- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #15.181
patiskacım ben bayburttatım cnm buralar çokkkk soğuk valla donuommmmmm....:1shok:
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patiskacım ben bayburttatım cnm buralar çokkkk soğuk valla donuommmmmm....:1shok:
Elifcimm eşinii ara 2tane alsın testtenn
çünkü akşam bişey çıkmazsa sabah ilk idrarınla bakk sakınn
haberini sabırsızlıkla bekliycemm emin ol
Sağol canım.olumunekankayizsmile
Ben de sizleri izleyip kiloyu dengede tutmaya çalışıyorum.
En fazla 1 kg. almaya izin veriyorum kendime
O da yeni kilo olduğu için çabuk gidiyor.
Spora devam her zamanki gibikaydirigubbakcemile2
teste çıkmazsa yarın 10 gibi sağlık ocana giderim cnm kesin sonuç olur...olmazsamm...ama ne bilem insan azcık hisseder dimi bende ne bi belirti ne bi his hiç bişi yok sadece göğüs ağrısı...
öle cnm benimm...olumunekankayizsmile
selam şekerler
nasılsınız ben bu gün ezmedeydim geldiğimden beri başım çatlıyor
yarın tartı günü ben tartılamıyacağım pil bulamadım hala
merak da ediyorum artık ortalama bişey yazarım
slm kızlarrr kusura bakmayın ders çalıstıgımdan çok girmiyorum..sabah 11 de kalktım kahvaltı yapmadım 1 elma yedım 1 saat sonra ögle yemegı yedım annem imam bayıldı yapmişti 2 tane ondan,1 dılım çavdar ekmegı,3 kasık yogurt yedım..arada ananas ve 3 fındık 1 ceviz yedim ve 45 dak sporumu yaptım,,akşam 1 dılım çavdar ekmegı 1 tane ımam bayıldı,2 kasık yogurt..bugunu kapattım ..yarın kılo bıldırımı ben 65.6 da takıldı bakalım yarın ne olcak
ceviz suyunu bende denıcem kızlar ;1 bardak suyu 2 tane ceviz içi kattım koydum kenara yatmadan içsem olur mu?
elfcim bende çok merak ettım valla,hayırlısı olsun tatlımopuyorumnanaktan
saol cnm utanırım ama...:kedi:olumlu olumsuz sonuç ne olursa yaz sakın burayaa.....
olumunekankayizsmile
profilindeki resim sensin galiba dimi canım
çok güzelsin maşallahhh![]()
slm kızlarrr kusura bakmayın ders çalıstıgımdan çok girmiyorum..sabah 11 de kalktım kahvaltı yapmadım 1 elma yedım 1 saat sonra ögle yemegı yedım annem imam bayıldı yapmişti 2 tane ondan,1 dılım çavdar ekmegı,3 kasık yogurt yedım..arada ananas ve 3 fındık 1 ceviz yedim ve 45 dak sporumu yaptım,,akşam 1 dılım çavdar ekmegı 1 tane ımam bayıldı,2 kasık yogurt..bugunu kapattım ..yarın kılo bıldırımı ben 65.6 da takıldı bakalım yarın ne olcak
ceviz suyunu bende denıcem kızlar ;1 bardak suyu 2 tane ceviz içi kattım koydum kenara yatmadan içsem olur mu?
elfcim bende çok merak ettım valla,hayırlısı olsun tatlımopuyorumnanaktan
bugunluk akşam ıcıyım yarın sabahtan tekrar ıcerım zararı olmaz nasılsa..canım imam bayıldı dıyorum ama ıcınde et yok çok az yağlı annem dıkkat eder yağ konusunaboshayallersmiletmenün güzell canımm
ama yaglı degilmiydi imam bayıldııbilmiyorumkismile
ceviz suyunu aç karnına ve sabahları içiliyor ama gece yatmadan içilirmi hiçbir fikrim yok canım
sabah iç sende olmazmıı
kızz birde şu menünü
allt alta yazsan olmazmıııkaydirigubbakcemile3
saol cnm utanırım ama...:kedi:
evet kızlar şimdi test yaptım 5 dk bekledimmmmm...sonuççç negatifff hiç şaşırmadımm...delikafaduldenama neden hala regi olamıyorum anlamadım yarın ben gene gidim doktora...
saol canım benim, evet saolsun eşim yardım etti, yoksa boynumun ve kolumun ağrısından bişe yapabilir miydim bilmiyorum... hoş hala çalışıyo ustalar aşağıda. boruları değiştiriyorlarmış. inşallah yine bi sıkıntı olmaz...çokk çok kolay gelsinn sanaa
tahmin edebiliyorumm evin halinii-tatlicadiarzu-
neyseki eşinde yardımm etmişş...
ahaa ne var ne yokk patiss saymış zatennnkaydirigubbakcemile3
kız patisss bu kanolini de neee
ilk defa duydumm
ayy nekadarr cahilimm yahuuuukaydirigubbakcemile3
canım , onu konuşuyrduk eşimle bugün. Aslında hepimizin sadece insan olduğumuz için yapmamız gerekn şeyler, vicdansız ve umursamaz insanlar yüzünden, benim erdemli bir hareketimmiş gibi algılanıyor. bu aslında üzücü bişey. Onlar birer can ve biz hiç olmazsa inancımız yüzünden onların ölümüne göz yummamalıyız...Canım miniklere sahip çıktığınız için tebrik ediyorumopuyorumnanaktan Önce kıskanır sonra alışır bence. Alışmazsa sizin gibi seven birileri bulursunuz inşallah.
Olanlar çok sinir bozucu. Geçmiş olsun. Umarım halletmişsinizdir.
bunların topuna kibrik suyu -tatlicadiarzu- aman hiç deşmeyin yaramı, zaten bu ara iyice kızgınım onlara...o iç sesin ne demek istediginiiiii ben biliyorummm galibaaaa:roflol::roflol:
aynen canımm benimki içinde geçerli oooo![]()
canım benim ben çok meraklıyımdır mutfağa :))) hele evlendiğimiz ilk aylarda tüm günüm mutfakta geçerdi cokacimcoookoh oh maşallah patiskacım sende menü baya geniş ama ben bunların bir çoğunu hiç denemedim güzelim yaa...çökertme kebabını anlatırsan sevinirim eğere zor dilse yapabilirim inşllah...
canım ben doğudayım ama şanslıyım vala, doğru düzgün kış bile olmuyorpatiskacım ben bayburttatım cnm buralar çokkkk soğuk valla donuommmmmm....:1shok:
All bendende o kadarrr
kar yagmadı ama sogugu şimdiden geldiii valla
patiss bunun için çok şanslııı
Ben 67 kilo ile başladım. Hedefim 57. İkisi gitti kaldı 8 kilo.
Deneyimlerimi anlatacak olursam:
Sabah hafta içi yulaf ezmesi ve meyveli nesfit ve iki cevizi bir tabağa koyup sütle yiyorum.
Hafta sonu normal kahvaltı.
yemeklerde sebze, kurubaklagiller, ızgara beyaz et, salata, çorba tercih ediyorum. Tüm yemekler zeytinyağlı.
Eskiden çok hızlı yerdim ve şişkinlik sorunum olurdu. Yavaşlattım ve doymadan kalktığım için sorun yok. Bir dilim tam buğday veya tahıl ekmeği yiyorum. İlginçtir ilk tabakta doyma hissi geliyor ve bırakıyorum.buyrunnnnnnnnn
Sürekli diyet psikolojisinde olduğumdan hep tatlı krizleri gelirdi. Artık özgür olduğumdan yok. Evde çikolata var ve ben yemiyorum eskiden mümkün değildi.a.s
Arada elim dolaba gittiğinde duvardaki yazı cısss diyor.lmaz: Sen yersen hedefini rüyanda bile göremezsin.
Haftanın üç günü spor merkezine gidiyorum. Üç günde yürüyüş ve koşu. 1 gün dinlenme.
10 bardak suyu saymak zor geliyor. 1 lt. lik cam şişeye ılık su koyuyorum. 2,5 lt. içiyorum.
yemeklerde tuzu azalttım. Çünkü tuz vücutta su tutar.
evet cnm gerçekten iştah açıcıymış olsada yesek...kaydirigubbakcemile3şaka şaka kızmayın bana kızlar...yaptığım 2 gün yetsin diom cnm sonra 2 günlük bişidaha yaparım hergün yemekle uğraşmım 3 gün kalcaklar cnm şöle düşündüm bakın bakalım siz ne diceksiniz: patlıcan oturtma 1 kere yaptım ama annemin yaptığı gibi olmadı 2 .denemem olacak...pilav mercimek çorbası o araya bişi daha yapım diom ne olabilir şöle aparatif durabilcek bişi...e salatada olur...