Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sabah tartısına hiç çıkmadımmm
akşam tokken çıkmıştımm dündeee:jeyyar:
ordan şeyy ettimmm almışş gibiydimmmakannehir

ama cumaya daha varr telaffi ederimm heralde galiba sanırsammmmkaydirigubbakcemile3

edersin canım merak etme:teselli:
yarından itibaren kendimize çok dikkat edelimkaydirigubbakcemile5

tammam..
antrenör arkadaşımla konuştuk..yürüyüşle kilo verilmez,yediklerinden kısıp spor salonuna yazılman lazım dedi aklım karıştı akannehir

tammam..
antrenör arkadaşımla konuştuk..yürüyüşle kilo verilmez,yediklerinden kısıp spor salonuna yazılman lazım dedi aklım karıştı akannehir

canım ben hiç öyle düşünmüyorumm
bence sen bişeye karar ver ve başla başkalarının dediklerine kulaklarını kapattt

edersin canım merak etme:teselli:
yarından itibaren kendimize çok dikkat edelimkaydirigubbakcemile5

Evet canım ramazanda bitti zatenn spor yapmak lazımm
zaten verdigin cezayı tam yapamadımm hala aklımdaa

canım ben hiç öyle düşünmüyorumm
bence sen bişeye karar ver ve başla başkalarının dediklerine kulaklarını kapattt

Evet canım ramazanda bitti zatenn spor yapmak lazımm
zaten verdigin cezayı tam yapamadımm hala aklımdaa

ablam denicem işte bikaç hafta..
o kadar yokuşu yüricem veremezsem oha derim :D

selaaamsositososisto
sabah erkenden kalkıp sıcak su içtim,sonra bir dilim kepekli tost ekmeği,biraz peynir biraz domates,ve biraz yeşil zeytin yedim..
9dan 11'e kadar yürüdüm..
eve gelince yarım dilim kepekli tost ekmeği,tavuk haşlama,birazda yoğurt yedim,ondan önce de yeşil çay içtimm hihoyyyt

selaaamsositososisto
sabah erkenden kalkıp sıcak su içtim,sonra bir dilim kepekli tost ekmeği,biraz peynir biraz domates,ve biraz yeşil zeytin yedim..
9dan 11'e kadar yürüdüm..
eve gelince yarım dilim kepekli tost ekmeği,tavuk haşlama,birazda yoğurt yedim,ondan önce de yeşil çay içtimm hihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisaferin sanaaaa

slm kızlar..herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun tekrar bi kaç kere girdim siteye ama yazamadım :S ve sanırım kilocuk aldım :S:S ama toparlarım :) öpüyorum sizi

Senin de kutlu olsun canım. bayram artık o kadar hepimizde oluyor moral bozmaya gerek yok dediğin gibi toparlamak bizim elimizde.

Slm kızlarrr
ben geldim evimee
buakşamda ailem bende misafir olacakkkopuyorumnanaktan
anlayacagınız mamalar yaptımmmmm
bayramda çok kaçırmadımm
belki yememem gereken 2dilim börek olmuştur okadar
tatlı desenizz
2küçük parça yedim oda kendim yaptıgım için tadımlık aldımmm:lepi:
ama kilo verdimmiii sanmammm
ama çok zayıflamışsın laflarını çok duydumm
ama aradan bikaç kişideee "yokk hala aynısınn "dediler banaakaydirigubbakcemile3

allaha çok şükür bu bayramda çok güzel geçtiii
allah seneyede erdirsinn inşallah hepimizi kızlarr sevdiklerimizle beraberr:Saruboceq:

Evine ve topiğe hoş geldin canım. O zayıflamışsın diyenlere kulak ver canım diğerlerine tıkakaydirigubbakcemile5 Hepimize uzun yıllar nice bayramlar nasip etsin Allahım.

iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir bende dün geldim anca girebildim
herkesin bayramını kutlarım tekrardan
opuyorumnanaktan

Sen de hoş geldin:3:. Senin de kutlu olsun güzel bir bayram geçirdiğine sevindim canım

merhabalar opuyorumnanaktan
herkes nasıl umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir aklinialirimsmile

merhaba kızlar
nasılsınızopuyorumnanaktan
bende kilo alıp döndüm ya moralimi bozmamaya çalışıyorum ama o kadar dikkat etmeme aldım malesef
hep bu git geller zaten aldırıyor bana:(
neyse ama bu hafta cumaya kadar çok güzel dikkat edicem inşallah sporda yapıcam
şöyle bi silkelendim kendime gelicem...

merhabalar opuyorumnanaktan
herkes nasıl umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir aklinialirimsmile

merhaba canım:3: Sanırım herkesin bayramı iyi geçmiş. Buna sevindim. Benimki de güzel geçti.kaydirigubbakcemile2

merhaba gezginler (((:
hoşgeldiniz... ben bayramda biraz yaramazlık yaptım.
ev sahibimiz, komşularımız bir de bize ilk geldiğimizde büyük yardımları olan bi abimizin evine gittik. yemekler, tatlılar aman yarabbim. yemezseniz güceniyorlar da... hoş zaten çokta güzeldi yemekler...
az önce spor yaptım, ama hasta oluyorum galiba, başımı kaldırasım yok. yine de 45 dk hızlı tempoda yürüdüm.
bi de çarşamba günü pisimle beraber izmire gidiyorum. iyileşemedi bi türlü kızımız. daha bi halsizleşti falan.... tahliller yapılacak

Pisiciğe geçmiş olsun canım. Umarım çabuk iyileşir. Sana da iyi yolculuklar diliyorum:3:

bilmiyorum bakıcaz..20 dakika egzersiz 1,5 saat yürüyüş işe yarayacak mı bilmiyorum..

Dolunaycım hızlı kilo verme sevdasından vazgeçmelisin:olmaz:. Bildiğim kadarıyla spora alışkın değilsin.
Bu kadar birden yüklenmemelisin. İşe yarar ama hem yorgunluk hem de bıkkınlık verir. 1 saati geçirme derim.vereliniortak

merhaba kızlar
nasılsınızopuyorumnanaktan
bende kilo alıp döndüm ya moralimi bozmamaya çalışıyorum ama o kadar dikkat etmeme aldım malesef
hep bu git geller zaten aldırıyor bana:(
neyse ama bu hafta cumaya kadar çok güzel dikkat edicem inşallah sporda yapıcam
şöyle bi silkelendim kendime gelicem...

kaydirigubbakcemile5

Back
X