Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın kızlaaar...
kahvaltı yaptım, eşimi gönderdim, şimdi bilg. başındayım, kucağımda miniğimle adı Tutkal oldu bu arada...
ama ben ona Karpuz ve fare de diyorum :)
sürekli Köpüke yaklaşmaya çalışıyor korka korka, ama bu kez kötü hırpaladı Köpük onu :((((

neyse işte, detoks sonucunda 1 kilo vermişim. başlarken 85.5tim şu an 84.5im... fena deil ama sanki daha iyi olmasını bekliyodum. elma haricinde hiç bi kaçamağım olmamıştı çünkü. gerçi bu detoks türü şeylerin bir amacı da bağırsakları boşaltması değil mi? ben yalnızca dün gittim tuvalete...
acaba az mı sıvı tükettim? ne dersiniz?
sen detoksunu yaptıysan emin ol vücut kendini yenilemiştir,bir kaç günde normal diyetinle devam edersen yenilemeye devam edecektir emin ol,sabahları 1 bardak suyla 4-5 adet kuru kayısı yersen ve gün içinde yeşilçay tüketirsen bağırsaklarının çalışması hızlanır,akşam yemeğinde de yoğurt yemeye özen göster

hoşgeldin sempatik...
hoşbulduk canım
hoşgeldin canım :)))
buradaki paylaşımlar gerçekten inanılmaz faydalı....
ben bu siteye yaklaşık 2 yıldır üyeyim ilk yine böyle zayıflama grubu için girmiştim
orada ki arkadaşlıklarım hala devam eder umarım burdakilerle de uzun süreli bi arkadaşlığımız olur

sen detoksunu yaptıysan emin ol vücut kendini yenilemiştir,bir kaç günde normal diyetinle devam edersen yenilemeye devam edecektir emin ol,sabahları 1 bardak suyla 4-5 adet kuru kayısı yersen ve gün içinde yeşilçay tüketirsen bağırsaklarının çalışması hızlanır,akşam yemeğinde de yoğurt yemeye özen göster

saol canım, dikkat edicem önerilerine...
diyetime devam edicem zaten , bakalım :)

hoşbulduk canım

ben bu siteye yaklaşık 2 yıldır üyeyim ilk yine böyle zayıflama grubu için girmiştim
orada ki arkadaşlıklarım hala devam eder umarım burdakilerle de uzun süreli bi arkadaşlığımız olur

edecektir canım ben inanıyorum... ben açıkçası bu topikteki paylaşımlarımız olmasa çoktaan bırakmıştım ipin ucunu...

Selam sempatikvereliniortak
sanırım başka bir topikte seninle yine konuşmuştuk.
Her gün yumurta abartılı bence de. Nedenini sordun mu?
Tatlandırıcıyı kimyasal olduğundan ben de pek sağlıklı bulmuyorum.
Çikolata çok seviyorsan arada bir kare kadar bitter yemende bir sakınca olmaz sanırım.
Burada günlük menü ve sporlarını yazarsan paylaşımla kolay vereceğine inanıyorum.

bende hatırlar gibiyim seni :)))
gittiğim doktor çok yaşlı yaa sanırım güncel konuları çok takip etmiyor nedenini de sormadım açıkcası
canım çok tatlı çekmez anca malum dönemlerde yerim

dün yediklerimi sayayım
kahvaltı 1 yumurtayla peynirli yağsız omlet 1 dilim ekmek
1.ara üzüm
öğlen mercimek çorba
4 yemek kaşığı yeşil fasulye
2.ara 1 türk kahvesi
akşam
1 kase çorba
yeşil fasulye
1 kaşık bezelye 3 köfte kdar tavuk 2 yemek kaşığı pilav
3. ara 1 havuç

yazınca baktım akşam çok yemişim sankim

edecektir canım ben inanıyorum... ben açıkçası bu topikteki paylaşımlarımız olmasa çoktaan bırakmıştım ipin ucunu...

öyledir canım eminim bende çok yaşadım o sorunu
diğer bi topik vardı ona takılayım dedim açıkcası çok sarmadı diyeti falan da bıraktım
burda öyle olmaz inşallah

bu arada sporu düzenli yapamıyorum
işten çıkınca bazen yorgun oluyorum bazende canım istemiyor
hafta da 2 gün mutlaka gidiyorum ama daha fazlası her zaman olmuyor maalesef

günaydın kızlar
patisim 1 kilo gayet ıyı bir sonuç bence canım,ama bu gunden sonra dıkkat et yedıklerıne olur mu canım 2 gunun boşuna gitmesin..tutkal ismi çok yakışmış bence canım:1:
sempatikhoşgeldin canım,akşam biraz fazla olmuş geldi banada akşamları azaltınca çok faydası oluyora.s.

günaydın kızlar
patisim 1 kilo gayet ıyı bir sonuç bence canım,ama bu gunden sonra dıkkat et yedıklerıne olur mu canım 2 gunun boşuna gitmesin..tutkal ismi çok yakışmış bence canım:1:
sempatikhoşgeldin canım,akşam biraz fazla olmuş geldi banada akşamları azaltınca çok faydası oluyora.s.

dün misafirim vardı çok bekledik onları yemek için çok acıktım sanırım
normalde o kadar yemem aslında

herkese merhaba umarm iyisinizdir,aramza katlan arkadaşlarmıza da hşgeldniz diyorum buras gerçekten çok faydal . ben hastalgmdan bile burada kurtulabileceğimi düşünüyorum.. herkes o kadar iyikiiii .. hemen yediklerime ve yaptklarma geçeyim
yaptklarm:
25 dakika plates ve 100 tam mekik,gün içinde 30 dk. yürüdüm
yediklerim
sabah:
1dilim kepekli ekmek
domates
light peynir
1 adet zeytin
öğlen birşey yiyemedim daşarıdaydm
saat 3:
1 dilim mozakik dankek ( ince bir dilimdi kalorisi merak edenler için 100 kalori olduğunu belirteyim)
saat 5 buçuk :
canm çok çekmişti ve karnm aç değildi. 40 gr. bitter çikolata yedim...
yarm saat sonra:
ıspanak
bir dilim kepek ekmeği
yoğurt yiyecğim, ara öğünlerimde meyve yoğurt ve kaysı olarak devam edeceğim .. nasl kızlar?

Edacım ben geçen hafta yoktum ve geçmişi tam okuyamadım. Hastalığım deyince yazdıklarını okudum. Geçmiş olsun canım.a.s. Aneroksiyadan kurtulan çok insan var.
Sen de gördüğüm kadarıyla atlatıyorsunolumunekankayizsmile
Yalnız şimdi kaç kilosun bilmiyorum ama kalp kasların henüz zayıf olabilir. Onun için sporda kendini fazla yormasan iyi olur. Orta tempoda yürüyüşler yapabilirsin.
Bir de beyaz et veya yağsız kırmızı et de yemeye çalışmalısın bence. Aldığın protein yetersiz geldi bana.

Günaydın kızlaaar...
kahvaltı yaptım, eşimi gönderdim, şimdi bilg. başındayım, kucağımda miniğimle adı Tutkal oldu bu arada...
sürekli Köpüke yaklaşmaya çalışıyor korka korka, ama bu kez kötü hırpaladı Köpük onu :((((

neyse işte, detoks sonucunda 1 kilo vermişim. başlarken 85.5tim şu an 84.5im... fena deil ama sanki daha iyi olmasını bekliyodum. elma haricinde hiç bi kaçamağım olmamıştı çünkü. gerçi bu detoks türü şeylerin bir amacı da bağırsakları boşaltması değil mi? ben yalnızca dün gittim tuvalete...

Miniğin adı çok güzel olmuş canımkaydirigubbakcemile3
1kg. iyi bir sonuç bence de. Detoksun amacı vücutta ödem varsa onu atmaktır. Pek fazla değilmiş demek ki. Çok az su içmiş de olabilirsin, Tuzlu ayrandan yaptıysan da tam verim alamazsın. Ben yoğurdu sulandırarak yapmıştım. Sıfır tuz yani:hulya:

Günaydın kızlaaar...

canım bencede çok güzel 1 kilooo harikasın detoksun amacı vucudu rahatlatmakkk ilerki günlerde daha fazla görürsün faydasını cnm...

bu arada sporu düzenli yapamıyorum
işten çıkınca bazen yorgun oluyorum bazende canım istemiyor
hafta da 2 gün mutlaka gidiyorum ama daha fazlası her zaman olmuyor maalesef

Sporu şimdilik yarım saat bile olsa 4-5 güne çıkarmaya çalış canım. 2 gün çok az.
Az önce baktım da evet detoks topiğinde epey bir sohbetimiz olmuş.
Hatta bir gruba katılman motivasyon açısından iyi olur demiştim.
Kısmet burasıymış demek ki.
Umarım bırakmaz başarılı olursun.
Devam edeceksen hatic'e başlangıç ve hedef kilonu yazdır istersen listeye girersen daha iyi olur.:hulya:

günaydın kızlar

edicem tabii ki canım, şimdi de bi saate yakın yürüdüm koşu bandında. 5 km kadar...
Miniğin adı çok güzel olmuş canımkaydirigubbakcemile3
1kg. iyi bir sonuç bence de. Detoksun amacı vücutta ödem varsa onu atmaktır. Pek fazla değilmiş demek ki. Çok az su içmiş de olabilirsin, Tuzlu ayrandan yaptıysan da tam verim alamazsın. Ben yoğurdu sulandırarak yapmıştım. Sıfır tuz yani:hulya:

canım hazır ayranla yapmıştım :) ya ben evdde yaptığım ayranı pek sevmiyorum da...
neyse 1 kg da iyidir :)))
eşim benden fazla verdi, 1,3-1.4 gibi.. üstelik o dün akşam bi sürü tavuk çorbası içti :dilcikar:

Binbirrenk canım sen acısıyla tatlısıyla bölümünde açtığım konumu okudun mu :((((

Yazıyı beğendiğinize sevindim kızlaropuyorumnanaktan
Söylenecek her şeyi söylemiş artıkkaydirigubbakcemile3
Arasıra hepimizin okumasında yarar var.

edicem tabii ki canım, şimdi de bi saate yakın yürüdüm koşu bandında. 5 km kadar...

canım hazır ayranla yapmıştım :) ya ben evdde yaptığım ayranı pek sevmiyorum da...
neyse 1 kg da iyidir :)))
eşim benden fazla verdi, 1,3-1.4 gibi.. üstelik o dün akşam bi sürü tavuk çorbası içti :dilcikar:

Binbirrenk canım sen acısıyla tatlısıyla bölümünde açtığım konumu okudun mu :((((

Okumadım canım. Az önce diğerini soracaktım. Yoksa aklıma gelen miohaoldumsmile
Lütfen onu verdik dee:gitme:

slmmm kızlar nasılsınız,benım beynım kazan gibi hafta sonu sınava girsemde kurtulsam dicem malesef bir işe girene kadar kurtuluş yok..
2 gundur sporda yapamıyorum 1 saat bile olsa zaman ayıramıyorum..yatmadan 50 yarımn mekik çekıyorum az ama napıyım yenı yenı başladıgımdan dayanamıyorum..
binbirrenk çok komik yaklaşmış gerçekten:1:haçlı ordusuna koptum okuyuncakaydirigubbakcemile3
iyi geceler haticimm..bayanlar ben yavaş yavaş çııyorum yarına görüşürüz mirmirmirmir

canım sende mi kpss ye gireceksin
hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdiden başarılar dilerim
sınavdan sonra spora dahada ağırlık verirsin sıkma kendini...
Günaydın kızlaaar...

merhaba canım bu detokstan sonra 1 ila 2 kilo arası veriliyor diye biliyorum bende
iyi bi sonuç canım keşke bende yapabilsem detoks işini hiç beceremiyorumm

kedinin ismide çok sevimliymiş kendi gibi:emir_bebek:

herkese günaydıın arkadaşlar nasılsınız iyimisinizz :)
iyiyiz canım sen nasılsın
öğünlerini okuyorumda atlıyorsun zaman zaman buna dikkat et çantanda küçük atıştırmalıklar taşı:hulya:

hoşbulduk canım

koşgeldin sempatikkkkopuyorumnanaktan
nasılsın .paylaşımlarla birbirimize destek veriyoruz bizim için iyi oluyor
inşallah senin içinde iyi olur burasıopuyorumnanaktan

bende bu gün aynanın karşısına geçtim ve bi karar aldım spor olmadan çok zor kilo veriyorum .bayrama kadar sporumu aksatmamaya çalışacağım ve 56 olacağım inşallah

Back
X