Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar diyete başlayalı korkunç saçlarım dökülüyo bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla beraber saç diplerime sürüp 1 saat beklettim böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcamsenağlama

kızlar diyete başlayalı korkunç saçlarım dökülüyo bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla beraber saç diplerime sürüp 1 saat beklettim böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcamsenağlama

canım aslında sağlıksız diyetler döker saçı, senin vitaminsiz falan kaldığını sanmıyorum.
demir eksikliği falan olabilir mi?

Birçok diyette görülebilen bir yan etkidir bu. Sarımsak iyi bir çözüm olur bence. Isırgan suyu da harikulade sonuçlar veriyor, denemelisin.

Kilo almak isteyenler başlığını inceliyorum. Ben neden öyle değilim yahu? :) Ne güzel ye ye ye ye ye ama kilo alma, ohhh :dance: Ben yemek yemekten çok büyük zevk alıyorum. bilmiyorumkismile Yemek yemeyince de bir mutsuzluk basıyor, bir karamsarlık. Of ki ne of!

canım aslında sağlıksız diyetler döker saçı, senin vitaminsiz falan kaldığını sanmıyorum.
demir eksikliği falan olabilir mi?

evet ciddi seviyede çok düşük demirim, ilaçla ve diyetle artırdım demiri çok az ama dökülme durmadı artık dualara sığınıcam

Arzuub çok geçmiş olsun canım, benim de demir eksikliğim var. gerçi ilaçlardan sonra tekrar ölçtürmedim ama biraz azaldı benim saç dökülmem...

kızlar bu arada köpük hanımın bir fotoğrfını ekledim albüm olarak. sayfaya eklemek karışık geldi.
şimdilik bir fotoğraf ekleyebildim, çünkü diğer bilgisayar bozulunca onun harddiskinde kaldı fotoğraflar, eşim kopyalatıcak sözde ne zamandır. bi kısmını yedeklemiştik, bunu da onların arasından buldum. burda baya küçüktü. Köpükü bulduğumuzda diğer kediler fena hırpalamıştı, burnu, kulakları, kuyruğu yara bere içindeydi ve minicikti. 3 haftalık falan demişti veteriner.
şimdi kocaman bi kız oldu :asigim:

slm kızlar sonuda beklenen adet geldi 7 gün gecikmelide olsaa...

Tarçın ve limon direkt olarak yağ yakmıyor ama şeker düzeyinin dengelediklerinden yağ yakımına yardımcı oluyorlarmış. Biliyorsunuz kandaki şeker düzeyi çok oynadığında kilo verilemediği gibi yağ oluşumu da hızlanıyor. Özellikle de tarçın, kan düzeyinin dengede olmasını sağlıyor. Bence oldukça faydalı. Bunu içemiyorum ben, denedim defalarca ama tarçınlı sıcak su ya da herhangi bir çayımın içine tarçın ekleyerek içiyorum. Faydası oluyor :)
çokmu kötü tadı var yoksa limaon tansiyonunu etilediği için mi içemedin cnm...

sormadıkmııııııohaoldumsmileohaoldumsmile
ben sorduk diye hatırlıyorum
hatta çizelge yap falan dedimde
yok biraz veriyim öyle yaparım dedinn
yanlışmı hatırlıyorumkiii

kızımmm mızıkcılık yapma işte:mymeka:
yoksa nasıl gidecek bu kilolarrr
benim cezam olmadannnkaydirigubbakcemile3
bende hatırlıom cnm sormultuk sölemek istemeyince ısrar etmedik...

oy aman dikkat et cnm devam ederse muhakkak doktora git...

saol tatlım, ben de iyiyim.
vala canım bugün hiç olmadı, sanırım korktuğum kadar önemli bişi yok...
iyi bari cnm çok geçmiş olsunnn...ama sen genede bi gözük doktora...

kimsecikler yok özledim sizleri kızlar diyet yapmayıda özledimmmm yaaa misafirin yanında diyet çokkk zorrr yarın öğleden sonra aranızdayım görüşürz....opuyorumnanaktan

çokmu kötü tadı var yoksa limaon tansiyonunu etilediği için mi içemedin cnm...

Tadı kötü değil, en azından içilebilir :) Ben biraz üşengeçliğimden yapamadım. Etkili olabilmesi için her defasında taze taze yapmak lazım. Yani günde 1 lt yapıp da tüm gün içmek pek faydalı değil. Her defasında uğraşıp bir bardak hazırlayacaksın. Açıkçası ben uğraşamadım :)

kimsecikler yok özledim sizleri kızlar diyet yapmayıda özledimmmm yaaa misafirin yanında diyet çokkk zorrr yarın öğleden sonra aranızdayım görüşürz....opuyorumnanaktan

canım hoşgeldinnn
yarın gidecekmi misafirlerinn
haklısınn misafir varken zor diyet yapmak ama tabagına ölçülü koymak senin elindee

Günler, aylar, yıllar geçiyor ve ben hala yerimde sayıyorum :çok üzgünüm:

Back
X