Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Zambakkkk cıııımmmm tebrik ederim canımm kupanıı
regliyken güzel vermişsin
demekki temizlik yormuş senii
nasılsın halledebildin mi işlerini

sana katılıyorum bende burası olmasaydı ramazanda kilo alırdım canım

Son düzenleme:
melekcim diyet gölümünün hemen altında sağlıklı değerler var
orada hesapladın mı
benim bmı (vücut kitle endeksim)21 .7 çıkıyor acaba çizelgede daha mı az hesaplıyolar
seninki düşük geldi bana 20 25 arası zayıf 20 nin attı ise çok zayıf kategorisine giriyor

orada hesapladın mı
benim bmı (vücut kitle endeksim)21 .7 çıkıyor acaba çizelgede daha mı az hesaplıyolar
seninki düşük geldi bana 20 25 arası zayıf 20 nin attı ise çok zayıf kategorisine giriyor

çizelge daha az hesaplıyor olabilir canım bende bilmiyorum

kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/372042-hazir-corbalar-zararli.html

canım bunu buldum hazır çorbanın zararlarını felan anlatmış incele içip içmeyeceğine sen karar ver opuyorumnanaktan
link ekleyemiyorum 100 msjım olmalıymış

orada hesapladın mı

20-25 arası normal olması lazım canımbilmiyorumkismile

Bir de şu var. yemeklerde pirinçten değil de ona katılan yağlardan korkmak lazım.
Pirinç özellikle esmer olursa iyi bir besin. Beyazını yersek ona göre azaltmak lazım tabii ki.:hulya:

Şimdi tam ben söyleyecektim kestane şekerim:1:
Bütün eskişehirlileri toplamışsın ne işkaydirigubbakcemile3
Bir ara bir Bursalı gelmişti o da yok oldu.aklinialirimsmile
Çoğunluğu sağladınız hadi iyisinizkaydirigubbakcemile5
:1:olumunekankayizsmileyerimseniben
haticecim unutmadan söyleyim ben hedefimi düşürdüm 55 olmak istiyorum
listeye öyle eklermisin canım

tamam canım eklerimopuyorumnanaktan

-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo

hatice1..................84............................71...............................71...............................68... ......verememiş

zambak3...............86.3...........................76.............................75.4.............................70..........600 gr vermiş

nesibe26................75............................70.1.............................69.9...........................65...........200 gr vermiş

haticc22................59.8...........................58.2............................57.9...........................55..........300 gr vermiş

pofu.......................68.............................66.1............................65.9...........................58.........200 gr vermiş

patiska..................85.3...........................84.8..............................................................70..........bildirim yapmıyor

melekkız026..........57..............................57................................57..............................50........yeni

değiştirdim haticecim

bu arada nesibe sende düşürmüştün çizelgende seninkinide değiştirdim canım

Back
X