• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya benim cevizim bitti bi dahada almadım alınca devam edicem
1 hafta denedim sonucu göremeden tartımın pili bitmişti
bi daha alınca tartılacam sonuca göre devam edeceğim
sizler bi etki gördünüz mü pekiii

canım bende kabızlık prolemi kalmadıı
bagırsaklarımı güzell çalıştırdııı

bikomşum daha içiyoor
kadın diyet yapmadan 88den 76ya düştüü
oda diyorkii beni bu su zayıflattı
kolestrolden dolyı içiyor oo
demek etkisi varr

canım bende kabızlık prolemi kalmadıı
bagırsaklarımı güzell çalıştırdııı

bikomşum daha içiyoor
kadın diyet yapmadan 88den 76ya düştüü
oda diyorkii beni bu su zayıflattı
kolestrolden dolyı içiyor oo
demek etkisi varr

canım ayrıca 1haftada sonuç vermesini beklemem
ama 1ay kullanıyım öyle belli olsunn

bende devam edeyim ozaman
tabi 1 haftada net sonucu göremeyiz ama
bir müddet deneriz...:içelim:

Son düzenleme:
kızlar uzun bi aradan sonra tartıldım sonuç hiç iç açıcı değil
58.8 düm 200 gr almışım
59 kiloyum
mehter takımı gibi iki ileri bir geri devam ediyorum bakalım

pazar gününü iple çekiyorum hem tartılıcamm hem de o gün ara verme günüm haftada 1 profiterol yapıcazzz... şimdiden heyecanlandımmm:dance:

arada görmemişim mesajını
ama ödül için erken değilmi
biraz kilo versen de ondan sonra yesen
daha 2 hafta oldu sen başlayalı
illaki yemek olarak değilde başka türlü kendini ödüllendir bence
kıyafet felan alabilirsin yada sağlıklı beslenmeyle ilgili bir kitap...:kahve::kahve::kahve:

Günaydın cicileer...
Ben de bi değişiklik yok, belki regl olmam gerektiği içindir ama asıl olan eminim spor yapamadığım içindir. Bu hafta misafirdi,soğuk algınlığıydı derken hiç spor yapmadım. haliyle olmadı tabii :1no2:
neyse en azından yanlışımı gördüm...

Günaydın cicileer...
Ben de bi değişiklik yok, belki regl olmam gerektiği içindir ama asıl olan eminim spor yapamadığım içindir. Bu hafta misafirdi,soğuk algınlığıydı derken hiç spor yapmadım. haliyle olmadı tabii :1no2:
neyse en azından yanlışımı gördüm...

bu hafta yanlışını gördüysen yeni haftaya daha zinde girersin canım
sporun etkisi çok fazla bende 1 haftadır sporumu yapamıyorum böyle oldukaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

spor önemli canım ya. beni motive etmesi açısından da faydalı oluyor aslında.
bugünden itibaren sporumu aksatmayacağım...

selam kızlar topiği yeni gördüm hemen yazayım dedim
ben de kilolu hatunlar arasındayım allahtan boyum var çok belli olmuyo ama yine de fazla biliyorum
geçen sene evlilik arifesinde olduğum için çok kilo vermiştim
boyuma göre ideal kilomdaydım yani
o dönemde 6 öğün yiyip yeşil çay ve funda çayı içiyordum
ama çalıştığım için spora gidemedim hiç
bir sürü diyet var isveç yok 5 günde 5 kilo bunlar çok sağlıksız ve şahsen benim tüm vücut dengemi bozuyo
şimdiler de hala 6 öğün yiyorum fakat vücudum alıştığı için kilo veremiyorum ama almıyorum da
benim spora ihtiyacım var onu da rutine bağlayabilsem çok ii olacak ama yapadım bi türlü

selam kızlar topiği yeni gördüm hemen yazayım dedim
ben de kilolu hatunlar arasındayım allahtan boyum var çok belli olmuyo ama yine de fazla biliyorum
geçen sene evlilik arifesinde olduğum için çok kilo vermiştim
boyuma göre ideal kilomdaydım yani
o dönemde 6 öğün yiyip yeşil çay ve funda çayı içiyordum
ama çalıştığım için spora gidemedim hiç
bir sürü diyet var isveç yok 5 günde 5 kilo bunlar çok sağlıksız ve şahsen benim tüm vücut dengemi bozuyo
şimdiler de hala 6 öğün yiyorum fakat vücudum alıştığı için kilo veremiyorum ama almıyorum da
benim spora ihtiyacım var onu da rutine bağlayabilsem çok ii olacak ama yapadım bi türlü

hoşgeldin canım vücut alışınca kilo veremiyor çok
bi şekilde tetiklemek lazım sporla vs.
sen şimdi kaç kilosun ve hedefin ne
aramıza katılmak istersen buraya yediklerini ve yaptıklarını yazar motive olursun a.s.

Merhaba :)

Dünden beri internete girip de yazılanları okuma fırsatım olmadı. Şimdi sadece bir selam vermek istedim. Zamanım olunca yazdıklarınızı tek tek okuyacağım :) Diyetim çok güzel gidiyor.Tartya çıkmamam lazım ama dayanamayp her gün çıkıyorum :) Bugün 88'leri gördüm çok mutluyum kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile Herkese karbonhidrat diyetini tavsiye ederim. En kısa zamanda gelceğim.Herkese fit günler a.s.

...........................başlangıç kilo..........geçen haftaki.....................şu anki.............hedef kilo
hatiç22.....................59.8.......................58.8................................59.0...................55......200 gr almış
zambak3...................86.3........................76.4..............................yok...................70......kesin almıştır:)
patiska.....................85.0.......................86.3................................86.3...................70......verememiş
arzub........................71..........................60.................................59.5.................52.........500 gr vermiş
nuraksoy...................72.........................71.0................................yok....................60......yok
nesibe26....................75.........................69.7...............................yok...................65......yok
elif86.........................74........................72.8.................................yok...................70......yok
nıghtvinglover.............92.........................91.4.................................89.3...................70......2 kilo 100 gr vermiş
twilıght......................67.8.......................65.6................................66.2..................55......600 gr almış

Son düzenleme:
NIGHTVİNGLOVERİ ENÇOK KİLO VERDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYORUM
İŞTE KUPAN CANIM:hooray::hooray::hooray:

Merhaba :)

Dünden beri internete girip de yazılanları okuma fırsatım olmadı. Şimdi sadece bir selam vermek istedim. Zamanım olunca yazdıklarınızı tek tek okuyacağım :) Diyetim çok güzel gidiyor.Tartya çıkmamam lazım ama dayanamayp her gün çıkıyorum :) Bugün 88'leri gördüm çok mutluyum kaydirigubbakcemile2aklinialirimsmile Herkese karbonhidrat diyetini tavsiye ederim. En kısa zamanda gelceğim.Herkese fit günler a.s.

senin adına çok sevindim durmak yok devamolumunekankayizsmile

günaydın kızlar dün gece muhabbet koyu olmuş..bende geçen hafta yenı bır kot aldım dar kesım 30 beden kızlar.inşallah 27 lerı görürüz.
kılo verenler süpersiniz benım gıbı vermeyenlerde haftaya toparlıcaz ınsallah..
zambakk benım cezam sabah erken kalkmak ve sporumu aksatmamak olsaaaboshayallersmilehem ders calısmam ıcınde çok ıyı olcak..

patiska hemşerima.s.

NIGHTVİNGLOVERİ ENÇOK KİLO VERDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYORUM
İŞTE KUPAN CANIM:hooray::hooray::hooray:

Teşekkür ederim :) hihoyyyt Kilo verdiğim için çok mutluyum, kupa aldığım için daha da mutlu oldum :dance:

haticemm listeyii gördümdee yanılmamışsınn ben almışım malesef
77.4olmuşummm
artık çizelgemi degiştirsem iyi olurr
çünkü çok kilo aldımm ben yaaaa
:gitme::gitme:
buhafta aldıgımı olsun vermem lazımmm

bugün yediklerimm
sabah (11gibi)
yarım simit (susamsız kel olanından)
1haşlama yumurta
2küçük parça kaşar peyniri

arada (14.00)