- Konu Sahibi BinbirRenk
- #11.441
Günaydın Arkadaşlar...
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.
dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.
umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)
çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...
pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.
dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.
hoşgeldin tatlım.. emeğin boşa gitmez sıkma canını..
demetcim ben başlayalı 35 gün oldu.. 2.5 kilo falan verdim.. ama hayatımda yarattığı değişiklik 2.5 kilonun çok ötesinde oldu.. uzun hikaye ama değdi opuyorumnanaktan evet burası gerçekten güzel.. kararlıysan çok faydasını görürsün canım, ben gördüm.. başladığımda tüm arkadaşlarım dalga geçmişti.. burda yaptığım paylaşımı diğer insanların anlaması çok zor..
umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)
öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan
salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5
patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile
olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan
Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv:opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz
izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...
bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:
gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile
pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.