Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Ben de mekik ya da bacak kaldırma gibi egzersizleri yapamıyorum. Yaptığım zaman da kas ağrısından duramıyorum. Bana yaramıyor açıkçası. Bunun yerine yürüyorum. Bence hepsinden daha faydalı ve bölgesel egzersizler kadar kasları yormuyor, zorlamıyor. Üstüne de kilo vermeni sağlıyor :dance: Bence nasıl nasıl bir yolunu bul ve yürümeye çalış, mutlaka faydasını göreceksin.
Canım yürümende çok güzel ama
bence kendini yormadan mekik yada bacak kaldırma hareketleri yapabilirsin
mesela bugün 3kere mekikle başla
yarın 5yap diger günde 5 yap
ama alışacak kasların çok zorlamadan bu işi halledebilirsin benceeekaydirigubbakcemile5
Metabolizmanın hızlı olması için en geç 06.00'da kahvaltının yapılmış olması isteniyor. Hem benim kalkış saatime de uygun, zorlanmayacağım. Akşam da 18.00'dan sonra ağzıma lokma koymam. Daha etkili bir kilo verme dönemi olur diye düşünüyorum.:1rolleyes:
oo 6da kalkıp bişeyler yiyebiliyosan ne güzel
akşam 6dan sonra sadece meyve veya 1kase yogurt yiyebilirsin bence
böylelikle son ara ögününü yapabilirsin
merhaba kızlar.. ben döndüm artık evimdeyim ama şimdilik sadece bi msj atıp çıkıcam. malum daha yeni geldim ((:
özledim sizi opuyorumnanaktan

ayyy kimm gelmişşşşşş:dance::dance::sm_cool::sm_cool:
patisimm gelmişşş nasılsınn kuzum iyisindir heraldeeee
izmir sana ilaç gibi gelmiştir
pisin nasıl iyileştimiii
bakkk artık otur oturdugun yerde popon yer görsün biiikaydirigubbakcemile3

buarada herkese günaydınn nasılsınız kızlarr
sabah 7de kalktım ve yatmadım bidaha
1kase çorba
1dilim ekemk
ve yarım dilim kek yedimm

keşke alışkanlık olsa aaama çok zor eşim sabahın köründe kalkıo namaza daha uyumuoo benide uyandırıo ama ne mümkün o saatte kalkıpda uyumamakkk...

keşke alışkanlık olsa aaama çok zor eşim sabahın köründe kalkıo namaza daha uyumuoo benide uyandırıo ama ne mümkün o saatte kalkıpda uyumamakkk...

benim eşimde sabah 7de işe gittigi için kalktım
yoksa hayatta kalkmammmkaydirigubbakcemile3

çizelgene baktımda süpermiş cnm nerdeyse 10 kilo vermişin maşşall kaç ayda verdinn...

canım ben kendimi sıkmadan verdim ocak ayından bu yana
bu topiğge şubat sonundan bu yana yazıyorum galiba
iyiki burası var bura olmasa bukadar veremezdim vazgeçerdim galiba
inşallah istedigim kiloyada ulaşırım az kaldı
ama inan istemekle alakalı

canım sende yap kilo çizelgenii

afiyet olsun canım kahvaltın gayet güzel
peyniri 1dilime indirip yanında haşlama yumurtada yiyebilirsin

sen nezamandan beri verdin 9 kilonu

cnm diyetisyenimin verdiği kahvaltı bu, yumurta verdi ama yumurta yersen peyniri yeme dedi. yumurta,zeytin, peynir üçlüsünü vermedi illakide birini elemem gerekiyor. 9 kiloyu 2 ayda verdim. regl olduğum halde yarım kilo daha gitmiş opuyorumnanaktan

cnm diyetisyenimin verdiği kahvaltı bu, yumurta verdi ama yumurta yersen peyniri yeme dedi. yumurta,zeytin, peynir üçlüsünü vermedi illakide birini elemem gerekiyor. 9 kiloyu 2 ayda verdim. regl olduğum halde yarım kilo daha gitmiş opuyorumnanaktan

süpersin canım ozaman
ne güzel listeye harfiyen uymuşsun demek
bende diyetisyene gitmiştim
tabiki yasaklar vardı listede
belli bisüre uyguladım
ama daha sonra herşeyden yiyerek ama azzz bişekilde kendimce bişeyler yaptım

şimdi sen deyince acaba bende o listeme tekrar dönsemmi :uhm:
düşünmeden edemedim

süpersin canım ozaman
ne güzel listeye harfiyen uymuşsun demek
bende diyetisyene gitmiştim
tabiki yasaklar vardı listede
belli bisüre uyguladım
ama daha sonra herşeyden yiyerek ama azzz bişekilde kendimce bişeyler yaptım

şimdi sen deyince acaba bende o listeme tekrar dönsemmi :uhm:
düşünmeden edemedim

evt listeme uyuyorum bazen çok küçük kaçamaklarım oluyor ama zararsız eyvahedigeldismile bi 9 kilo daha versem süper olacak. ceviz suyunu dene bence iştahı kesiyor olumunekankayizsmile

Bugün 10 da kalktım
saat 10.30da kahvaltı yaptım
1 dilim kepek ekmeği
4 dilim domates
1 adet üçgen şeklindeki light beyaz peynirlerden..
birazdan da egzersiz yapacağım
akşama mercimek yemeği var ve de kepekli ekmekle onu tüketeceğim
aralarda yoğurt meyve hurma yemeyi planlıyorum
yatmadan da yağsız süt içerim 1 bardak
nasıl kızlar?

Edacım gerçi fazla kilon yok ama dikkatimi çekti. Genelde akşamları çikolata, dondurma vs.yiyorsun. Böyle gidersen kilo alabilirsin bence.
Eğer yiyeceksen sabah yemeni öneririm. Sabah metabolizma fazla çalıştığından ve sonrasında spor yaptığından yakabilirsin. Akşam yavaş çalışıyor ve yediklerimizi mümkün olduğu kadar hafif tercih etmeliyiz.
Canın çok tatlı istiyorsa spordan sonra tarçınlı süt veya tatlı meyveleri öneririm canım.hihoyyyt

zaten annem aldı diye 1 top vanilyalı dondurma yemiştim , ama dediklerin çok doğru dikkate alıcam canım

evt listeme uyuyorum bazen çok küçük kaçamaklarım oluyor ama zararsız eyvahedigeldismile bi 9 kilo daha versem süper olacak. ceviz suyunu dene bence iştahı kesiyor olumunekankayizsmile

baya vermişin cnm ah ah 2 aylar çarç.abuk geçsede çarçabuk versek kilolarımızı...azmın çok güzel 71 den61.5 a inşllah istediğin kiloya inersin cnm son 2 ayınn hadı hayırlısı...opuyorumnanaktan

Back
X