- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.701
öle deme arzuu moralımızı bozma lütfenn...olcaz inşllah yavaş yavaş....aç karnına elbisesis tartıl bence...
2 ayda 10 kilo verdiysem dişimi sıkıp bi 10 kilo daha veririm yılbaşında fit olacağım inş:lepi:
olacağız inşşşolumunekankayizsmile
günaydın arkadaşlar bugğn ben erkenciyim 7 den beri ayaktayım dün gece kavce içtim gözüme uyku girmedi...tartıldım 73 üm bu cumadan başlıyorum ben önümüzdeki cuma geçerli olur...
birde bir şey sorcam arkadaşlar acil cvp istiyorum yeni başlayıpda ceviz suyundan fayda gören varmı...bende eşimde kullanıyoruz 4 gün oldu tuvalete çıkmamızı çok zorlaştırıooo...:bbo:4.günüm tık yok ne bi gr aşa ne yukarııı acaba neyi yanlış yapıyorumm...hadi gelin kızlar sizi bekliyorum...:1no2:
ondan bence canım hadi bende kabızlık probelmi var eşimde yok ama çok şükür onuda zorlamışş...ya nebilim acaba ceviz suyula birlikde probiyotik yoğurt yiyorum diemiii böle oluooo bilmiom ki ya morilim bozuldu açıkcasııı...daha ne kadar aç kalabilirim kiii kilo vermek için yaaaa....akannehir
giysizin mi tartıldın cnm
günaydın arkadaşlar bugğn ben erkenciyim 7 den beri ayaktayım dün gece kavce içtim gözüme uyku girmedi...tartıldım 73 üm bu cumadan başlıyorum ben önümüzdeki cuma geçerli olur...
birde bir şey sorcam arkadaşlar acil cvp istiyorum yeni başlayıpda ceviz suyundan fayda gören varmı...bende eşimde kullanıyoruz 4 gün oldu tuvalete çıkmamızı çok zorlaştırıooo...:bbo:4.günüm tık yok ne bi gr aşa ne yukarııı acaba neyi yanlış yapıyorumm...hadi gelin kızlar sizi bekliyorum...:1no2:
olabilir bünyeden büneyey değişebilir sadece bende olsa hani bende var sorun dicem ama eşimdede oldu bilmiyorum vardır bir yerlerde bi sorun cnm muhakkak diyetisyen verdiyse yanlışlık yoktor söledinde cnm bende bi problem vardır bir yerlerde hata yapıoolabilirimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?