• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yok canım geçen hafta yeniydin bu hafta mazeretin var ama haftaya kilo alayım deme
zambak arkandan oklava ile kovalar bak:oklava:
gerçekten haftaya verirsin benceolumunekankayizsmile

inşallah herkes bir an önce mezuniyet kupasını alsın :lepi::lepi:

Sporumu düzenli yapamıyorum, malesef. sempatiksalakcinni
"Haftaya herkes kilo vermiş olacak bence. 100-200 gr da olsa kilo verecek. Kimse kilo almamış olacak ya da kilosu durmamış olacak." gibi bir hayal içerisine giriyorum. kaydirigubbakcemile3 Umarım öyle olur. :hulya:

Sporumu düzenli yapamıyorum, malesef. sempatiksalakcinni
"Haftaya herkes kilo vermiş olacak bence. 100-200 gr da olsa kilo verecek. Kimse kilo almamış olacak ya da kilosu durmamış olacak." gibi bir hayal içerisine giriyorum. kaydirigubbakcemile3 Umarım öyle olur. :hulya:

:roflol::roflol::roflol:

umarım neden olmasın pembe hayaller bayanssulusmile:asigim:

Maşaaalllaaaahhhh Maşallaaaaahh ... Bu saatte canımı istettin yaw. :utangac:

ama ben çağırdım gelmediniz :kedi:

akşam çok kaçırmadım şükür fazladan sadece tatlı yedim oda 1 dilim onu da erittimişimdir sabah zaten yürüyüşle kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlarrrr
hatice ve tınkırebell tebrik ederim sizi
haticem tablo için çok teşekkür ederim eline koluna sağlık
birde beni zambak ın elinden kurtardığın için kaydirigubbakcemile3

Hayal kuruyorduk. hihoyyyt Ama Hatice kaçar. delikafadulden Dün Behlülü izlediniz mi? Mezar başında "Behlül kaçar." sahnesi çok komikti. :roflol: :roflol: :roflol:
evet çok komikt saçları koyulaşmış mağara adamı gibi sakallar :roflol::roflol:
Günaydın bu arada kızlarrrrrrrr uyanın :1: :1:
günaydınnnzemuszemus
günaydın arkadaşlarrrr
hatice ve tınkırebell tebrik ederim sizi
haticem tablo için çok teşekkür ederim eline koluna sağlık
birde beni zambak ın elinden kurtardığın için kaydirigubbakcemile3

günaydın sağol özgecim
bişey değil tatlım opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum yeğenimin doğum günü var saçlarıma fön çektirdikten sonra karşıya geçeceğim bu akşam giremem anca yarın akşama doğru girerim kendinize iyi bakın çok yazışmayın ben yokken opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorum yeğenimin doğum günü var saçlarıma fön çektirdikten sonra karşıya geçeceğim bu akşam giremem anca yarın akşama doğru girerim kendinize iyi bakın çok yazışmayın ben yokken opuyorumnanaktan
canım gülegüle iyi eğlenceler
ama pastayı mamaları çok kaçırma tamammı
sonra seni zambakımın elinden kimse kurtaramaz:mymeka:
günaydın herkese

günaydın fıstıkopuyorumnanaktan

Merhaba bu siteye bayağı uzun zamandır üyeyim ama başka konularda muzdariptim.Şimdide kilo problemim çıktı.Bu sabah baskül çıktım ve 78,30 Kg geldim.Ben ne zaman nasıl bu hale geldim diye sabahtan beri üzülüyorum.Ama şimdi bu siteyi okuyorum ve bende bu sabahtan beri diyete başlıyorum arkadaşlar bana da yardım ederseniz sevinirim kilo vermeye çok ihtiyacım var.sabahtan beri sadece kiraz , erik ve bir salatalık yedim.3 gün boyunca hiçbir şey yememeyi düşünüyorum.Doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama hızlı başlamam lazım.Hedefim 65 kilo.Kısa zamanda olmaz biliyorum ama zamanla vereceğim.Hiçbir kıyafetim olmuyor.Yeterki kararlı olmaya devam edeyim.Şuan bilgisayarım başına hedef kilomu yazdım eve gidincede mutfağa yazacağım.Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorummm

Back
X