Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar sizlerleyim çok kötü şeyler oldu çok,yardımlarınıza çok ihtiyacım var Allah rızası için yardım edin.
Evet bir ara diyet yapıyordum 47 kilo olmaktı hedefim, boy da 160 civarıydı biliyorsunuz.
daha sonra işe başladım günde 13 saat çalıştığım kasiyerlik işi , ve ne kahvaltı ne öğlen yemeği derken akşam yemekleri de gitgide azaldı ve ben oldum 45 kilo..
gözlerim kararmaya başladı ve ağzımdan kan geldi,evet kan geldi, yüzümde renk kalmadı,annem bundan dolayı fenalaştı üzüntüden,neysee sonra doktora gittik,doktor hastaneye yatarsak bünyemin kaldırmıycağını ve vücudumun fonksiyonlarını kaybetmeye başladığını,psikologlarsa çözümün sadece bende bitebileceğini söyledi.
neyse bendeki değişimler rengimin bembeyaz olması,adet görememe,sinir krizleri oldu ve hep ağlamaya başladım,sevenlerim üzülüyordu. onlar için yemek yedim hep yedim çok yedim tıkanırcasına 2 gün hep yedim ve tartıya bindim 48 olmuştum,sonra kustum hep kustum kustum ve yeniden 47 oldum.. şimdi son 2 gündür yemeye çalışıyorum ama dün abartmışım 2 kere kustum .. doktorlar çözüm sende dedi , ama sonucu ölüm de olabilirmiş,bugün de fenalaştım,nereye gitsem herkes aynı şeyi söylüyor, doktor aniden kriz geçirip ölebileceğimi söyledi .. bugün pek ymeek yiyemedim ama sevdiğim abur cuburlardan ( bitter çikolata ve çubuk kraker sütlü tatlı o kadar ) ve meyvelerden yedim o kadar .. haftada 3 gn spor yapıyorum, birincisi kendi evimde 100 mekik, ikincisi birinin eşliğinde plates, üçüncüsü 1 saat fitness