- Konu Sahibi BinbirRenk
- #13.901
patiska nerelerdesin hadi kilo bildirimini yap canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dengeli beslenmeyi sporla desteklemeye çalışıcam bacağımda sorun olmasına rağmen..umarım yapabilirim..
seninki baya farklıymış bende bunu deneyeyim bakalım bi ara
bende teşekkür ederima.s.
ayrıca tam buğday unuyla yaptığın tarifler varmı varsa yazarsan sevinirim
ramazan öncesi almıştım kullanmadım gece ilk defa krep yaptım tam ayarlayamadım sanırım denediğin tarif varsa bende yapmak isterim
pofu tebrikler canımmm
maşallah 900 gr çok güzellll
patisss uyuyomusunn yoksa kız 2gündür giremedinnn
nerelerdesinn hadi gelde bana ceza verrrrkaydirigubbakcemile3
vereliniortak
Bence beyaz unla yaptığın her şeyi yapabilirsin kestane şekerim.
Ben ekmek makinesini yeni aldığım sıralarda zeytinli, ketentohumlu, cevizli çeşitli ekmekler yapıyordum. Baktım çok yeniyor bıraktım.:bbo: Bir de her şeyi gram gram tartmaya üşeniyorum. Bazen mayalayıp tepside yapıyorum ekmeğini.
Bir de muhallebi yaparken pirinç ununa karıştırıyorum.
Kurabiye filan da yapabilirsin tabi çocuklarayerimseniben
Yine de ekmek yapmanı öneririm.
gerçekten bende merak ettim nerelerdesin patis bilmiyorumkismile
aaa sen ceza alacaksın değilmi küççük haticede veremeyen olduğu için ikiniz
patis gelde ceza düşünelim :jeyyar::jeyyar:
ekledim canım yarın iftardan önce tartılırsan onuda eklerimopuyorumnanaktan
-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo
hatice1..................84............................71...............................70.7..........................68... ......300 gr vermiş
zambak3...............86.3...........................75.4...........................75.6..........................70..........200 gr almış
nesibe26................75............................69.9............................69.8..........................65...........100 gr vermiş
haticc22................59.8...........................57.9............................57.9.........................55..........verememiş
pofu.......................68.............................65.9............................65.........................58........900 gr vermiş
patiska..................85.3...........................84.8...........................................................70..........
melekkız026..........57..............................57..............................................................50........bildirim yapmıyor
nuraksoy...............72...............................72.............................................................60.........
kızzz aynı anda pilav ve lavaş yenir mi :)) yani yiyen vardır da ben yemem.canımcımmm bende bir problem yok bazen geç açılıyor sayfalar okadar
canımm yaa evde kapalısın ama enazından görüştügün arkadaşlarında var sanırım
hiç yoktan iyidirr
hem bizlerde varızz kuzummmŞeniz
patissss:roflol::roflol:ben yanlış anlamışım galiba ben bir elinde lavaş birelinde kaşkta pilav yedigini düşünmüştümmm:roflol:
ondan topa tutmuştummmm
yoksa ben dün yedigim pideyi salatayla tükettimmmsositososito
afferin kuzumm ilaçlara sonunda başladın ha ihmal etme düzenli kullan tamammııı
demek pataklanmak bagımlılık yaptıı haaaa:roflol::roflol:
ayy ben bilmiyodum yalancı su böreği, bayramda deneyeyim bari... karnım mı acıktı nedir cokacimcoookcanım benimkindede maden suyu var
5yufka
sosu:2.5 bardak yoğurt (3 bardak koydum bu sefer)
yarım bardak sıvı yağ (ama ben o kadar koymuyorum)
2 yumurta
1 maden suyu
içieynir maydanoz
sosu karıştırıyoruz en alt yufkayı tepsiye serip diğer yufkaları sosa azar azar daldırıp çıkarıyoruz
araya içini koyup tamamlıyoruz
fırına koyup on dakika pişirdikten sonra yarı pişen böreğin üstüne 1 tane madensuyu döküyorum yiyenler su böreğine benziyor der ve beğenirler
seninki nasıl ?
patiska nerelerdesin hadi kilo bildirimini yap canım
tatlım iftardan 3 saatönce tartıldım benimtartım dijital değil 71 e çok yakın gösteriyo ama ben yinede 71.5 söyleyeyim sen ona göre yazarsın tşk ederimm
yyaaaaa amaaaaa şeyyyy bennnnn kemmmm küüümmmm eyvahedigeldismile
şimdi ceza mı alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
dün sahur da az yağlı omlet yağsız beyaz peynir ve labne
domates salatalık ve 3 tane zeytin yedim
bugün iftarda dışarıdaydık
tavuk şiş(göğüs ve kurudu)
küçük ve ince olan lavaşların yarısı light kola
3 saat sonrada dondurma yedim artık bir hafta dondurma yokk ceza verdim kendime
başka birşey yemedimm
sende vermişsin canım tebrik ederim başarılar dilerimalkisalkisalkis
yalnız degilsinn bende varımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
patisimm çok şükürr gelmişsinnnnolumunekankayizsmile