Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm kızlarr
haticemm sana geçmiş olsun
o dedigin varis görünümlü şeyler bendede varr
hareketsizlik yada çok ayakta kalmaktan kaynaklanıyor diye biliyordumm
demek kilo almanında etkisi varmışşş

nightwinglover
hadi bakalım yarınn dr.a gidiyormuşsun sevindim senin adına
biyerden başlaman şarttıı
saglıgın içinnn

binbirrenkk
hoşgeldinn canımm nasılsınnn
karşılaşamadıkkk yinee...

kızlar buakşam haberlerde bikadını gösterdiler

110kiloymuş
10ayda 50kilo vermişş
yani düşünün ayda 5kilo vererek 60 kiloya inmişşş

düşünsenizeee içinden 1tane daha insan çıkmışşş

ama kadınn çok degişmişş
okadın demezsinizz yaniii
o hakkından geldiyse başardıysa biz neden yapamayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5

evet cnm sabredebilsek başarırız tabiki...de sabır yok malesef hemen olsun bitsin istioaz cnm

sadece ğöğüs ağrısı var oda regli döenmi olan bişi ama adet sancım yok dün gece oldu sadece ayama bile vurdu ağrısı okadar başkada belirtim yok...onun için emin olamıyorum cnm ya...

hadi bakalım hayırlı olsun cnm...bizleride bilgilendir muhakkak...opuyorumnanaktan

slm kızlarr
haticemm sana geçmiş olsun
o dedigin varis görünümlü şeyler bendede varr
hareketsizlik yada çok ayakta kalmaktan kaynaklanıyor diye biliyordumm
demek kilo almanında etkisi varmışşş

nightwinglover
hadi bakalım yarınn dr.a gidiyormuşsun sevindim senin adına
biyerden başlaman şarttıı
saglıgın içinnn

binbirrenkk
hoşgeldinn canımm nasılsınnn
karşılaşamadıkkk yinee...

Doktor çok hızlı kilo vermişsin o yüzden kilo vermen durmuş olabilir dedi. Geçen seneki tahlil sonuçlarımı istedi. Bir de yarın yaptıracaklarımı götüreceğim. Ne diyeceğini, nasıl bir yöntem sunacağını merak ediyorum. Beni diyet yaparken en çok zorlayan şey sürekli başımın ağrıması. Ölçtürdüm, düşük tansiyon çıktı. Büyük tansiyon da küçük tansiyon da sık sık düşüyor. Ona bir çözüm bulacağız :)

kızlar buakşam haberlerde bikadını gösterdiler

110kiloymuş
10ayda 50kilo vermişş
yani düşünün ayda 5kilo vererek 60 kiloya inmişşş

düşünsenizeee içinden 1tane daha insan çıkmışşş

ama kadınn çok degişmişş
okadın demezsinizz yaniii
o hakkından geldiyse başardıysa biz neden yapamayalım dimi ama kaydirigubbakcemile5

En önemlisi sabırlı olmak ama son zamanlarda hiçbirimizde sabır kalmadı :) Hele de aynı kiloda takılı kalınca insan her şey bir an önce olup bitsin istiyor. Ayda 5 kilo. Ne kadar güzel! Ben de ağzımı tutabilsem şimdiye kadar çoktan başarmıştım ama bu konuda pek başarılı değilim :) Ama dikkat ediyorum, hala umudum var, hepimizin hala umudu var, bu da iyiye işaret :) Olacak inşallah :nazar:

sadece ğöğüs ağrısı var oda regli döenmi olan bişi ama adet sancım yok dün gece oldu sadece ayama bile vurdu ağrısı okadar başkada belirtim yok...onun için emin olamıyorum cnm ya...

yaa hadi bakalımm ben bile sabırsızlandım seninn adınaaa
ama maşalllah durabiliyorsunn yaaa
ben olsamm duramazdımm önceden negatifi görsemm bileee

ah ah hiç sorma cnm ya 1 haftada 5 kilo alabilirim ama veremem...akannehir

allmak dedinmii bende öyleyimmmmkaydirigubbakcemile3

Doktor çok hızlı kilo vermişsin o yüzden kilo vermen durmuş olabilir dedi. Geçen seneki tahlil sonuçlarımı istedi. Bir de yarın yaptıracaklarımı götüreceğim. Ne diyeceğini, nasıl bir yöntem sunacağını merak ediyorum. Beni diyet yaparken en çok zorlayan şey sürekli başımın ağrıması. Ölçtürdüm, düşük tansiyon çıktı. Büyük tansiyon da küçük tansiyon da sık sık düşüyor. Ona bir çözüm bulacağız :)

En önemlisi sabırlı olmak ama son zamanlarda hiçbirimizde sabır kalmadı :) Hele de aynı kiloda takılı kalınca insan her şey bir an önce olup bitsin istiyor. Ayda 5 kilo. Ne kadar güzel! Ben de ağzımı tutabilsem şimdiye kadar çoktan başarmıştım ama bu konuda pek başarılı değilim :) Ama dikkat ediyorum, hala umudum var, hepimizin hala umudu var, bu da iyiye işaret :) Olacak inşallah :nazar:

demek tansiyonun düşükk
bunun için muhtemelen sana sık ara ögünn verir
ayda 5kilo az diye düşünsekteee
10ayda 50kiloo canımm
bidüşünnn süperrrr

dmeek kki ne olursa olsun diyetisyene gitmek lazımmış bak tansiyonun düşük olduğunu öğrendikk öle herhangi bi diyetle olmaz artık baş ağrında olmaz inşllah diyetini en güzel şekilde başrırısınn kilolardan kurtulusun cnm....

demek tansiyonun düşükk
bunun için muhtemelen sana sık ara ögünn verir
ayda 5kilo az diye düşünsekteee
10ayda 50kiloo canımm
bidüşünnn süperrrr

Her gün tartıya çıkmak benim moralimi bozuyor. Bazen fazla çıkabiliyor insan ve demoralize oluyor :( Bunun için 2 günde bir hatta sabredebilirsem 3 günde bir tartıya çıkacağım :) Eminim daha tatmin edici sonuçlar alıp daha çok motive olacağım bu yolla :) Evet, ayda 5 kilo bana çok çok çok az geliyor ama uzun bir zamana yayınca toplamda 50 kilo !!! İnanılmaz bir rakam :) İnanılmaz bir başarı örneği :) Bugün ben de doktordan tebrik aldım, kendi kendime çok kilo verdiğim için ama bundan sonraki süreçte uzman desteği almam şartmış, zaten ben de öyle istiyorum :)

dmeek kki ne olursa olsun diyetisyene gitmek lazımmış bak tansiyonun düşük olduğunu öğrendikk öle herhangi bi diyetle olmaz artık baş ağrında olmaz inşllah diyetini en güzel şekilde başrırısınn kilolardan kurtulusun cnm....

Kesinlikle gitmek şart. Ben baş ağrım hep şekerden zannederdim ama alakası yokmuş. Bence herkes buradaki tavsiyelere uysun ve en yakın zamanda uzman bir doktora gitsin :) Ben geç bile kaldım. Elifçim sen ne durumdasın? Güzel, mutlu edici, yüzümüzü gülümsetecek bir gelişme var mı? :) kaydirigubbakcemile2

selam kızlar nasılsınız
patiskacım geçmiş olsun canım kilo vermenin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunuda
bikez daha gördük

bende doktora gittim bacaklarımda küçük küçük varis belirtileri vardı erken tedavi için bi görüneyim dedim
nedeni kilo alma ve egzersiz yapmamaymış
artık düzenli spor şart benim hayatımda
kilonun yapmadığı şey yok
saol canım benim, öyle vala, kilo sağlığın baş düşmanlarından malesef :(
sanırım varis değil de kılcal damarlarım görünüyo benim de bol bol..
Bugün doktora gittim, endokrinoloji bölümüne :) Yarın kan verip tahlil yaptıracağım. Bakalım sonuçlarda ne çıkacak. Sonra da diyetisyene gönderecek beni. Heyecanlandım :)
hadi bakalım şeker hayırlısı... bizi de doktorun önerileri konusnda bilgilendirirsin hihoyyyt

Kesinlikle gitmek şart. Ben baş ağrım hep şekerden zannederdim ama alakası yokmuş. Bence herkes buradaki tavsiyelere uysun ve en yakın zamanda uzman bir doktora gitsin :) Ben geç bile kaldım. Elifçim sen ne durumdasın? Güzel, mutlu edici, yüzümüzü gülümsetecek bir gelişme var mı? :) kaydirigubbakcemile2

ne gibi cnm kilo vermek gibimi...

Her gün tartıya çıkmak benim moralimi bozuyor. Bazen fazla çıkabiliyor insan ve demoralize oluyor :( Bunun için 2 günde bir hatta sabredebilirsem 3 günde bir tartıya çıkacağım :) Eminim daha tatmin edici sonuçlar alıp daha çok motive olacağım bu yolla :) Evet, ayda 5 kilo bana çok çok çok az geliyor ama uzun bir zamana yayınca toplamda 50 kilo !!! İnanılmaz bir rakam :) İnanılmaz bir başarı örneği :) Bugün ben de doktordan tebrik aldım, kendi kendime çok kilo verdiğim için ama bundan sonraki süreçte uzman desteği almam şartmış, zaten ben de öyle istiyorum :)

canım 3günde bile çıkma bana sorarsan tartıya
haftada 1en güzeli
zaten farkedersinn verdiginiii

Back
X