalori yapıyor..

Nafcım slmm bisikletle o kadar kalori yakmak için çok ciddi bi tempoda sürmek gerekli, o da çok zor bişi inan bana kafamçokkarıştı .. hafif tempoda bisiklette sadece 220 kalori yakılıyo maalesef.. ama tabi ki de bisiklet daha zevkli en azından geziniyor insan..
bacaklarım uzun ama 1 saat yürüyeceğime bisiklet sürerim daha iyi 634 kaloriymiş aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

görüşürüz canımmm opuyorumnanaktan

haticecim çıkmıştım ben
olala senin için profilede koydum bak şimdi...

msn hesabım var ama inan ki hiç açmıyorum canım

sarışın ve koyu saçlı hallerini göstersene bana.. eşim değişiklik istiyo ama ben cesaret edemiyorum fikir edinirim :hulya:
canım senin hesabın varsa ekleyeyşm
sarışın halimle hiç foto koymamışım bilgisayarıma yaa
eski falimi koydum o yüzden..

slm canım bol şans sana..

tebrikler tinkerbell kaytarmıcaz di mi olumunekankayizsmile
merhaba melisdeniz nasılsın
Sporunu da yapmışsın güzel cnm cuma iyi kilo vericekmişsin gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile2 Bende tam 1 saat yürüdüm

esmer şeker selam.. tebrikler canım :hooray: tatilinin tadını çıkar..

ay yok gelen giden rahat bırakmadı 5 dk bölgesel egzersiz yapabildim

günaydın olalaaa opuyorumnanaktan

özgeeeeee nerdesin dadlım :hulya:

kahvaltıda sucuklu tost yedim cokacimcoook sucuk kaçamağa giriyomu acaba ya bilmiyorumkismile

kızlar bilgisayarımda bi problem var bilgi işlemi çağırdım birazcık kapatabilirim bu sayfayı haberiniz olsun

tamam canım opuyorumnanaktan bende oje bakıcam biraz dün bikaç tane aldım yeni renk seçeneklerine bakim kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar. bu sabah bir dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. birazdan yeşil çay içerim. ara öğün yapmam lazım artık. acıkıyorum çünkü. bugün meyve yemeyi düşünüyorum unutmazda yanıma alırsaam tabiii. özge dün gördüm seni canım face de. oğluşunda sende çok tatlısınız maşallah..

aaa kızlar siz tam ben msj yazarken gelmişiniz görmemişim günaydınnn

ay yok gelen giden rahat bırakmadı 5 dk bölgesel egzersiz yapabildim

günaydın olalaaa opuyorumnanaktan

özgeeeeee nerdesin dadlım :hulya:

kuzum zaten sucuğu koklatıyolar (yani tabi dışarda yediysen) en fazla 100 kalori almışsındır extradan yerimseniben..
kahvaltıda sucuklu tost yedim cokacimcoook sucuk kaçamağa giriyomu acaba ya bilmiyorumkismile

bende 60dan fazla oje var desemm :hulya: hala da her çıktığımda bi renk beğenir alırım ve sürerimm :hulya:
tamam canım opuyorumnanaktan bende oje bakıcam biraz dün bikaç tane aldım yeni renk seçeneklerine bakim kaydirigubbakcemile2

günaydınn neşecim evet unutma ara öğünlerini sakın..

hoşgeldinn naber boshayallersmile

Sor canım tabii

bebişe kına gecesi yapmışsınız ya ilk defa gördüm hayatımda neden öyle oluyor anlatırmısın lütfen çok merak ettim

burda manisa da kız bebeklerine 6 ay kınası yaparlar.ege bölgesinde bi adettir. aslına başka illerde de bilirler amaa.. yakınların gelir bebeğin eline kına yakılır falan filan..bende birkaç tanesinde bulununca özendim yaptım. ama kızı olan büyük bi çoğunluk yapar burda.

hep erkeklere yaparlar böyle törenleri.. çok sevindim böyle bi adet olmasına egede.. kız bebişim olursa yaptırırım mutlaka opuyorumnanaktan tebrik ederim neşecim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…