- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.381
geçmiş olsun nurcummm...
..........başladığı kilo...........geçen haftaki ......şİMDİKİ kilo......hedef kilohatiç22................59.8...............58.8...............58. 3................55..........500 gr vermiş
zambak3.............86.3...............76.4...............yok.................70..........bildirim yok
patiska................85.0...............83.3...............86.3.................70............kilo almış
nesibe26.............75.0...............70.5...............69.7.................65............800gr vermiş
nuraksoy.............72...............71.5.................70.0.................60............1.500gr vermiş
arzuub................71................60.5.................60.0.................52............500 gr vermiş
elif86..................74.0...............73.0................72.8...............70............200 gr vermiş
dolunay...............63.................63...................60..................55...........3 kilo vermiş
nıghtvinglover......92.................91.0.................yok...............70..........yok
twilight11............67.8...............65.6................65.6...............55............yeni
evet öle ama okadar mutsuzum okadar canm sıkılıokiii ne yapsaa geçmezz....:a015:
Oyy becerikli hatunn seniiiikaydirigubbakcemile3selam kızlaar...
dolaplarımın kapaklarını sileyim die gittim, dayanamayıp içlerini de sildim geldim :)))
Nuraksoy tebrik ederim canım, harikasın... darısı başımıza :Saruboceq:
Elf_86 Zambak gelince fena pataklayacak benden söylemesi :jeyyar:
canım çokk geçmiş olsunn amn dikkat et kendineeeiki gündür ölüyorm gripten
yaaa
dün kaçamak yaptımm ben
bir ilim pizza yedim
70 i gördüm ya
illa şımaracam
ama dha yok bir ay kaçamak
sabah 2 dilim kızarmış kepek ekmeği
domates biraz peynir
salça ve az yağlı omlet
şimdi de elma yiyorum
bu hafta 69 olcammm
Allah kolaylık versin valla. Yalnızlıktan nefret ederim ben akannehir Yalnızlığı kim sever ki?
evet öle ama okadar mutsuzum okadar canm sıkılıokiii ne yapsaa geçmezz....:a015:
of of bende kalsın cnm okadar uzun bi gçmişi varkı tam olarak anlatmam için eherşeyi bilmeniz gerekk...anlat anlat bitmezz yarın toparlarım inşllah kendimi kızlar ilginiz için saolunnn iyiki varsınız yanlızlığımı bi nebze olsunnn unutuyorummm...olumunekankayizsmile
nurcum kupa sahibide sen oldun canım
buda kupan:hooray::hooray:
kızlarr nerelerdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?