Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bende çok istiyorumm ama yokkk
eylüle tam 5sene olacakkk:çok üzgünüm:evlenelii
allah dahada bekletmesinn
ama bazende diyorumki olmamasında vardır hayır

Benim 7 sene bitti ilk yıllar istemedik çalışıyordum kafamı kaldıramıyordum seyehatler olurdu çok ağırdı işim . Biz tmm artık deyince de olmadı bir yıl da doktor bekletti denemeye devam diye meğerse sorun varmış bir de böyle bişey var işte istediğin zaman da olmaz fazla ertelememek gerekli bazı şeyleri.

evet bizdede sorun var
allah hayırlısını versinn herkeseee

melis harika olmuşsun maşallah cnm bu arada elbise de güzelmiş yakışmış :hulya:
oyy saolll guuzm :kedilmuşmuu o elbisenini içine girem
yodum 38 beden işte oldu gibi:)eyvahedigeldismile

çok güzel olmuşsun sonuçda elbiseyi aldınmı almadınmı bayanssulusmile
sol haticecim begendinizmi ciddenohaoldumsmilealdım canım fiyatıda çok iyidi 40 lira boshayallersmile

melis dün yaptım badem yağıyla muzu bu arada psikolojik olarak mıdır bilmem kaydirigubbakcemile3 saçım parladı gibi geliyor 4 saat falan tuttum saçımda. Bu arada strecde sardım kaydirigubbakcemile3 zor da çıkmadı saçımdan yıkarken aslında bunu hafta da bir yapsam bayağı farkedecektir gibi yarın bir ara watsonssa da uğruycam

bebegimm dedim sana benn o saçııı yumuşatıpp parlatıır besler haftada 2 kere devam et kuşummkaydirigubbakcemile5ihaml etmee çok daha iy olcak saçlarınnn
sen onuda all ama önce bitkisel olarak verdigim tarifi uyygula sonrada 1 ay sonra krewme geçç fiaytıda çok hesaplıı şekerparemm:1hug:

Alıcam tatlım onu da mutlaka durduğum yerde bişey olmuyor yapmak lazım artık böyle bakımlar takviye gerekli kaydirigubbakcemile3 Zayıflıyınca daha bir hırslanıyor insan...

Amin cnm inşallah tatile çıkıyorsun galiba sana iyi tatiller cnm bol bol eğlen dinlen

saol canım. annemin yanına gidiyorm izmire, annem de yazlıkta zaten şu anda. bi nevi tatil gibi olucak :)
bu sene malesef tatile çıkamıyoruz gibi görünüyor. eşim iş değiştirdi izni yok 1 sene...

siz de olumlu düşünün olur mu.. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin bebişlerini...

tatilemii patiskaaa güzelll yolculuklarr herşey güzel geçsin umarımm:1hug:

saol meliscim... sabah 7de havaalanına gitmek için otobüse binicem... bu kadar uzak olunca (( havaalanına gitmek gözümü korkutuyor sadece...
çok dikkat edin kendinize...
ben de yatayım yavaş yavaş.. çok öpüyorum sizi :)
beni özleyin opuyorumnanaktan

canım annenin yanı bundan daha güzel tatil olur mu :sinifsinif:
Ne güzel benim kide çağırıyor her gün. Deniz çok güzel bu gün, doldu buralar diye kandırmaya çalışıyor bende yanlarına gitmek istiyorum ama ramazan işi bozdu gelmeden gidebilsem...
Duana da kocaman Amin bu arada :Saruboceq: hepimize sağlıklı hayırlı nasip etsin

özlerizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin inşaşalhh yarabim..sende varmı bebiş

meliscim evet aynı kaderi yaşamışız ama yaşta ayrılıyoruz eyvahedigeldismile 33 (çok geç kaldım yaa
hayırr çok geç kalmadınn nedenkii 45 doguran var ya:))olurmu saglıkla olsundaa 81 dogumluyum ben ..ama bundada bi hayır var..biz bu kış tekrarr cdenesekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…