- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.241
bende çok istiyorumm ama yokkk
eylüle tam 5sene olacakkk:çok üzgünüm:evlenelii
allah dahada bekletmesinn
ama bazende diyorumki olmamasında vardır hayır
kızlar ikinize de ve istediğimiz zaman bizlere de hayırlı birer evlat nasip etsin inşallah Allah :Saruboceq:
Benim 7 sene bitti ilk yıllar istemedik çalışıyordum kafamı kaldıramıyordum seyehatler olurdu çok ağırdı işim . Biz tmm artık deyince de olmadı bir yıl da doktor bekletti denemeye devam diye meğerse sorun varmış bir de böyle bişey var işte istediğin zaman da olmaz fazla ertelememek gerekli bazı şeyleri.
oyy saolll guuzm :kedimelis harika olmuşsun maşallah cnm bu arada elbise de güzelmiş yakışmış :hulya:
sol haticecim begendinizmi ciddenohaoldumsmilealdım canım fiyatıda çok iyidi 40 lira boshayallersmileçok güzel olmuşsun sonuçda elbiseyi aldınmı almadınmı bayanssulusmile
ayy kalsada 1,5kilom kalsa verecekkkkk
iştee oda belki zorrlucak bielmiyomki zambagımm cuma günü tarıda görcemmmguclubacismile
çok patisakaa ayy çok sevindim begenmenize hepininizin destegiii saolun kzılarrrrrropuyorumnanaktanMelis canım cidden çok hoş olmuş elbisen, güle güle giy :1hug:
yaa sana bişi diyimmi benimde 6 sene bitii evlenleiii bi bebegimiz düşük oldu sonra ara verdik..birazda korktum benimde şuan bebegim yok..ama hayırlısı artık korunmayı bırakcam inşaşalhhBenim 7 sene bitti ilk yıllar istemedik çalışıyordum kafamı kaldıramıyordum seyehatler olurdu çok ağırdı işim . Biz tmm artık deyince de olmadı bir yıl da doktor bekletti denemeye devam diye meğerse sorun varmış bir de böyle bişey var işte istediğin zaman da olmaz fazla ertelememek gerekli bazı şeyleri.
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler size yarın görüşmak üzere
oyy saolll guuzm :kedilmuşmuu o elbisenini içine girem
yodum 38 beden işte oldu gibi:)eyvahedigeldismile
sol haticecim begendinizmi ciddenohaoldumsmilealdım canım fiyatıda çok iyidi 40 lira boshayallersmile
ayy kalsada 1,5kilom kalsa verecekkkkk
iştee oda belki zorrlucak bielmiyomki zambagımm cuma günü tarıda görcemmmguclubacismile
çok patisakaa ayy çok sevindim begenmenize hepininizin destegiii saolun kzılarrrrrropuyorumnanaktan
yaa sana bişi diyimmi benimde 6 sene bitii evlenleiii bi bebegimiz düşük oldu sonra ara verdik..birazda korktum benimde şuan bebegim yok..ama hayırlısı artık korunmayı bırakcam inşaşalhh
Olmaz mı kuşum çok da güzel olmuş elbiseyide beyendim çok opuyorumnanaktan geldin sayılır sen hedef kilona da
Benimde düşük oldu melis 8 haftalıktı daha bende çok korkuyorum yine düşerse diye erteleyip duruyorum Hayır vardır diyorum belki olsaydı daha kötü olacaktı. Sağlıklıysa olsun
benimde 8 haftalıktı yaffffbu kışın olduu hemdee (
evtt herşeyde bi hayır var bundada bi hayır vardır umarımm kıssmett rabbim bizede veriri inaşaşlah..ama korunuyoz işte biz daha..bırakımmı diyede düşünüyom..yasmin kualnıyorum ben kuşummm:CüvCüv:
melis dün yaptım badem yağıyla muzu bu arada psikolojik olarak mıdır bilmem kaydirigubbakcemile3 saçım parladı gibi geliyor 4 saat falan tuttum saçımda. Bu arada strecde sardım kaydirigubbakcemile3 zor da çıkmadı saçımdan yıkarken aslında bunu hafta da bir yapsam bayağı farkedecektir gibi yarın bir ara watsonssa da uğruycam
benimde 8 haftalıktı yaffffbu kışın olduu hemdee (
evtt herşeyde bi hayır var bundada bi hayır vardır umarımm kıssmett rabbim bizede veriri inaşaşlah..ama korunuyoz işte biz daha..bırakımmı diyede düşünüyom..yasmin kualnıyorum ben kuşummm:CüvCüv:
benimde kışındı aynı dönemlerde olmuş demek :sinifsinif: biz kalp atışlarını dinlemeye gittik eşimde ve bende full neşe merak herşey iyiydi değerler ama gelişimi durmuş kanama başlayınca da kürtajla aldılar benim.
bebegimm dedim sana benn o saçııı yumuşatıpp parlatıır besler haftada 2 kere devam et kuşummkaydirigubbakcemile5ihaml etmee çok daha iy olcak saçlarınnn
sen onuda all ama önce bitkisel olarak verdigim tarifi uyygula sonrada 1 ay sonra krewme geçç fiaytıda çok hesaplıı şekerparemm:1hug:
patiss
ahada unuttumm durrrrr
duuuurrrrrr
son kezzz:mymeka::mymeka:
aaaaaaa benim şuabttııı gelişimi geri geliyo dedi keseyi çok geç gördüübenimde kışındı aynı dönemlerde olmuş demek :sinifsinif: biz kalp atışlarını dinlemeye gittik eşimde ve bende full neşe merak herşey iyiydi değerler ama gelişimi durmuş kanama başlayınca da kürtajla aldılar benim.ve mafoldumbenbenimde kurtajla aldılar sonrada kistim olduu 4 cm geçti ama çok şükürr yeni geçtii odaa:/ayy aynı şeeyleri yaşamışızz yaf bizz senleee iyki burda karşılaşştık iykiiiiiiii demkii aynı döenmde belki hamile topiğin egiderizzzzkaydirigubbakcemile3yaşın kaç şekerparwem senin benim 28
tabii biraz bende üşengeçlik vardı geçen sene yapmazdım giser alırdım nişeyde yaramazdıı sonra böylee eş dosatn ögerendiğimi yaptımm:)arada ben hala yaaprım şaçalrım uzuzn bakımı zor bide tatilde denizz işi olcak:sinifsinif:eyvah röfelide benim şaç birazAlıcam tatlım onu da mutlaka durduğum yerde bişey olmuyor yapmak lazım artık böyle bakımlar takviye gerekli kaydirigubbakcemile3 Zayıflıyınca daha bir hırslanıyor insan...
bak yaa gider ayak yine pataklıyo :)))
canım benim ben de sizi özleyeceğim...
hepiniz kendinize çok dikkat edin. çok seviyorum hepinizi
Amin cnm inşallah tatile çıkıyorsun galiba sana iyi tatiller cnm bol bol eğlen dinlen
tatilemii patiskaaa güzelll yolculuklarr herşey güzel geçsin umarımm:1hug:
saol canım. annemin yanına gidiyorm izmire, annem de yazlıkta zaten şu anda. bi nevi tatil gibi olucak :)
bu sene malesef tatile çıkamıyoruz gibi görünüyor. eşim iş değiştirdi izni yok 1 sene...
siz de olumlu düşünün olur mu.. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin bebişlerini...
özlerizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol meliscim... sabah 7de havaalanına gitmek için otobüse binicem... bu kadar uzak olunca(( havaalanına gitmek gözümü korkutuyor sadece...
çok dikkat edin kendinize...
ben de yatayım yavaş yavaş.. çok öpüyorum sizi :) saglıkla git gel gü<zek hayırlı yolculuk olsun patisakasende dikaaet et kendiene eşinede çok geçmiş olsunn sıcqktaan olmuş olabilir iygecelerrrr
beni özleyin opuyorumnanaktan
amin inşaşalhh yarabim..sende varmı bebişsaol canım. annemin yanına gidiyorm izmire, annem de yazlıkta zaten şu anda. bi nevi tatil gibi olucak :)
bu sene malesef tatile çıkamıyoruz gibi görünüyor. eşim iş değiştirdi izni yok 1 sene...
siz de olumlu düşünün olur mu.. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin bebişlerini...
hayırr çok geç kalmadınn nedenkii 45 doguran var ya:))olurmu saglıkla olsundaa 81 dogumluyum ben ..ama bundada bi hayır var..biz bu kış tekrarr cdenesekkmeliscim evet aynı kaderi yaşamışız ama yaşta ayrılıyoruz eyvahedigeldismile 33(çok geç kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?