- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #9.721
bacaklarım uzun ama 1 saat yürüyeceğime bisiklet sürerim daha iyi 634 kaloriymiş aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
görüşürüz canımmm opuyorumnanaktan
olala senin için profilede koydum bak şimdi...
canım senin hesabın varsa ekleyeyşm
sarışın halimle hiç foto koymamışım bilgisayarıma yaa
eski falimi koydum o yüzden..
iyi akşamlar arkadaşlar
dün gece bi msj yazdım sonrada çıkmak zorunda kaldım
bugünde misafirim vardı bebek görmeye geldiler o yüzden fırsat bulamadım hazır bebişim dalmışken gireyim dedim
kilo verme serüvenime geçeyim aslında hiç öyle zayıf olmadım ama çokta tombulda değişdim boyum 1.55
evlenirken yani 19 ay önce 56 kiloydum sonra 8 ayda 65 kiloya çıktım ve o kiloylada hamile kaldım . 77 kilo ile doğuma gittim çıktığımda 72 idim . veririm yavaş yavaş derken kendimi 75 kiloda buldum
3 aydır aman süt olsunda diyerek pek dikkat etmedim yediğime içtiğime ama bu durumdan felaket rahatsızım şimdi sizinde desteğinizle fazlalıklardan kurtulmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar canım arkadaşlarımız la pek samimiyizdir ve saat kavramımız yok malesef:) ama dün gece gelemediler
dediğin gibi herkes 1 yılda zor verirsin diyor ama ben kendime güvenmiyorum daha da almaktan korkuyorum
hoşbuldum hatic
boy 1.55
kilo 75 hedefim ilk etapta 65 sonra da 55 olmak
şu anda düzenli olarak yaptığım bi spor yok
yarından itibaren leslie ile walk to home indirdim ona başlayacağım
merhaba canım
inşallah vereceğim
canım malesef çok takıyorum hiç hoş değil görüntüm boyumda yıj
dediklerini uygulayacağım
merhaba melisdeniz nasılsın
Sporunu da yapmışsın güzel cnm cuma iyi kilo vericekmişsin gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile2 Bende tam 1 saat yürüdüm
Kızlar!.. Napıyorsunuz? zemuszemus Yine maşallah 2 günde 35 sayfa ilerlemişsiniz. kaydirigubbakcemile3 Sınav derdim bitti. bayanssulusmile Tatile çıkıyorum yarın. kaydirigubbakcemile3 Yani ben 10 kadar daha yokum.Ama wifi bağlantısı bulursam bakarım. Bu hafta bildirimde bulunamazsam; bilin ki wifi bulamamışımdır ya da kilo almışımdır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Sizin keyifler nasıl?
Yemeklerde kaçamak yapmamak dileğiyle :Saruboceq: Görüşürüz. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
kızlar bilgisayarımda bi problem var bilgi işlemi çağırdım birazcık kapatabilirim bu sayfayı haberiniz olsun
geldim :hulya:
günaydınnnnn
ay yok gelen giden rahat bırakmadı 5 dk bölgesel egzersiz yapabildim
günaydın olalaaa opuyorumnanaktan
özgeeeeee nerdesin dadlım :hulya:
kahvaltıda sucuklu tost yedim cokacimcoook sucuk kaçamağa giriyomu acaba ya bilmiyorumkismile
tamam canım opuyorumnanaktan bende oje bakıcam biraz dün bikaç tane aldım yeni renk seçeneklerine bakim kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar. bu sabah bir dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. birazdan yeşil çay içerim. ara öğün yapmam lazım artık. acıkıyorum çünkü. bugün meyve yemeyi düşünüyorum unutmazda yanıma alırsaam tabiii. özge dün gördüm seni canım face de. oğluşunda sende çok tatlısınız maşallah..
hoşgeldinn naber boshayallersmile
günaydın kızlar. bu sabah bir dilim kepek ekmeği ve peynir yedim. birazdan yeşil çay içerim. ara öğün yapmam lazım artık. acıkıyorum çünkü. bugün meyve yemeyi düşünüyorum unutmazda yanıma alırsaam tabiii. özge dün gördüm seni canım face de. oğluşunda sende çok tatlısınız maşallah..
Sor canım tabii
burda manisa da kız bebeklerine 6 ay kınası yaparlar.ege bölgesinde bi adettir. aslına başka illerde de bilirler amaa.. yakınların gelir bebeğin eline kına yakılır falan filan..bende birkaç tanesinde bulununca özendim yaptım. ama kızı olan büyük bi çoğunluk yapar burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?