- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.201
kız nasıl alıntı yaptın öyle herşey çorba gibi olmuşşşş:mymeka:
kuzumm jübile işini unutt:jeyyar:
ama dönüşe bir hafta ugramazsın topige artıkkkk:roflol:
bilmem ki kabloyu ben almadım ama vga kablosu galiba anladığımdan değil ama.. siz neyle bağladınız.. bence de daha iyi olmalı görüntü.. böyle bilgisayardan izlerim daha iyi..
jübileyi unuttuum zaten kuşum yaa :)))
hoş ben unutmasam da eşim rahatsızlandı zaten unutacakmışız... korkuttu beni ya. dışarı çıkıyoduk az önce başıma ağrı girdi dedi, ardından merdivenlerde başım dönüyo dedi, midem bulanıyo dedi ve istifra etti( anlamadım hiç.. tüm gün aynı şeyleri yedik, üstelik benim midem ondan daha hassas. bi de öyle baş dönmesi ve başağrısıyla aynı anda olunca çok korktum :1no2:
allah korumuş canımsize bir şey anlatacağım
dün evdeydim ya temizlik yaptım çamaşır yıkadım fln yatak odasının balkonuna çamaşırları asıyorum bi kadın sesleri duydum ben içeri bir koştum ki benim oğlum ön balkonun kapısını aç tabure çek ve taburenin üzerine çık patates soğancı ya eğilip bakıyormuş karşı da kadınlar ayağa kalkmışlar biri gözlerini kapamış biri kalbini tutuyor biri komşu diye bağrıyor onu kucakladım ama nasıl gelin bana sorun sonra sinirlerim bozuldu saatlerce ağladım ona bir şey olsa ben yaşayamam
kızım biz yetişelim sana diye özel ayarladık:roflol::roflol:Ya bişey dikkatimi çekti benim sabahtan beri mesaj sayım değişmiyor
yaaa :roflol::roflol: süper olur bana danışırsınız artık bilgili olarakdelikafaduldenkızlarrrr bu topikte kiloları verip daha sonrada
hamile topiğine geçi,cez galiba
herkes seneye düşünecek gibi bebek
Allah herkese nasip etsin inşallah
:roflol::roflol::roflol:zambak hamile topiğinde de kovalar bizi hatice :roflol: :roflol:
neden kalorili şeyler aşerdinklava: ucundan yesen olmuyomuydu klava:
allah kolaylık versin canım güzel haberlerini bekliyoruz:teselli:bende çıkıyorum kızlar yarın için bana şans dileyin eyvahedigeldismile :kedi: perşembe günü görüşürüz yarın tüm gün izinliyim sonucu perşembe bildiririm opuyorumnanaktan
bu sefer bildiğin patis olmaz umarımSagoll canım benimm allah hepimize versin inşalalhhh:Saruboceq:
ayyy evet topigin adıdaa"dengeli beslenerek ve spor yaparak zayıflayan ve sonra hamile kalanlar"topigi olurduuuukaydirigubbakcemile3
aminnnnnnnnn:CüvCüv:
patisimmm korkma kuzumm benden
ben ne yapabilirimki sanaaa :mymeka:ama gün-düz-le-ri u-yu-ma demedimmiiiii
ben bitanen degilmiyimmmm:çok üzgünüm:
sende patisi bilmiyomusunn haticemmmm
bugün üzülürrr yemem artık der yarınn pilava pideye devam ederrr:dilcikar::dilcikar:
ayy bu ayyyyy herkes üst üste olduu sende eksik kalma patisiimmmmsempatiksalakcinni
ayyyy ne güldümm bunaa yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
2 çocuğu olanlarkafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol: vala haklısın canım :))))
Haticem cidden şahane olur, topikcek geçeriz hamileler topiğine... çocuğu olanlar da 2. yapsın :CüvCüv:
naniknaniknaniknaniknaniknaniksen ikiz doğur bana yetiş ondan sonra gel laf söyle bana :dilcikar::dilcikar:haticede 3.yü yapsınnnnn:roflol:
sıramı size veriyorum bayanlar ben almayayım alanada mani olmayayım:sm_cool::sm_cool:yapsın yapsın bizden ayrı kalmasın
yaaaaaaaaaaa tabi canım tabi ilginç bi yaklaşımsengözlerimebaksanabeveett yaa sürüden ayrılanı kurt kaparmışşş
bi kk hatırası olur odaaa
kızlar ısrar ettilerr onun için yapmıştımm der :roflol:
neyse ozaman çalışmalara azz kaldı deseneeee:jeyyar:
hadi bakalım kolay gelsinnn size şimdidennn:jeyyar::jeyyar:
hoşş geldiinn canıımmmmmm:kedi:
azcık hakkında dedikodu yapmıştıkkkk
canım sıcak çarpmıştır benceee
geçmiş olsunnnn
hem erkekler o işe gelince aslan olurlar hastalık falan kalmaz:jeyyar::jeyyar:
vayy melisimee bakkkkkdelikafaduldendelikafadulden
çok güzel olmuşş
canımm sen zayıfsın
keşke bende senin gibi olsammmboshayallersmile
geçmiş olsun canım aman tamda sen giderken aklın onda kalır şimdijübileyi unuttuum zaten kuşum yaa :)))
hoş ben unutmasam da eşim rahatsızlandı zaten unutacakmışız... korkuttu beni ya. dışarı çıkıyoduk az önce başıma ağrı girdi dedi, ardından merdivenlerde başım dönüyo dedi, midem bulanıyo dedi ve istifra etti( anlamadım hiç.. tüm gün aynı şeyleri yedik, üstelik benim midem ondan daha hassas. bi de öyle baş dönmesi ve başağrısıyla aynı anda olunca çok korktum :1no2:
canım sıcak çarpmıştır benceee
geçmiş olsunnnn
hem erkekler o işe gelince aslan olurlar hastalık falan kalmaz:jeyyar::jeyyar:
bu sefer bildiğin patis olmaz umarım
2 çocuğu olanlarkafamçokkarıştı
naniknaniknaniknaniknaniknaniksen ikiz doğur bana yetiş ondan sonra gel laf söyle bana :dilcikar::dilcikar:
sıramı size veriyorum bayanlar ben almayayım alanada mani olmayayım:sm_cool::sm_cool:
yaaaaaaaaaaa tabi canım tabi ilginç bi yaklaşımsengözlerimebaksanab
evet canım baya benle uğraşmışın sen bana yetiş beraber alırız belki 3.yügamyoncuiremsu
oldu galiba şimdiiiohaoldumsmile
hoşbulduk kuşumŞenizhoşgeldin Haticem
durum gayet açık, 2 çocuğu olanlar 3. yapacak boshayallersmile
anca beraber kanca beraber :)))
hoşgeldinnnn canımopuyorumnanaktanselam herkeze
:))saol zambagım hemşim benimmm...
olurr yaa moralini bozma lütfen daha benimde fazlam varrr:sinifsinif:1,5kiloom
bak o konuda haklısın işte
aman canım ya korkuttu beni... tansiyon falan mı dedik, bilmiyoruz da hiç tansiyonda ne olur falan. hastaneye gidelim dedim yok dedi, uyuyakaldı şimdi
ben de bavulumu hazırladım, duş alıcam...
hepimizin bildigi patis işteee
bugün kararlıyım der yarınn vazgeçerr yemeyince hayatın anlamı yok derkaydirigubbakcemile3
yaa haticemm topikle ortak aldıgımız bikarar ama buuu
sende yappsan neolurrrnaniknanik
haticem valla ikiz falan olsa süperrrr:lepi:
3.yüde kesin yaparımmmm
ciddiyimm bakkksengözlerimebaksanab
ama ben 1.yi bulamamışken 3.den bahsediyorummm:roflol:
:))saol zambagım hemşim benimmm...
olurr yaa moralini bozma lütfen daha benimde fazlam varrr:sinifsinif:1,5kiloom
hoşgeldinn canımmmmselam herkeze
hoşgeldin Haticem
durum gayet açık, 2 çocuğu olanlar 3. yapacak boshayallersmile
anca beraber kanca beraber :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?