- Konu Sahibi BinbirRenk
- #10.901
buğüne evde kendim yaptıgım yaşpastadan 1dilim yedimm:))bende azııtıtmm:)çokk saol canımm:kedi:
:))napımm bari ben biraz çabalıyımda kızlarda çosssun dedimmkaydirigubbakcemile5çok saoll canımmm az kaldıı artık benimm inşaşalahh:kedi:
Ödül say onu hakkettin az değil verdiğin kilo tatlım. Bende çok geç yedim akşam yemeğimi eski düzenime dönerim herhalde bir iki gün içinde.
bende çok geçç 2 de anca uyuyrum ve geç kalkıyormmyaa havalar çok sıcak ben de artık erken yatamıyorum ne kadar uğraşsam da..
Yıpranmış saçları onarmak için: Olgunlaşmış bir muzu ezerek püre haline getirdikten sonra içine birkaç damla badem yağı damlatın ve masaj yaparak saçınıza yedirin. 15 dk bekledikten maden suyu ile durulayın. Ardından saçlarınızı şampuanlayıp, saç kremini de kullandıktan sonra durulayın.Kızlar saçlarım röfleden üstüne şimdi denizden güneşten kupkuru oldu özellikle de uçları rengi matlaştı sanki. Kullandığınız bildiğiniz saça iyi gelen bir ürün var mı tavsiyeniz bana Evde yaptığınız bitkisel bişey de olabilir.
canımm