Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bügüniftarda üç kaşık zeytinyağlı barbunya yanına iki kaşık pilav +salata yedim kçük bir parçada pide yedim
yemekten 30 sonra bitki çayı içiyorum
aradan bir kaç saat geçmişti bir kase puding yedim 209 kalori
şimdi sahurda da yumurtayemeği düşünüyorum
su içmeye özen gösteriyorum

yediklerin güzel
ama pilav yediğimiz zaman ekmek yememeye dikkat ediyoruz canım

buradaki paylaşımla çok kolay dengeliyoruz yediklerimizi

spor yapıyormuydun canımbilmiyorumkismile

kız neden kaçırdın uykunu bide çok uyurum diyodun ne oldumirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

iyiyim canım sen nasılsınŞeniz

vala bu sabah yattıktan sonra 2 gün uyurum herhalde beklemeyin beni :roflol:
canım yaa düşüncelere daldım ben, bu ara hepten hassaslaştım nedense, sonra da kaçtı uykum zaten... internetten asmalı konakı izlemeye başladım :)
şimdi de uyumamaya çalışıyorum.eşim birazdan işten gelicek, kahvaltı falan yapar onla uyurum artık...

vala bu sabah yattıktan sonra 2 gün uyurum herhalde beklemeyin beni :roflol:
canım yaa düşüncelere daldım ben, bu ara hepten hassaslaştım nedense, sonra da kaçtı uykum zaten... internetten asmalı konakı izlemeye başladım :)
şimdi de uyumamaya çalışıyorum.eşim birazdan işten gelicek, kahvaltı falan yapar onla uyurum artık...

tamam canım 2 gün sonra zambak nasıl pataklamış seni izleriz artıkkaydirigubbakcemile3

canım çok fazla takma kafanı iyi şeyler düşün
bende çok severdim asmalı konağı

dikkat et kendine canımŞeniz uyandığında görüşürüz artık:1:

sorma canımm yarın sabah girerim mutfaga artık akşama kadar çıkmamm
binbirrenk böreklerin kalorilerini yazmıştı ya suböregi 900 kaloriymişş
kalakaldım hadi ye bakalım
oysaki ne kadar masum duruyorrrkaydirigubbakcemile3

Canım o listedekilerin bir kısmı porsiyon hesabı. Yani su böreğini 2 dilim olarak düşüneceksin. Yine de kalori fazla tabii. tereyağlı ve lezzetli olması için normalden fazla yağ katılması gerekiyor.

Senin de davetin varmış. Kolay gelsin:3: Kilo bakımından kazasız atlatmaya bakaklinialirimsmile

yediklerin güzel
ama pilav yediğimiz zaman ekmek yememeye dikkat ediyoruz canım

buradaki paylaşımla çok kolay dengeliyoruz yediklerimizi

spor yapıyormuydun canımbilmiyorumkismile

hayır sspor yapmıyorum ama raazandan sona düşnüyorum şu an çok düzensizim sabaha kadar uyumuyorum sonra2 de te kalkıyrum bilmiyorum ya bir spor merkzine giderim yada yürüyüş falan başka türlü olmuyor çünki
genelde ekmek yemem ama ramazanda pidenin ucundan kırmadan duramıyorumbilmiyorumkismile

hayır sspor yapmıyorum ama raazandan sona düşnüyorum şu an çok düzensizim sabaha kadar uyumuyorum sonra2 de te kalkıyrum bilmiyorum ya bir spor merkzine giderim yada yürüyüş falan başka türlü olmuyor çünki
genelde ekmek yemem ama ramazanda pidenin ucundan kırmadan duramıyorumbilmiyorumkismile

haklısın canım ramazanın kendine has bir telaşesi oluyor ve zaten oruç olunca spor zorluyor
ama ramazandan sonra mutlaka başla yürüyüşe bencede

dün çok acıktıım dayanamadım gecenin bi körü yemek yediim =(
2 dilim diyet ekmeği ile birlikte..hemde gece gece ya..uuf..

bugün de hiçbişi yemedim yemicem işte kendime çok kızıyorum..

dün çok acıktıım dayanamadım gecenin bi körü yemek yediim =(
2 dilim diyet ekmeği ile birlikte..hemde gece gece ya..uuf..

bugün de hiçbişi yemedim yemicem işte kendime çok kızıyorum..

canım böyle yapma çok uzun zaman aç kalıyosun ve sonunda dayanamıyorsun
bence zaten çok az yiyosun
hemen yediklerini düzene koyman lazım yoksa kilo vermek yerine alacaksın
gece acıktığında sana tavsiyem ya tarçınlı süt iç yada yoğurt ye
ve mutlaka öğünlerini ayarla aç kalma

abla bendeki iştah kimsede yok..ay dünyayı verseler yicem .. o kadar yemeye 64 olmam mucizeydi..

midem ağrımaya başladı o yüzden yedim bende..üf ya..sporla destekleyemiyorum diyetimi bide..çünkü bacağımda sorun var doktordan izin yok
off yaa..

Back
X