• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugün yediklerimm
sabah:
tavada domatesli yumurta(menemen gibi)
azpeynir
2tane zeytin
yarım dilim ekmek
arada:
5tane kestane

öglen:
2tane biber dolması(ufaktı biberler)
2tane yaprak sarma

arada:
tekşekerli nescafe
1tane kurabiye

akşama misafirim var
sadece yapacagım kısırdan yemek istiyorummcokacimcoook

Canım akşamı sadece çorbaylamı geçiştircennn
yanına sebze yemegi yada yogurt ekleyebilirsinnn
çorbadan yarım saat sonra 1 bardak süt içtim canım
bugün yediklerimm
sabah:
tavada domatesli yumurta(menemen gibi)
azpeynir
2tane zeytin
yarım dilim ekmek
arada:
5tane kestane
öglen:
2tane biber dolması(ufaktı biberler)
2tane yaprak sarma
arada:
tekşekerli nescafe
1tane kurabiye
akşama misafirim var
sadece yapacagım kısırdan yemek istiyorummcokacimcoook

çok yeme ama kısırı oldumu canım.benım canım acayip tatlı istiyor annemin yarın mısafırı gelıyor ırmık tatlısı yaptı 1 kucuk dılım yesem olurrr:kedi:

canım patisimmm
akşama kadar az az yemek yiyince akşam gözümüz dönüyor
ne bulursak yemek istiyoruz
onun için canımm sende biraz fazla kalorisi olanlarıı gündüz yekii akşamı hafif geçirr olumunekankayizsmile

evet canım öyle oldu. evdeyken ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum ama eşimin iş yerinde olunca...
Bi de reglim canım inanılmaz tatlı istiyor benim de..
aa regl oldum dedim aklıma geldi,ben bunları kaydedecektim yahu zemuszemus yine unutmuştum

selam kızlarr ben bu saba tammm 69 geldimm
6 lı rakamları gördüm şükürrr
buraya çok giremesemde çok fydasını gördüm şimdiye çoktan bırakırdım
yavaş veryrdum ama bu ara hızlandı sankiii
neyse sabah 1 dilim çavdar ek.2 dim domates yğsız diyet peynir
ara bir elma yarm nescafe
öğleni dilim ayvalık ek. kaşarl domateli tost
ara yşil çay
akşam yağsız makarna ve patlıcan menemeni yağsızzzz
sabah akşam limonlu su içyorum sıcakk
çok faydası var

Nur tebrikler canımmmm. Darısı başımıza kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben akşam yemeğinde 1 tabak patlıcanlı bulgur pilavı yedim.
ara olarak 2 mandalina...
az önce 55 dk hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında. (5km)
şimdi yarım kase kadar yoğurt yiyeceğim ve uyuyacağım sonra da.

çorbadan yarım saat sonra 1 bardak süt içtim canım

çok yeme ama kısırı oldumu canım.benım canım acayip tatlı istiyor annemin yarın mısafırı gelıyor ırmık tatlısı yaptı 1 kucuk dılım yesem olurrr:kedi:

aman canım dikkat ett
tatlıyı çok yeme tadımlık all
akşam yeme ayrıca yarın öglen falann ye sakınn yakman kolay olurr
yoksa ben bunları yazmak için geçmii kaldımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet canım öyle oldu. evdeyken ara öğünlere dikkat etmeye çalışıyorum ama eşimin iş yerinde olunca...
Bi de reglim canım inanılmaz tatlı istiyor benim de..
aa regl oldum dedim aklıma geldi,ben bunları kaydedecektim yahu zemuszemus yine unutmuştum
regl tarihini unutunca burdan bak canımm kaydetmene gerek yokkkkaydirigubbakcemile3
canım ya eşinin yanına gidecegin zaman çantana koy bişeyler leblebii falann
böylelikle bastırırsın açlıgınııı

bu akşam kimsecikler yokbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ben geldimmmmm
canım çok sevindim 69ları görmenee
burası kilovermede birebirr
ama benim gibi olmaaa
öok uzattım ben kilo verme işinii:gitme:

Nur tebrikler canımmmm. Darısı başımıza kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben akşam yemeğinde 1 tabak patlıcanlı bulgur pilavı yedim.
ara olarak 2 mandalina...
az önce 55 dk hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında. (5km)
şimdi yarım kase kadar yoğurt yiyeceğim ve uyuyacağım sonra da.

iyi insan lafının üstüne gelirmişşş
patisimm yürüme işinii çok uzun yapıyosunn
ve birden yüklendigin için hergün düzenli yapamıyorsunn
bence biraz aza indirr düzenli yapkaydirigubbakcemile5

kızlar yarından ıtıbaren karbonhıdratta diikat etmeye başlıcam bakalım nasıl olcak

afiyet olsun patiska ,sporunuda yapmişşin super ben bugun spor yapmadım.
ne güzel koşu bandın var canım süper zayıflarsın valla hergun yurusen olumunekankayizsmile

kızlar yarından ıtıbaren karbonhıdratta diikat etmeye başlıcam bakalım nasıl olcak

ne güzel koşu bandın var canım süper zayıflarsın valla hergun yurusen olumunekankayizsmile

koşu bandı bendede var ama üşengeçlik yapıyorumm bennnn:gitme:
biköşede bekliyorrr

selam kızlarr ben bu saba tammm 69 geldimm
6 lı rakamları gördüm şükürrr
buraya çok giremesemde çok fydasını gördüm şimdiye çoktan bırakırdım
yavaş veryrdum ama bu ara hızlandı sankiii
neyse sabah 1 dilim çavdar ek.2 dim domates yğsız diyet peynir
ara bir elma yarm nescafe
öğleni dilim ayvalık ek. kaşarl domateli tost
ara yşil çay
akşam yağsız makarna ve patlıcan menemeni yağsızzzz
sabah akşam limonlu su içyorum sıcakk
çok faydası var

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu hafta kupayı kimseye kaptırma hadi bakalım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness

kızlar nerdesiniz yaaaa bugun topik çok boş kalmış..
sabah:1 bardak ceviz suyu
1 dılım kepek ekmegı
1 yumurta ,biraz peynir salatalık,çay
ara:1 yeşilçay 1 yesıl elma
öglen:1 bardak lahana +brokoli çorbası
2 tane haşlama içli köfte
ara:yeşilçay+3 kurukayısı 1 ceviz 3 fındık
akşam:birazdan lahana çorbası içecegim
regl yaklaştı tatlı krızımde başladıohaoldumsmile
afiyet olsun canım
içli köfteyide nasılll severiiim

Canım akşamı sadece çorbaylamı geçiştircennn
yanına sebze yemegi yada yogurt ekleyebilirsinnn
kız öğlen içli köfte yemiş
daha ne yesin
akşamı hafif geçirmiş işte...

regl tarihini unutunca burdan bak canımm kaydetmene gerek yokkkkaydirigubbakcemile3
canım ya eşinin yanına gidecegin zaman çantana koy bişeyler leblebii falann
böylelikle bastırırsın açlıgınııı
canım ya onu bu kadar sayfanın içinde bulana kadar :))) neyse yazdım telefonuma.
eşimin yanına gitme hadisesi ani oldu. eşimin iş arkadaşı mersinden geliyordu,otobüsten inip nöbete gidecekti. geç kalmış,burda araç durumu da sıkıntılı,ben gittim otogardan almaya sonra da işyerine götürdüm. kahvaltı bile yapmamıştım, hemen dönecektim sözde.Akşama kadar tuttular beni,üstelik çalıştırdılar :)))) o kadar kalacağımı bilsem alırdım bişeler
iyi insan lafının üstüne gelirmişşş
patisimm yürüme işinii çok uzun yapıyosunn
ve birden yüklendigin için hergün düzenli yapamıyorsunn
bence biraz aza indirr düzenli yapkaydirigubbakcemile5
canım tv.nin karşısına koyduk , hiç anlamıyorum var ya zaman nasıl geçiyor,zorlanmıyorum da. aslında 40 dk die başlamıştım bi baktım bu kadar oluvermiş :) ama düzenki yapıcam bundan sonra.

evet canım evde koşu bandı olması iyi fikir gerçekten. hele bi de tv karşısında olursa...
ben ünv.deyken spor salonuna gidiyordum sözde ama ölüm gibi geliyodu. ufacık bi mazeret bile bulsam hemen ekiyodum sporu :kedi:

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness

canıııımmm hoşgeldin bende bi kaç sayfa geride sizlerden bahsetmiştim gelmiyolar okullar açıldı derleri mi var diye
çok geçmiş olsun çok üzüldüm
doktor peki düzenli bi şekilde beslenmen için menü vermedimi
yani hep az yeyince miden küçülmüş ve etrafın üzülmesin diye birden çok yemişsin bu seferde kusmuşsun
bu durumu doktorla görüş canım
bide hastayken niye spor yapıyorsun zaten halsiz kalmışsın
valla ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm
biz sana o zamanda dedik kilon gayet iyi diye...
keşke işini daha önce bıraksaydın ama keşke demek için geç
bundan sonra daha dikkatli ol sağlıklı beslenmeye çalış bitanem

canıııımmm hoşgeldin bende bi kaç sayfa geride sizlerden bahsetmiştim gelmiyolar okullar açıldı derleri mi var diye
çok geçmiş olsun çok üzüldüm
doktor peki düzenli bi şekilde beslenmen için menü vermedimi
yani hep az yeyince miden küçülmüş ve etrafın üzülmesin diye birden çok yemişsin bu seferde kusmuşsun
bu durumu doktorla görüş canım
bide hastayken niye spor yapıyorsun zaten halsiz kalmışsın
valla ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm
biz sana o zamanda dedik kilon gayet iyi diye...
keşke işini daha önce bıraksaydın ama keşke demek için geç
bundan sonra daha dikkatli ol sağlıklı beslenmeye çalış bitanem

ahh ahh canım benim tee kıbrısa kadar gittik,gitmediğim psikolog kalmadı hala da gidiyorum. doktorlar tedavilere yanıt vermediğimi ve hala kendimi kilolu gördüğmü söylüyorlar bende çareyi sizde aradım burası çok iyi geliyor bana,
evde kriz geçiriyorum,bana sporuniyi geldiğini düşündüğüm için spora gidiyorum sanırım şu an kilom 48 ama biliyorum ben 2-3 gün yemesem gene 47 felan düşecem

Back
X