Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

alıntı kısmını çözemedim, alıntı yapa basıyorum bazen çerçevede görünüyor bazense düz yazı gibi, nerde hata yapıyorum?

Merhaba nazocum. Yazma çalışmaları ile seri yazmaya alışırsın merak etme.
herkesin bir acemilik dönemi oluyor mutlaka.
Alıntı yap a bastığında çerçeve çıkar, üstte alıntı yaptığın yazı vardır onun altına biraz aralık bırakarak yazacaklarını yazarsın.
Bir sorun olduğunda herkes yardımcı olur merak etmevereliniortak

Merhaba arkadaşlar:3:
Ramazan iyi gidiyordur sanırım gördüğüm kadarıyla herkes elinden geleni yapıyor kilo almamak veya vermek adına.
Zambak ı göremedim.bilmiyorumkismile Bilgisayarımda sorun var diyordu.
Belki de ondan kaynaklanıyordur. Umarım önemli bir problem yoktur.:hulya:

Merhaba nazocum. Yazma çalışmaları ile seri yazmaya alışırsın merak etme.
herkesin bir acemilik dönemi oluyor mutlaka.
Alıntı yap a bastığında çerçeve çıkar, üstte alıntı yaptığın yazı vardır onun altına biraz aralık bırakarak yazacaklarını yazarsın.
Bir sorun olduğunda herkes yardımcı olur merak etmevereliniortak

Merhaba BinbirRenk, teşekkür ederim, ben de öyle yaptım ama çerçeve çıkmadı, neyse bakalım bunda olacak mı... yardım için teşekkür ederim:)
sevgiler..

Merhaba arkadaşlar:3:
Ramazan iyi gidiyordur sanırım gördüğüm kadarıyla herkes elinden geleni yapıyor kilo almamak veya vermek adına.
Zambak ı göremedim.bilmiyorumkismile Bilgisayarımda sorun var diyordu.
Belki de ondan kaynaklanıyordur. Umarım önemli bir problem yoktur.:hulya:

merhaba canım hoşgeldin
ramazan aynı tempoyla devam ediyor:hulya:
alıştık artık iyi gidiyor.ben buraya yazmıyor olsaydım bayrama en az 3 kilo fazlayla girerdim
burası beni firenliyor ve kilo da verebiliyorum azda olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet hatırladım zambak sorun var bilgisayarda diyordu belki ondan girmemiştir:hulya:

Hatic hoşbulduk, sizin hızınıza yetişemiyorum, ben cok yemiyorum ama günde 7-8 litre su içiyorum. su içsem yarıyor, derler ya aynen öyle:)))

neee:1shok::1shok::1shok:7 8 litre su muuuakannehirakannehir
çok fazla değilmi...
ben 3 litre içerim tuvaletle arkadaş oluyorum
bardak mı demek istedin acabaCADIARZUCADIARZU
çok su içmek böbrekleri yorar canım benim dikkat et ideali 2 buçuk 3 litre:hulya:

hoşgeldin binbirrenk
evet canım elimizden geleni yapıyoruz şimdidlik

sen söyleyince bende hatırladım

zambak nerelerdsin kız merak ettik hepimiz

Son düzenleme:
merhaba cicileer opuyorumnanaktan
hastanedeydik tüm gün bittim resmen :( boyun düzleşmesi varmış boynumda. ilaç verdi bi sürü. aman yaa daha 25 yaşımda böyleyim bilmiyorum artık 60 yaşında nası olurum?

merhaba canım hoşgeldin
ramazan aynı tempoyla devam ediyor:hulya:
alıştık artık iyi gidiyor.ben buraya yazmıyor olsaydım bayrama en az 3 kilo fazlayla girerdim
burası beni firenliyor ve kilo da verebiliyorum azda olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet hatırladım zambak sorun var bilgisayarda diyordu belki ondan girmemiştir:hulya:

Çok iyi yapıyorsun haticim. Yakında 2.diplomayı da alacaksın inşallah.
Artık korumada 1kg.dan fazla almamaya bak canım. Aldığını ver ondan sonra istersen yine alırsın:1:
Ben bunu borç gibi görüyorum. Bir arkadaştan kitap alma gibi. Aldığımızı verelim ki tekrar almaya yüzümüz olsun değil miaklinialirimsmile

hoşgeldin binbirrenk
evet canım elimizden geleni yapıyoruz şimdidlik

sen söyleyince bende hatırladım

zambak nerelerdsin kız merak ettik hepimiz

Evet kestaneşekerim ramazanda kilo almamak bile bir meziyet ama vermek de başarı.
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Sporu da ihmal etmemeye bak canım. Çünkü biz ne kadar bırakırsak vücudumuz da bizi o kadar bırakıyor maalesefyerimseniben

Evet ben de meak ettim. Bugün patis de gelmemişbilmiyorumkismile Onun da internet sorunları oluyordu sanırım.

Hoş geldin patisim. Ben yazarken sen de gelmişsin.
Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
hastalığın yaşı filan olmuyor maalesef.
Allah çaresiz dert vermesin kimseye

Binbirrenk canım yazımı görmedin sanırım :1hug:
hastanedeydim akşam üstü gelebildik, sonra eşim işe gitti ben de temizlik yaptım. şimdi de küçük sırları izliyorum. belki diziden sonra yürürüm de...

bugün yediklerim de,
kahvaltı yapmadan gittiğim için hastanede bi tost yedim.
akşam gelince de, makarna yaptık eşimle çabuk olsun diye..
bakiyiiim bu kadar sanırım. ha bi de kavun, ayy bi de çok sıcak diye hastanede dondurma :kedi:

Hoş geldin patisim. Ben yazarken sen de gelmişsin.
Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
hastalığın yaşı filan olmuyor maalesef.
Allah çaresiz dert vermesin kimseye

saol canım... çok şükür tabii, bunlar küçük şeyler.Ama yine de moral bozucu oluyor işte. habire bişe çıkıyor. böbreklerim yeter bu kadar ilaç diye isyan edecek yakında

Back
X