Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

öle deme arzuu moralımızı bozma lütfenn...olcaz inşllah yavaş yavaş....aç karnına elbisesis tartıl bence...

herkes gitmiş bende çıkam barim öpüyorum hepinizi kızlar yarın görüşmek üzere...

günaydın arkadaşlar bugğn ben erkenciyim 7 den beri ayaktayım dün gece kavce içtim gözüme uyku girmedi...tartıldım 73 üm bu cumadan başlıyorum ben önümüzdeki cuma geçerli olur...
birde bir şey sorcam arkadaşlar acil cvp istiyorum yeni başlayıpda ceviz suyundan fayda gören varmı...bende eşimde kullanıyoruz 4 gün oldu tuvalete çıkmamızı çok zorlaştırıooo...:bbo:4.günüm tık yok ne bi gr aşa ne yukarııı acaba neyi yanlış yapıyorumm...hadi gelin kızlar sizi bekliyorum...:1no2:

aaa ceviz suyundanmıki acaba
canım bende ilk busabah içtim bakalım ne olacak
diger arkadaşlarda öyle etki yapsaydı yazarlardı
bence sen bırak bakalım ne olacak

ondan bence canım hadi bende kabızlık probelmi var eşimde yok ama çok şükür onuda zorlamışş...ya nebilim acaba ceviz suyula birlikde probiyotik yoğurt yiyorum diemiii böle oluooo bilmiom ki ya morilim bozuldu açıkcasııı...daha ne kadar aç kalabilirim kiii kilo vermek için yaaaa....akannehir

canım zaten zayıflamak için aç kalma en büyük hatayı yaparsın
kuru kayısıyı akşamdan suya koy sabah hem suyunu iç hemde kendini ye
ceviz suyunu bırak bakalım
giysizin mi tartıldın cnm

evet canım giysiyle olunca 1kilo bile fark edebiliyor
:hulya:
birde hep aynıda tartılmak gerek

yok cnm ya aç kalmak derken sözün gelişi yoksa her öğün az az sıksık yiyorum cnm ya...her hafta 1 kilocuk vereyim yeter yenii ama bu haftadan ümidim yok bakalım cumartesi pazar koşcam belki etkisi olur...:Saruboceq:evet kayısı yiyom diomda ya suyu felan kilo yapmaz dii...

evet kızlar bu hafta aldığım kiloları attım ve kandi kiloma geri döndüm
bu hafta beni saymayın haftaya bildireyim çünkü bu hafta 1 kilo verdim
çabuk alınan kilolar çabuk veriliyomuş

canım kabızlık sorunu benim 1 numaralı sorunum ceviz suyu bana öyle bi etki yapmadı aksine rahatlattı ama senin bünyen kabul etmediyse bilemem, kabızlığın çözümü yürüyüş zaten.Bugün geç kalktım 11 de gözümü açtım kahvaltı yapmak istemedim dünden fasülye vardı azcık ondan yedim onun öncesinde 2 kupa ılık su içtim, eşofmanları giyip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum evde oturmakla olmaz bu iş. yarım kilo vermişim o bile iyi bukadr hamur işinebilmiyorumkismile:mymeka:

olabilir bünyeden büneyey değişebilir sadece bende olsa hani bende var sorun dicem ama eşimdede oldu bilmiyorum vardır bir yerlerde bi sorun cnm muhakkak diyetisyen verdiyse yanlışlık yoktor söledinde cnm bende bi problem vardır bir yerlerde hata yapıoolabilirimm...

evet diyetisyenim verdi kabızlık sorunum olduğunuda biliyor, canım sürekli ılık su iç ve yürüyüş yap:teselli:

.............Başladığı kilo................geçen haftaki kilo.........şu anki kilo..................hedef kilo
hatiç22 ................ .. 59.........................58.8.......................58.8......................55 ....verememiş
zambak3............... 86.3........................75.4........................76.4.....................70......verememiş
patiska .............. 85..........................84.8........................81.1.....................70......yok
nesibe26 ............ 75..........................69.9........................70.5.....................65........verememiş
nuraksoy ........... 72..........................71.0........................71.0....................60
pofu ......... ... 68.........................65.0.........................65...................58..........yok
melekkız ............. 57..........................57.............................57.......................50 .......yok
elif_86 ............ .... 74.4.......................73.0.........................73.0................67 ......YENİ
nıghtvinglover ....... ..92.. .....................91............................91........................70........YENİ
arzub ......... ..... 71..........................61............................60.5..................... 52yeni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…