Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaa canım beni de listeye eklermısın

evet canım benide eklersen sevinirim
ben zaten çok abartmıyorum yediklerimi ramazan ayında nasıl yapacağımm

eklerim canım cumaları yapıyorum listeyi
cuma günü başladığın ve hedef kilonu yazarsın bende eklerimkaydirigubbakcemile5

neler yiyosun neler yapıyosun yaz ona göre arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışalımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
çok saol canım:1hug:
inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız.kaydirigubbakcemile
sanırım kiloyu vermemin nedenlerinden biride gazozu felan bırakmam . çünkü her gece içerdim eskiden ama bu ramazan içmicem diye azmettim ve sadece birkaç kerecik içtim o da davetlerde ve yarım bardak kadar ,başka içeçek birşey olmadığında ve abur cubur da yemedim ama kaçamaklarda oldu tabi .zemuszemus

canım asitli içecekleri bırakman iyi olmuş
aslında hepimiz bıraksak sağlığımız açısından iyi olur ama arada içiyorum ben allahtan çok düşkün değilimopuyorumnanaktan
canım arada sevdiğimiz ve özlediğimiz tatları tabi yiyeceğiz ama abartmadan:hulya:

selam kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. ben diyeti hiç yapamayanlardanım psikolojik dahada yesem oluyordu.şimdiyse dikkat ediyorum diyelim.porsiyomlar azaldı 2 tabak yediklerimi 1'düşürdüm ben geçen yıl 75 lerdeydim hamur işini azalttım az yavaş yedim 5kilo gitti.2010 şubattaysa spora başladığımda 70kiloydum şuan 65 im bunu çoğunlukla diyetle az yemeyle değilde sporla verebildim.tatlı çikolata yiyorum.on yüzden yavaş kilo veriyrum.

canım diyet psikolojisine girmeden istediğimiz herşeyi yeme özgürlümüz var
ama az ve sporla destekleyerek bunu yapıyoruz

aramıza hoşgeldina.s.

patlıcan fosulunun yanına kırmızı biberli değişik bişi buldum hiç yağsız o da foslanmış :D
yoğurt diyet yokki öbürleride tam yağlı yazıyo üstünde..bide annein yaptığı yoğurt var aldığı süt de yağlıydı yiyemem yoğurt..çorba da yok boshayallersmile
annemin kendi yaptığı vişnelerden,çok az şekerli..vişne suyu içicem bide yanında..aklıma başka birşey gelmiyoo..

canım sen çok az yiyosun:olmaz:
çok abartmadığın sürece annenin yaptığı yoğurttan yiyebilirsin bencea.s
öğünlerinde değişik besin gruplarından bulundurmalısın canım
fisfisfis

Son düzenleme:
Arkadaşlar internette bunu buldum. Hala kola içenler varsa, canları kola istediğinde bu gelsin akıllarına. Sanırım gazoz felanda buna benzer etki yapıyordur

1 bardak kola, 1 saatte neler yapıyor?

‎
1. İlk 10 dakikada: Kanınıza hemen 10 çay kaşığı kadar şeker girer. Bu normal günlük dozun 100 katı kadardır. Bulantınızın olmamasının nedeni içinde bulunan 'fosforik asiddir'.

2. İlk 20 dakikada: Kan şekeriniz aşırı şekilde yükselir. Bunun sonucu pankreasınızda aşırı derecede insülin salgılanır ve kan şekerinin fazlası karaciğerde yağ olarak depolanmaya başlar.

3. 40 dakika içinde: Kafeinin tamamı dolaşıma girmiş olur. Kan basıncı yükselir, karaciğerden daha fazla şeker yapılarak kana geçer ve kan şekeri tekrar yükselir.

4. 45 dakika içinde: Beyinde dopamin yapımı artar, mutluluk hissi başlar (eroinin etkisine benzer bir etki meydana gelir.)

5. 60 dakika içinde: Ani açlık hissi oluşur.

6. Tekrar kolaya ve tatlılara saldırırsınız.

7. Bu kısır döngü devam ettiği süre karaciğer ve göbek yağlanması artar, vücudun tüm hücrelerinde leptin ve insülin direnci gelişir.

8. Şişmanlık hastalığını başlatmıştır ve bütün dejeneratif hastalıkların nedenidir.

paylaşım için teşekkürler a.s.bırakamasak bile azaltırız ve buda bir kar:teytey:

bu gün yediklerimi yazayım
sahurda eşime eşlik ettim biraz
peynir ,2 zeytin domates ve salatalık biber yedim
öğlen kalktım acıkmamıştım temizliğe başladım 1 saat sonra felan (2 de )
1 bardak süt 1 domates ve 1 milföy yedim kaşarlı
ara 1 elma ve 1 bardak yoğurt yedim
akşam 1 kase şehriye çorbası ve salata yedim

listeme ekleme yapayım biraz çekirdek yedim
1 maden suyu
1 ince dilim kavun ve 1 elma
şimdide 1 çay bardağı süt içtim

merhabaaa kızlar... iki gündür sorun var internette. tam giriyoruum hoop gidiyo. bilgisayarı balkondan atasım geldi vala...
bu akşam da burdaki hastanede tanıştığım, hastanede görev yapan İzmirli bi arkadaşım misafirimdi. az önce gitti, ben de hemen cicilerimin yanına koştum zemuszemus

Back
X