Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

patiskacım ben bayburttatım cnm buralar çokkkk soğuk valla donuommmmmm....:1shok:

Son düzenleme:
Elifcimm eşinii ara 2tane alsın testtenn
çünkü akşam bişey çıkmazsa sabah ilk idrarınla bakk sakınn
haberini sabırsızlıkla bekliycemm emin ol

teste çıkmazsa yarın 10 gibi sağlık ocana giderim cnm kesin sonuç olur...olmazsamm...ama ne bilem insan azcık hisseder dimi bende ne bi belirti ne bi his hiç bişi yok sadece göğüs ağrısı...

Sağol canım.olumunekankayizsmile
Ben de sizleri izleyip kiloyu dengede tutmaya çalışıyorum.
En fazla 1 kg. almaya izin veriyorum kendime:1:
O da yeni kilo olduğu için çabuk gidiyor.
Spora devam her zamanki gibikaydirigubbakcemile2

süpersinn canım yaaa:lepi::lepi:

kendinii hiç koyvermedinn
bence artık almazsınn sen kilozatennn

teste çıkmazsa yarın 10 gibi sağlık ocana giderim cnm kesin sonuç olur...olmazsamm...ama ne bilem insan azcık hisseder dimi bende ne bi belirti ne bi his hiç bişi yok sadece göğüs ağrısı...

höyytttttt:mymeka:
öyle olumsuz olmaaa
inşallah vardır:emir_bebek:
yoksada vakti degildirrr

selam şekerler
nasılsınız ben bu gün ezmedeydim geldiğimden beri başım çatlıyor

yarın tartı günü ben tartılamıyacağım pil bulamadım hala
merak da ediyorum artık ortalama bişey yazarım

slm kızlarrr kusura bakmayın ders çalıstıgımdan çok girmiyorum..sabah 11 de kalktım kahvaltı yapmadım 1 elma yedım 1 saat sonra ögle yemegı yedım annem imam bayıldı yapmişti 2 tane ondan,1 dılım çavdar ekmegı,3 kasık yogurt yedım..arada ananas ve 3 fındık 1 ceviz yedim ve 45 dak sporumu yaptım,,akşam 1 dılım çavdar ekmegı 1 tane ımam bayıldı,2 kasık yogurt..bugunu kapattım ..yarın kılo bıldırımı ben 65.6 da takıldı bakalım yarın ne olcak
ceviz suyunu bende denıcem kızlar ;1 bardak suyu 2 tane ceviz içi kattım koydum kenara yatmadan içsem olur mu?

elfcim bende çok merak ettım valla,hayırlısı olsun tatlımopuyorumnanaktan

nezamandır yediklerimi yazmıyordum
sabah
1kase çorba 1dilim ekmek

arada 1armut

öglen
3kaşık tavuklu pilav
salata
2çatal biber kızartması--yogurt
çok azekmek aldım ucundan(bunu bile yememem gerekti)

arada
bikaç tane kestane

akşammm
eşimin canı suböregi istemişş
bende yaptımkaydirigubbakcemile3
sadece 1dilim yedimm(saat 6da yedim)

başkada bişey yemem bugünlük bukadar yeterr:hulya:

slm kızlarrr kusura bakmayın ders çalıstıgımdan çok girmiyorum..sabah 11 de kalktım kahvaltı yapmadım 1 elma yedım 1 saat sonra ögle yemegı yedım annem imam bayıldı yapmişti 2 tane ondan,1 dılım çavdar ekmegı,3 kasık yogurt yedım..arada ananas ve 3 fındık 1 ceviz yedim ve 45 dak sporumu yaptım,,akşam 1 dılım çavdar ekmegı 1 tane ımam bayıldı,2 kasık yogurt..bugunu kapattım ..yarın kılo bıldırımı ben 65.6 da takıldı bakalım yarın ne olcak
ceviz suyunu bende denıcem kızlar ;1 bardak suyu 2 tane ceviz içi kattım koydum kenara yatmadan içsem olur mu?

menün güzell canımm
ama yaglı degilmiydi imam bayıldııbilmiyorumkismile

ceviz suyunu aç karnına ve sabahları içiliyor ama gece yatmadan içilirmi hiçbir fikrim yok canım
sabah iç sende olmazmıı

kızz birde şu menünü
allt alta yazsan olmazmıııkaydirigubbakcemile3

olumlu olumsuz sonuç ne olursa yaz sakın burayaa.....

olumunekankayizsmile
profilindeki resim sensin galiba dimi canım
çok güzelsin maşallahhh:nazar:
saol cnm utanırım ama...:kedi:

evet kızlar şimdi test yaptım 5 dk bekledimmmmm...sonuççç negatifff hiç şaşırmadımm...delikafaduldenama neden hala regi olamıyorum anlamadım yarın ben gene gidim doktora...

menün güzell canımm
ama yaglı degilmiydi imam bayıldııbilmiyorumkismile
ceviz suyunu aç karnına ve sabahları içiliyor ama gece yatmadan içilirmi hiçbir fikrim yok canım
sabah iç sende olmazmıı
kızz birde şu menünü
allt alta yazsan olmazmıııkaydirigubbakcemile3
bugunluk akşam ıcıyım yarın sabahtan tekrar ıcerım zararı olmaz nasılsa..canım imam bayıldı dıyorum ama ıcınde et yok çok az yağlı annem dıkkat eder yağ konusunaboshayallersmilet
tamam tatlım bıdaha alt alta yazarım:1:

ekmek yemeseymıssın olurmus ama çok yememıssın zaten ..su böregını kendın mı açıyosun canım?

saol cnm utanırım ama...:kedi:
evet kızlar şimdi test yaptım 5 dk bekledimmmmm...sonuççç negatifff hiç şaşırmadımm...delikafaduldenama neden hala regi olamıyorum anlamadım yarın ben gene gidim doktora...

hayırlısı olsun tatlım zamanı degılmıs demekkı..kaç gun gecikti canım bencede gıt doktara ıhmal etme.

merhaba kızlaar...
çokk çok kolay gelsinn sanaa
tahmin edebiliyorumm evin halinii-tatlicadiarzu-
neyseki eşinde yardımm etmişş...

ahaa ne var ne yokk patiss saymış zatennnkaydirigubbakcemile3
kız patisss bu kanolini de neee
ilk defa duydumm
ayy nekadarr cahilimm yahuuuukaydirigubbakcemile3
saol canım benim, evet saolsun eşim yardım etti, yoksa boynumun ve kolumun ağrısından bişe yapabilir miydim bilmiyorum... hoş hala çalışıyo ustalar aşağıda. boruları değiştiriyorlarmış. inşallah yine bi sıkıntı olmaz...

tatlışım kanolini Lazanyagillerden sayılabilir :roflol: ama beşamel koymuyorsun. lazanya plakalarını haşlayıp, kıymalı içle sarıyorsun. Sonra tepsiye dizip domates sosuyla fırına veriyorsun, üstüne de kaşar mmm cokacimcoook
Canım miniklere sahip çıktığınız için tebrik ediyorumopuyorumnanaktan Önce kıskanır sonra alışır bence. Alışmazsa sizin gibi seven birileri bulursunuz inşallah.
Olanlar çok sinir bozucu. Geçmiş olsun. Umarım halletmişsinizdir.
canım , onu konuşuyrduk eşimle bugün. Aslında hepimizin sadece insan olduğumuz için yapmamız gerekn şeyler, vicdansız ve umursamaz insanlar yüzünden, benim erdemli bir hareketimmiş gibi algılanıyor. bu aslında üzücü bişey. Onlar birer can ve biz hiç olmazsa inancımız yüzünden onların ölümüne göz yummamalıyız...

bu arada sen bizim köpükü bilmiyorsun. bi aile dostumuzun hediye ettiği çok cici yavru bi köpeciğimiz vardı. bir türlü alışmadılar. evi ortadan ikiye ayırdık resmen ama köpük saldırganlaştı, bizi bile parçalıyordu gördüğü yerde. mecburen köpeciği annesinin yanına geri göndermek zorunda kaldık. Çünkü Köpük 1-2 aylıkken bize geldi ve şimdi 3,5 yaşında falan. diğer kedilerin aksine, bize , özellikle eşime çok düşkün... diğer köpecik bizi sahiplenmemişti henüz... malesef başka hiç bir hayvana töleransı yok. saldırgan oluyor ve bizle hala küs...
o iç sesin ne demek istediginiiiii ben biliyorummm galibaaaa:roflol::roflol:
aynen canımm benimki içinde geçerli oooo:kızgın::kızgın:
bunların topuna kibrik suyu -tatlicadiarzu- aman hiç deşmeyin yaramı, zaten bu ara iyice kızgınım onlara...
oh oh maşallah patiskacım sende menü baya geniş ama ben bunların bir çoğunu hiç denemedim güzelim yaa...çökertme kebabını anlatırsan sevinirim eğere zor dilse yapabilirim inşllah...
canım benim ben çok meraklıyımdır mutfağa :))) hele evlendiğimiz ilk aylarda tüm günüm mutfakta geçerdi cokacimcoook
çökertme kebabı gayet kolay diğer mesajda anlatırım... burası çok uzun oldu
patiskacım ben bayburttatım cnm buralar çokkkk soğuk valla donuommmmmm....:1shok:
canım ben doğudayım ama şanslıyım vala, doğru düzgün kış bile olmuyor
All bendende o kadarrr
kar yagmadı ama sogugu şimdiden geldiii valla

patiss bunun için çok şanslııı

kızz nerde olduğumu bilmiyor musun, şans bunun neresinde :1shok:

çökertme kebabı: dana antrikot alırsan çok lezzetli olur...
etleri jülyen şekilde doğruyorsun, domatesli,salçalı bir sos yapıp, biraz da suyla etleri hafif hafif pişiriyorsun. suyla biraz pişirip suyunu çekince hazırladığın sosu koyarsan da olur. istediğin her türlübaharatı katabilirsin.. kekik, pul biber bulabilirsen biberiye çok yakışıyor...
patatesleri kibrit kalınlığında uzun uzun kesiyorsun. rendenin kalın tarafıyla yapıyorum ben... ya da eşim kesiyor saolsun :)
sonra patatesleri kızartıyorsun,tabaklara alıyorsun, soslu etleri üstüne diziyorsun, onun üstüne de sarımsaklı ya da sade yoğurt döküyorsun.
istersen biraz pul biber kızdırıp üzerine dökebilirsin herbir tabağın...
böyle işte, çok lezzetli bişe.

evet cnm gerçekten iştah açıcıymış olsada yesek...kaydirigubbakcemile3şaka şaka kızmayın bana kızlar...yaptığım 2 gün yetsin diom cnm sonra 2 günlük bişidaha yaparım hergün yemekle uğraşmım 3 gün kalcaklar cnm şöle düşündüm bakın bakalım siz ne diceksiniz: patlıcan oturtma 1 kere yaptım ama annemin yaptığı gibi olmadı 2 .denemem olacak...pilav mercimek çorbası o araya bişi daha yapım diom ne olabilir şöle aparatif durabilcek bişi...e salatada olur...

Ben 67 kilo ile başladım. Hedefim 57. İkisi gitti kaldı 8 kilo.
Deneyimlerimi anlatacak olursam:
Sabah hafta içi yulaf ezmesi ve meyveli nesfit ve iki cevizi bir tabağa koyup sütle yiyorum.
Hafta sonu normal kahvaltı.
yemeklerde sebze, kurubaklagiller, ızgara beyaz et, salata, çorba tercih ediyorum. Tüm yemekler zeytinyağlı.
Eskiden çok hızlı yerdim ve şişkinlik sorunum olurdu. Yavaşlattım ve doymadan kalktığım için sorun yok. Bir dilim tam buğday veya tahıl ekmeği yiyorum. İlginçtir ilk tabakta doyma hissi geliyor ve bırakıyorum.buyrunnnnnnnnn
Sürekli diyet psikolojisinde olduğumdan hep tatlı krizleri gelirdi. Artık özgür olduğumdan yok. Evde çikolata var ve ben yemiyorum eskiden mümkün değildi.a.s
Arada elim dolaba gittiğinde duvardaki yazı cısss diyor.:olmaz: Sen yersen hedefini rüyanda bile göremezsin.
Haftanın üç günü spor merkezine gidiyorum. Üç günde yürüyüş ve koşu. 1 gün dinlenme.
10 bardak suyu saymak zor geliyor. 1 lt. lik cam şişeye ılık su koyuyorum. 2,5 lt. içiyorum.
yemeklerde tuzu azalttım. Çünkü tuz vücutta su tutar.

Aynen yazdığın herşeye katılıyorum bende 60 kiloyum ve 5 kilo vermek istiyorum.Kendime dur diyemiyorum ama yedikçe yiyorum.Dediğin gibi 3 öğün ve doymadan kalkmak...Üstelik dansa ilgim var bu söylediklerini yapıp danslada vucudumu şekillendirmek istyorum ..Bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...Aslında duruma çok felsefikde yaklaşmısın bir kağıda şu kilodayım yazma düşüncesi psikolojik olarakda çok mantıklı üstelik yerimsenibencokacimcoooktebrik ederim.

ben yanliş yere mi geldim yemek tarifine dönmüş buraa kaydirigubbakcemile3canım bence araya yaprak sarması yap canım çektideeeyvahedigeldismile
1 bardak yeşil çay içtim arkasından da ceviz suyunu içtim..yeşil çayı düzenli içmek istiyorum ya

evet cnm gerçekten iştah açıcıymış olsada yesek...kaydirigubbakcemile3şaka şaka kızmayın bana kızlar...yaptığım 2 gün yetsin diom cnm sonra 2 günlük bişidaha yaparım hergün yemekle uğraşmım 3 gün kalcaklar cnm şöle düşündüm bakın bakalım siz ne diceksiniz: patlıcan oturtma 1 kere yaptım ama annemin yaptığı gibi olmadı 2 .denemem olacak...pilav mercimek çorbası o araya bişi daha yapım diom ne olabilir şöle aparatif durabilcek bişi...e salatada olur...

Son düzenleme:
Back
X