• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

...........................başlangıç kilo..........geçen haftaki.....................şu anki.............hedef kilo
hatiç22.....................59.8.......................58.8................................59.0...................55......200 gr almış
zambak3...................86.3........................75.4..............................77..4...................70......2 kilo almış
patiska.....................85.0.......................86.3................................86.3...................70......verememiş
arzub........................71..........................60.................................59.5.................52.........500 gr vermiş
nuraksoy...................72.........................71.0................................yok....................60......yok
nesibe26....................75.........................69.7...............................yok...................65......yok
elif86.........................74........................72.8.................................yok...................70......yok
nıghtvinglover.............92.........................91.4.................................89.3...................70......2 kilo 100 gr vermiş
twilıght......................67.8.......................65.6................................66.2..................55......600 gr almış

zambağıda ekledim listenin son hali şimdilik

haticemm listeyii gördümdee yanılmamışsınn ben almışım malesef
77.4olmuşummm
artık çizelgemi degiştirsem iyi olurr
çünkü çok kilo aldımm ben yaaaa
:gitme::gitme:
buhafta aldıgımı olsun vermem lazımmm

canım vücudu şaşırtıp tekrar forma sokacak çözümlere ihtiyacımız var gibi...

canım vücudu şaşırtıp tekrar forma sokacak çözümlere ihtiyacımız var gibi...

haticemm nightwingloverın yaptıgı düzen benim hoşuma gidiyorr
acaba onun gibi beslensekmi 1hafta ne dersinn

böyle yaparsak kendi topigimizin konusunu şaşırtmışmı oluruz acaba
binbirrenk geldiginde konuşalım bu konuyu
onun için bimahsuru yoksa 1hafta böyle beslenelimm
yazalım..buraya...

sen ne dersinn bifikir ver kuzumm

arada(16.15)
1küçük kase yogurt

Zambakçım bugünkü menüne baktım. Çok az yiyiyorsun, en azından yediğin proteinlerin oranını biraz artırmalısın a.s

Karbonhidrat diyetine gelince... Sağlıksız olduğunu söyleyenler var ki ben kesinlikle katılmıyorum. Şok diyet de değil. Bir ömür boyu sürdürülmesi gerekn bir yöntem. İdeal kilona ulaşınca da 50 gr değil, günlük ne kadar ihtiyacın varsa o kadar karbonhidrat alıp hem sağlıklı hem de zayıf olabilirsin opuyorumnanaktan

Söylemeyi unuttum. Benim diyetim birebir karbonhidrat diyeti değil. Mesela karbnhidrat diyeti yapanlar karbonhidrat ve protein ayrımı yapıyorlar. Yani aynı öğünde hem ekmek hem de yumurta yiyemiyorsun. Bende öyle bir kural yok. Ben sadece pankreası dinlendirmek, fazla insülin salgılanı da yağlanma olmasını engellemek için sağlıksız şekeri (karbonhidratı) kısıtlıyorum. Bunun dışında canım ne istiyorsa günlük limitim dahilinde yiyiyorum. Dün akşam pasta yedim, bir önceki günde neskafe içip çikolatalı bisküvi yemiştim ama buna rağmen bugün 400 gr daha az çıktım. Bence bir hafta kendinizi zorlamadan deneyin, faydasınız görmezseniz bırakırsınız :)) Ben neden böyle ısrar ediyorum bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Sonuçta bu işten bir çıkarım yok, pazarlamacı da değilim :1: Sadece benim gibi kiloları yüzünden sorun yaşayan, hayatını az ya da çok kısıtlayan arkadaşlarımın sağlıklı bir şekilde zayıflamalarını arzu ediyorum. Sağlıklı bir yöntem olduğuna inanmasaydım ben de başlamazdım. O kadar bilinçsiz değilim :dance:

Zambakçım bugünkü menüne baktım. Çok az yiyiyorsun, en azından yediğin proteinlerin oranını biraz artırmalısın a.s

Karbonhidrat diyetine gelince... Sağlıksız olduğunu söyleyenler var ki ben kesinlikle katılmıyorum. Şok diyet de değil. Bir ömür boyu sürdürülmesi gerekn bir yöntem. İdeal kilona ulaşınca da 50 gr değil, günlük ne kadar ihtiyacın varsa o kadar karbonhidrat alıp hem sağlıklı hem de zayıf olabilirsin opuyorumnanaktan

canımm yarım saate yakındır okuyorum diger topigii
çok kilo verenler varr
ki sende kısa zamandaa gayet güzel kilo verdinn
dr.una gittiginde yag kaybımı kasmı sumu belli olur canımmm
ben saglıksız yada şok diyet demiyorumm
yorumların çogunda verenler geri almamış zatenn...

nightwinglover
canımm kendini nasıl hissediyorsunn ayrıcaaa
mutlusundur eminimde
mesela ıyafetlerin fark ettimi azda olsa bollaşma varmııı

günaydın kızlar dün gece muhabbet koyu olmuş..bende geçen hafta yenı bır kot aldım dar kesım 30 beden kızlar.inşallah 27 lerı görürüz.
kılo verenler süpersiniz benım gıbı vermeyenlerde haftaya toparlıcaz ınsallah..
zambakk benım cezam sabah erken kalkmak ve sporumu aksatmamak olsaaaboshayallersmilehem ders calısmam ıcınde çok ıyı olcak..

patiska hemşerima.s.

bende 30beden olabilsem keşkeeeboshayallersmile
tamam canım kendi cezanı kendin kes ozamankaydirigubbakcemile5

...........................başlangıç kilo..........geçen haftaki.....................şu anki.............hedef kilo
hatiç22.....................59.8.......................58.8................................59.0...................55......200 gr almış
zambak3...................86.3........................76.4..............................77.4..................70......1 kilo almış
patiska.....................85.0.......................86.3................................86.3...................70......verememiş
arzub........................71..........................60.................................59.5.................52.........500 gr vermiş
nuraksoy...................72.........................71.0................................59.5....................60......500 gr vermiş
nesibe26....................75.........................69.7...............................yok...................65......yok
elif86.........................74........................72.8.................................yok...................70......yok
nıghtvinglover.............92.........................91.4.................................89.3...................70......2 kilo 100 gr vermiş
twilıght......................67.8.......................65.6................................66.2..................55......600 gr almış

tamam canım.......

Son düzenleme:
haticemm nightwingloverın yaptıgı düzen benim hoşuma gidiyorr
acaba onun gibi beslensekmi 1hafta ne dersinn

böyle yaparsak kendi topigimizin konusunu şaşırtmışmı oluruz acaba
binbirrenk geldiginde konuşalım bu konuyu
onun için bimahsuru yoksa 1hafta böyle beslenelimm
yazalım..buraya...

sen ne dersinn bifikir ver kuzumm

canım ben ayrım yapmaya karşıyım
sadece protein alıp karbonhidrat almassak olmaz ama az almalıyız tabiki
biz yediklerimizi yazıyoruz.yine yazacağız ama karbonhidratı daha az almış olarak...

bende bu gün dikkat edeyim dedim birazkarbonhidratı azaltmak istedim öğlen makarna yedim.uygulayabilecekmiyim bilmiyorum
:sinifsinif:ama 1 hafta düzenli yapayım diyorum bu veya başka bişey detoks felan vs
vücudu biraz şaşırtalım bence
yine dengeli alıcağımız için bi sorun olduğunu düşünmüyorum

Söylemeyi unuttum. Benim diyetim birebir karbonhidrat diyeti değil. Mesela karbnhidrat diyeti yapanlar karbonhidrat ve protein ayrımı yapıyorlar. Yani aynı öğünde hem ekmek hem de yumurta yiyemiyorsun. Bende öyle bir kural yok. Ben sadece pankreası dinlendirmek, fazla insülin salgılanı da yağlanma olmasını engellemek için sağlıksız şekeri (karbonhidratı) kısıtlıyorum. Bunun dışında canım ne istiyorsa günlük limitim dahilinde yiyiyorum. Dün akşam pasta yedim, bir önceki günde neskafe içip çikolatalı bisküvi yemiştim ama buna rağmen bugün 400 gr daha az çıktım. Bence bir hafta kendinizi zorlamadan deneyin, faydasınız görmezseniz bırakırsınız :)) Ben neden böyle ısrar ediyorum bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 Sonuçta bu işten bir çıkarım yok, pazarlamacı da değilim :1: Sadece benim gibi kiloları yüzünden sorun yaşayan, hayatını az ya da çok kısıtlayan arkadaşlarımın sağlıklı bir şekilde zayıflamalarını arzu ediyorum. Sağlıklı bir yöntem olduğuna inanmasaydım ben de başlamazdım. O kadar bilinçsiz değilim :dance:

teşekkür ederiz canım
damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali sende bizim daha çok kilo vermemiz için çabalıyorsun
ilgin için sağola.s.

zambak3...................86.3........................76.4..............................yok...................70......kesin almıştır:)
nuraksoy...................72.........................71.0................................yok....................60......yok

merhaba canım
ben geçen hafta 70 tim şmdi 70 ten az gösteriyoo
sen 500 gr yaz
öptümm

bu gün yediklerim
sabah 1 dilim kep ekmek
1kk kadar peynir 3 zeytin
ara yeşil çay
ara 1 elma 1kk kadar peynir
öğle 1 tabak makarna salçalı
akşam da taze fasulye ve lahana salatası yerim biraz

nightwinglover
canımm kendini nasıl hissediyorsunn ayrıcaaa
mutlusundur eminimde
mesela ıyafetlerin fark ettimi azda olsa bollaşma varmııı

Kadife bir pantolonum var. 92 kilo olduğumda giymiştim. Bu sabah 88'leri görünce denemek istedim. Düğmesi kapanmıyordu eskiden, ama şimdi çok rahat kapadım. Baen kısmını zorlaya zorlaya giyiyordum, bugün zorlamama gerek kalmadı :)) Zaten bunları görmek motive ediyor beni. 1 hafta sonra yağ-kas ölçümü yaptıracağım. O zaman sonuçları sizlerle de paylaşırım. Benim bu diyeti kolay yapabilmemin nedeni kendimi halsiz hissetmemem, aç kalmamam ve tansiyon düşüklüğü yaşamamam. Okuduğun başlıktaki arkadaşlar karbonhidrat-protein ayrımı yapıyorlar ama ben bu konuda onlara katılmıyorum. Bence ayrım yapılmamalı, sadece günlük karbonhidratı azaltmak yeterli a.s

bu gün yediklerim
sabah 1 dilim kep ekmek
1kk kadar peynir 3 zeytin
ara yeşil çay
ara 1 elma 1kk kadar peynir
öğle 1 tabak makarna salçalı
akşam da taze fasulye ve lahana salatası yerim biraz

Canım bence listen güzel :))

Bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben karbonhidrat değeri biraz daha düşük olduğu için halk ekmeğin kepekli ekmeğini alıyordum, torbada satılan dilim dilim olanlardan. Ama kepekli ekmek yememek, yesek de uzun zamanda yememek gerekiyormuş. Özellikle kadınlarda demiri öldürüyormuş, demiri bağladığından uzun zaman sonra anemiye neden olabiliyor. O yüzden tam buğday ekmeği aldım, karbonhidrat oranı biraz daha fazla 1-2 gram kadar ama en azından demiri bağlamıyor :)):1hug:

merhaba kızlar... Çok halsiz hissediyorum kendimi :(
akşam yemeğimi yedim şimdi...
1tane cordonblue
1 biber, 1 patlıcan dolması
1 küçük kase de yoğurt

Back
X