- Konu Sahibi BinbirRenk
- #15.341
Huuuu huuuu kimse yokkmuuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım teşekkür ederim
sen nasılsın hastalığın devam ediyor mu?
fotolarını da merakla bekliyoruzkaydirigubbakcemile5
kızlar diyete başlayalı korkunç saçlarım dökülüyo bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla beraber saç diplerime sürüp 1 saat beklettim böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcamsenağlama
kızlar diyete başlayalı korkunç saçlarım dökülüyo bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla beraber saç diplerime sürüp 1 saat beklettim böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcamsenağlama
Huuuu huuuu kimse yokkmuuu
canım aslında sağlıksız diyetler döker saçı, senin vitaminsiz falan kaldığını sanmıyorum.
demir eksikliği falan olabilir mi?
Ben profilinde göremedim canım. Nereye ekledinbilmiyorumkismile
çokmu kötü tadı var yoksa limaon tansiyonunu etilediği için mi içemedin cnm...Tarçın ve limon direkt olarak yağ yakmıyor ama şeker düzeyinin dengelediklerinden yağ yakımına yardımcı oluyorlarmış. Biliyorsunuz kandaki şeker düzeyi çok oynadığında kilo verilemediği gibi yağ oluşumu da hızlanıyor. Özellikle de tarçın, kan düzeyinin dengede olmasını sağlıyor. Bence oldukça faydalı. Bunu içemiyorum ben, denedim defalarca ama tarçınlı sıcak su ya da herhangi bir çayımın içine tarçın ekleyerek içiyorum. Faydası oluyor :)
bende hatırlıom cnm sormultuk sölemek istemeyince ısrar etmedik...
sormadıkmııııııohaoldumsmileohaoldumsmile
ben sorduk diye hatırlıyorum
hatta çizelge yap falan dedimde
yok biraz veriyim öyle yaparım dedinn
yanlışmı hatırlıyorumkiii
kızımmm mızıkcılık yapma işte:mymeka:
yoksa nasıl gidecek bu kilolarrr
benim cezam olmadannnkaydirigubbakcemile3
oy aman dikkat et cnm devam ederse muhakkak doktora git...kızlar diyete başlayalı korkunç saçlarım dökülüyo bugün sarmısak dövüp zeytinyağıyla beraber saç diplerime sürüp 1 saat beklettim böyle giderse 1 ay sonra kel kalıcamsenağlama
iyi bari cnm çok geçmiş olsunnn...ama sen genede bi gözük doktora...saol tatlım, ben de iyiyim.
vala canım bugün hiç olmadı, sanırım korktuğum kadar önemli bişi yok...
çokmu kötü tadı var yoksa limaon tansiyonunu etilediği için mi içemedin cnm...
Tadı kötü değil, en azından içilebilir :) Ben biraz üşengeçliğimden yapamadım. Etkili olabilmesi için her defasında taze taze yapmak lazım. Yani günde 1 lt yapıp da tüm gün içmek pek faydalı değil. Her defasında uğraşıp bir bardak hazırlayacaksın. Açıkçası ben uğraşamadım :)
kimsecikler yok özledim sizleri kızlar diyet yapmayıda özledimmmm yaaa misafirin yanında diyet çokkk zorrr yarın öğleden sonra aranızdayım görüşürz....opuyorumnanaktan
albümlerde tatlım.Ben profilinde göremedim canım. Nereye ekledinbilmiyorumkismile
bende hatırlıom cnm sormultuk sölemek istemeyince ısrar etmedik...
albümlerde tatlım.
yaa ısrar etseydiniz o zaman :dilcikar:
Günler, aylar, yıllar geçiyor ve ben hala yerimde sayıyorum :çok üzgünüm:
yaa ısrar etseydiniz o zaman :dilcikar: