Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli: