• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

teşekkür ederim bu olumunekankayizsmile desteğiniz oldukça kendime daha çok güvenim geliyor
zambak :jeyyar: ceza için :dilcikar: beklesede sizler bana güç veriyorsunuz
(patiskanın yokluğunu aratmayayım dedim) alsanaalsanasmile

yookk canım sende hırs ve azim oldugu içinn seni destekliyorumolumunekankayizsmile
patiska başka bugün azimli akşam kocasıyla yemekteenaniknaniknaniknanik
cezanda iptal oldu :mymeka:

CANIM BURAYA BUNLARI YAZMAYALIM KONU DIŞI OLUR YASAK
BENCE SEN BAŞKA BİTOPİKTE KONU AÇ"EŞLERİNİZLE NASIL TANIŞTINIZ"DİYE
BİZ ORAYA UGRAR ANLATIRIZ SANA:asigim:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hehehhe yasaksa yazmayın tabi. Ben sıkılmıştım sohbet etmek için sordum. boshayallersmile

evet canım ya kaydirigubbakcemile5
ama sende güzel vermişsinnolumunekankayizsmile

evettttt buhaftakii kupanın sahibiiii hatice22:hooray::hooray:

cezalar 23nisan sebebiyle verilmeyecektir...:roflol::roflol:
haticem hadi gözünaydın almadın ceza:mymeka:
kıymetimi bill:mymeka:

Ewweeeetttt...Bu kupayla birlikte 2. kupam oldu kızlar çok teşekkür ederim sağolun:hooray::hooray:iyiki varsınız....

yookk canım sende hırs ve azim oldugu içinn seni destekliyorumolumunekankayizsmile
patiska başka bugün azimli akşam kocasıyla yemekteenaniknaniknaniknanik
cezanda iptal oldu :mymeka:...

cezalar 23nisan sebebiyle verilmeyecektir ...:roflol::roflol:
haticem hadi gözünaydın almadın ceza :mymeka:
kıymetimi bill :mymeka:

teşekkür ederim olumunekankayizsmile
alsaydımda bilmiyorumkismile olurdu kendimi cezaya alacağıma alıştırmıştım ama tabi sevindim :sm_cool:
23 nisan kutlu olsunnnnn hihoyyythihoyyyt

:mymeka: sade enseme yediğim tokatla kurtuldum desene alkisalkisalkis

haticecim ben dün uğrayamadım. bu gün bildiriyim kilomu. 62,7 bu haftaki kilom geçen haftaya göe 500gr. vermişim.

bu arada hatic22 ve zambak tebrikler, süpersiniz.opuyorumnanaktan

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84...........................76..............................76...........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................80..............................78.9........................70... .........1.100 gr vermiş.

patiska........................85............................82.8.........................................................70..............yok

hatic22........................65.8.........................61.7.............................60.........................57.............1.700 gr vermiş

bendisay......................69............................63.2...........................62.7.......................58.............500 gr vermiş

eyllull...........................51.6.........................49.5..........................49.2........................49..............300 gr vermiş

cgdm85........................77...........................72.7..........................72.4.........................60..............300 gr vermiş

inci0781........................67...........................64.7..........................64.3.........................60...............400 gr vermiş

brownsugar..................68.8..........................68.2.........................67.8.........................52...............400 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................77.4.........................76.4..........................60...............1 kg vermiş

tablonun son durumu

bütün a.s. kilo verenleri ayrıca kupa :hooray: sahibi hatic22 bir daha kutluyorum:teytey:

artık günlük ne yediğimizi yazmıyor muyuz? :uhm:

yazmak isteyen yazıyor CADIARZU
ben yazmıyorum çünkü ortalama olarak ne yaptığımı cokacimcoook daha önce yazmıştım kaçamak yada çok yersem onu yazıyorum :kahve:
gerçi hafta sonları biraz kaçamak delikafadulden oluyor onları yazamıyorum çok giremediğimden :1no2: ama sen yazmak istersen devam et vereliniortak

yazmak isteyen yazıyor CADIARZU
ben yazmıyorum çünkü ortalama olarak ne yaptığımı cokacimcoook daha önce yazmıştım kaçamak yada çok yersem onu yazıyorum :kahve:
gerçi hafta sonları biraz kaçamak delikafadulden oluyor onları yazamıyorum çok giremediğimden :1no2: ama sen yazmak istersen devam et vereliniortak

bende senin gibi yapayım diğer öğünler aynı nasılsa kaçamakları yazayım en iyisi ama hafta sonları hariç delikafadulden

nedense hafta sonları pek düzen kurulamıyor :sinifsinif:
saatleri değişiyor öğünlerin aralar kalkıyor bazen bilmiyorumkismile
ama olsun genede ipin ucunu kaçırmamak mesele bence aklinialirimsmile

katılıyorum aslında kaçırmamaya çalışıyorum ama şu öğün saatleri alt üst oluyor mesala bugün sabah kahvaltısı ve öğle yemeği birleşti benim

Back
X