Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

EVET YA :( YENİ BİTTİ HATTA REGL İKEN ZATEN 400 GRM GİTMİŞTİ :( BENDE ONA ŞAŞIRDIM SU TUTMUŞ OLMASINA İMKAN YOK HEMEN HEMEN HER GÜN SPOR DAYIM TER ATIYORUM NOLDUNU ANLAMADIM SABİT KALDI:sm_confused:

Günaydın pofucum...
cevabın için teşekkür ederim. bi deneyeyim bakalım...
ben de pazar tartıldığımda cumaya göre fazla gelmiştim hem de 800 gram falan. halbuki o arada hiç kaçamak yapmadım... moralim bozulmasın diye de bi daha tartılmadım.. regl olmam gerekiyo ben ona yordum ama senin yeni geçmişti di mi regl dönemin? belki bi şekilde vücudun su tutmuştur?

yemek yedim geldim... eşim de işe gitti şimdi :gitme: sevmiyorum akşamları yalnız olmayı :(
Pofu ve bilen diğer kızlar, bişe sorucam, sabah içilen ılık su ne işe yarar tam olarak? yani aslında hep duyarız içilmeli diye ama nedenini bilmiyorum ben?

ayrıca işe yarıyorsa ben de içeyim bundan sonra...

canım arkadaşlarda yanıtlamış zaten sabah içilen ılık su bağırsakların çalışmasını sağlıyor

gün içerisindede bildiğim kadarıyla soğuğa yakın su içilmesi öneriliyo
ama herkes nasıl severse öyle içmeli bence :içelim::içelim:

günaydın kızlar..ben bişey sormak istiyorum..biliyosunuz cuma günü 66.100 düm c.tesinden sonra 66.500 oldum hala daha sabit :( kafam karıştı neden böle olmuş oılabilir??yediklerimide paylaşıyorum sizlerle ıooff yaaa :S:S

bu arada dün akşam yarım saat plates yaptım

canım arada böyle şeyler olur bu normal sonuçta vücut makine değil çok fazla takma kafanı

tuvalete çıkma problemin oldumu bilmiyorumkismile bu 2 gün içinde ondan kaynaklanıyor olabilir

sorun yok :( sanırım ben 1 haftada o kadar kilo verince durdu dicemde biraz saçma olucak tabi ister istemez moralim bozuluyo :(

canım arada böyle şeyler olur bu normal sonuçta vücut makine değil çok fazla takma kafanı

tuvalete çıkma problemin oldumu bilmiyorumkismile bu 2 gün içinde ondan kaynaklanıyor olabilir

canım arkadaşlarda yanıtlamış zaten sabah içilen ılık su bağırsakların çalışmasını sağlıyor

gün içerisindede bildiğim kadarıyla soğuğa yakın su içilmesi öneriliyo
ama herkes nasıl severse öyle içmeli bence :içelim::içelim:
saol şekerimmm :1hug: içmeyi deneyeceğim bakalım yarın sabah.
sanada günaydın tatlım
kız gece geç vakite kadar oturup nasıl erken kalktın ohaoldumsmile

canım eşim sabah işten gelince kahvaltı hazırlayıp beni kaldırıyor, öyle kalkabildim. zaten Gümrüğün çalışma sistemi yüzünden resmen az görüyoruz birbirimizi, bari beraber kahvaltı yapalım diye kalkıyorum.
dayanamadım ki sonra :kedi: şimdi uyandım mirmirmirmir

ya kitabım bitti ama benim uykum kaçtı bu arada bilmiyorumkismile
yatakta döndüm durdum ama faydasız... ben de yastığımı kaptım ve televizyonun karşısına geçtim, nefret ediyorum gece yalnız olmaktan :( herşey,her ses ürkütebiliyor....

bende eşim evde yokken uyuyamam hatta anneme de gitsem geceleri bi garip hissederim kendimi:kedi:

günaydın kızlar..ben bişey sormak istiyorum..biliyosunuz cuma günü 66.100 düm c.tesinden sonra 66.500 oldum hala daha sabit :( kafam karıştı neden böle olmuş oılabilir??yediklerimide paylaşıyorum sizlerle ıooff yaaa :S:S

bu arada dün akşam yarım saat plates yaptım

canım hiç moralini bozma 400 gr için
spor yapıyorsun ve kas yapmış olabilirsin çünkü kas yağdan daha ağır
bide az yediğin için de vücut korumaya geçmiş olbilir.
sen aynı düzene devam et...
kilo aldığına şaşırdığın gibi verdiğini de anlamıyacaksınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sahurda yediklerim
1 dilim pide 4 zeytin
azcık zeytin yağı domates salatalık ve biber
birazda mercimek çorbası ve kaşar

saol şekerimmm :1hug: içmeyi deneyeceğim bakalım yarın sabah.

canım eşim sabah işten gelince kahvaltı hazırlayıp beni kaldırıyor, öyle kalkabildim. zaten Gümrüğün çalışma sistemi yüzünden resmen az görüyoruz birbirimizi, bari beraber kahvaltı yapalım diye kalkıyorum.
dayanamadım ki sonra :kedi: şimdi uyandım mirmirmirmir

dene canım ben kışın içerdim ama şimdi bıraktım

öyledir canım gece uyumadığın için dayanamazsın normal :1closedeyes:

slm kızlar..bugün yorgunum hiö halim yok plates yapmıycam :( yediklerimi paylaşayım sizlerle

sabah 1.5 bardak su

kahvaltı:
*1dilim kepekli ekmek
*şekersiz çay
*peynbir
*2 zeytin

ara:
*2 adet galete

öğlen:
*1 bardak cacık
*3-4 kaşık patates yemeği
*1 kepçe çorba
*1 parça pide

ara:
*1 nektari

akşam:
*1 kepçe çorba
*3-4 kaşık fasulye yemeği
*az pide
*1 bardak şalgam suyu

ara:
*1 bardak çay
*biraz pasta (midemi bulandırdı yiyemedim )
*1 fincan kahve
toplam: 7 büyük bardak su+1.5 bardak su+0.5l su

iftarda yediklerim
taze fasulye,1 kaşık pilav ve semizotu salatası
ara 2 salatalık
ara 1 bardak muzlu tarçınlı süt:hulya:

Back
X