- Konu Sahibi BinbirRenk
- #13.181
iyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günayyddıınnn kızlarrr sonunda 65.900 ü gördüüm tartıdaaa çok mutlu olduumm yaa iiki bırakmamışşşımm ii kiii inşallahh devamı gelirr bu haftaa
günaydın canım senin adına çok sevindim
arada böyle 1-2 gün şişkinlik olması normaldi bak şimdi düşmeye devam ediyoropuyorumnanaktan
ay inşallahhh cnm düşmeye devam eder de bende kurtulurum şu kilolardan :Saruboceq:
merhaba kızlar.... çok keyifsizim![]()
kahvaltı yapıyorum şimdi, ancak istedi canım bişeler..
öpüyorum hepinizi
merhaba canım neden keyifsizsin neyin var :teselli:merhaba kızlar.... çok keyifsizim![]()
kahvaltı yapıyorum şimdi, ancak istedi canım bişeler..
öpüyorum hepinizi
ya kızlar bu arada benim aşırı midem bualnıyo yemek yerken ve azıcık bişey yediğim anda şişkinlik oluyo nedendir acaba??
öncelikle afiyet olsun cnm..hayırdır neyin var?:çok üzgünüm:
merhaba canım neden keyifsizsin neyin var :teselli:
canım bunlar evliliğin tadı tuzukızlar dün akşam eşimle dışarı çıkmıştık, sonra da şimdiye kadar ki en büyük tartışmamızı yaşadık :çok üzgünüm: çok kırgınım..
hatta tek büyük desem yeri var...
az önce 45 dk yürüdüm koşu bandında. bi de dün regl oldum, rahatlayacağım inşallah..
zambağı bende merak etmeye başladım ne zamandır girmiyorbilmiyorumkismileZambak nerde? iki gündür göünmüyo bilmiyorumkismile
merhaba kızlar dünün yorgunluğuna ancak uyandım