- Konu Sahibi BinbirRenk
- #13.921
çok değil ama iidir yine biraz motive oldum
inş hepimiz incecik oluruzzzz
kaydirigubbakcemile5inşallah canımmm
bende bayramdan sonra sıkı yönetime geçicem inşallah-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok değil ama iidir yine biraz motive oldum
inş hepimiz incecik oluruzzzz
kız hiç dondurma yasaklanır mı
ara niyetine yemişsin
abartmadan yediysen pişmanlık duymana gerek yok
burdan ceza verecek ilgili arkadaşlara sesleniyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bana dondurma cezası vermeyin lütfeeeennnn spor olabilir:smiley-cool::smiley-cool:
-----------------------başladığı k---------------geçen haftaki---------------şuanki kilo------------------hedef kilo
hatice1..................84............................71...............................70.7..........................68... ......300 gr vermiş
zambak3...............86.3...........................75.4...........................75.6..........................70..........200 gr almış
nesibe26................75............................69.9............................69.8..........................65...........100 gr vermiş
haticc22................59.8...........................57.9............................57.9.........................55..........verememiş
pofu.......................68.............................65.9............................65.........................58........900 gr vermiş
patiska..................85.3...........................84.8...........................................................70..........
melekkız026..........57..............................57..............................................................50........bildirim yapmıyor
nuraksoy...............72...............................72.............................................................60.........
hoşbuldum canımmm :1hug:patiska cım hoşgeldin
nasılsın tebrik ederim bu arada kilo vermeye başlamışsın
canım bizde de sorun yok hemen giriyorum kk ya bilmiyorumkismile
patisimm çok şükürr gelmişsinnnnolumunekankayizsmile
yyaaaaa amaaaaa şeyyyy bennnnn kemmmm küüümmmm eyvahedigeldismile
şimdi ceza mı alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yyaaaaa amaaaaa şeyyyy bennnnn kemmmm küüümmmm eyvahedigeldismile
şimdi ceza mı alıcam eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kız buhafta ben verseydim cezayıı sana kesin dondurma cezası verirdimmmkaydirigubbakcemile3kız hiç dondurma yasaklanır mı
ara niyetine yemişsin
abartmadan yediysen pişmanlık duymana gerek yok
burdan ceza verecek ilgili arkadaşlara sesleniyorum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bana dondurma cezası vermeyin lütfeeeennnn spor olabilir:smiley-cool::smiley-cool:
kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5taamam canım yaparız cezadan mı korkucazzz:dilcikar::dilcikar:
ben size verilecek cezaya karşıyım , özellikle de Zambağıma guclubacismile
(sonra acısını benden çıkarıyor :roflol:)
herkese ii geceler beim çok uykum geldi
görüşürüz kızlar byeee
şimdi büyük Haticem de hep bana destek oluyo bak bilemedim ki şimdi bilmiyorumkismile
canım patisim benimm seni nekadar çok sevdigimi bikez daha anladımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
oysaki o kötü kadın büyük hatice bana ceza vermek için seni bekliyorduuunaniknanik
tatlım iftardan 3 saatönce tartıldım benimtartım dijital değil 71 e çok yakın gösteriyo ama ben yinede 71.5 söyleyeyim sen ona göre yazarsın tşk ederimm
şimdi büyük Haticem de hep bana destek oluyo bak bilemedim ki şimdi bilmiyorumkismile
unuttumm ayrıcaa tebrikler patiss 700 gr iyi canım haftaya daha çok vermiş olursun inşallahhhh
Melekcim Zambak ın dediği gibi kendi başına ilaç kullanma. Bir doktora görün.
Bu kadar zorlu geçirmenle ilgili bir nedeni olabilir.
Geçmiş olsun canıma.s.. Ayaklarını üşütmemeye bak.
Selam kızlar Şeniz
bildirim yapamadım kusura bakmayın ama en son kilom 54.8 felandi
fakat ne yazıkki bu hafta biraz fazla kaçırdım bilmiyorumkismile
ayrıca hasta oldum yani almış olabilirim.
bildirim yapamadım kusura bakmayın ama yarın yapmaya çalışırım bizim evdeki tartı bozuk olunca böyle zorluklar oluyor işte kafamçokkarıştı
tabloda hala 57 kiloda görüküyorum onu da değiştirirsen çok mutlu olucam kestaneşekerimm opuyorumnanaktan
bakkk iyi düşünnnnn :mymeka:
sonradan pişman olacagınn kararlar vermeee:teselli:
e bak yine pataklıyosun arada mafoldumben
kararımı açıklıyooorum CADIARZU
sanırım size verilecek cezaya karışmayacağım ama karşı da çıkmayacağım eyvahedigeldismile
kız buhafta ben verseydim cezayıı sana kesin dondurma cezası verirdimmmkaydirigubbakcemile3
ama neyse aklımda bulunsundaaa bidahakine inşallahhh
kork bendennnnn:jeyyar::jeyyar:
he kuzummmm kim korkarr cezadannnneyvahedigeldismile