- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #14.461
evet cm kaktım gibi pcnın başına oturuom yalnızım memlekettende uzağım kimsem yok buralardaa ne yapım cnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cm kaktım gibi pcnın başına oturuom yalnızım memlekettende uzağım kimsem yok buralardaa ne yapım cnm...
günaydın kızlar
ya herkes ceviz suyu içmeye başlmış
ben önceden denemiştim kolesterol için ama içememiştim midemi çok bulandırdı sizler nasıl içiyosunuz
günaydın kızlar bende yeni uyandım ceviz suyumu içtim geldim kahvaltıya kadar vakit geçireyim dedim
nasılsınız bakalım bugün
günaydın kızlar
günaydınn kızlarrrrr
ya bende ceviz suyu içmem şart ama önce ben ceviz aldırıyımda suyunu sonra içerimm
ceviz suyundan memnun kalırsanız ne mutlu banabuyrunnnnnnnnn
fit ülkesine gidiyoruz şişman bayan kalmasınn![]()
Ceviz suyunun nasıl etkileri var? Kilo verdirici etkisi var mı?[/QUOT
diyetisyenim önerdi 5 gündür içiyorum regl haftam olmasına rağmen 1 kilo vermişim gerçekten çok işe yarıyor, ayrıca kolestrol sıkıntınız varsa çok güzel bir yöntemşutarafagitti
saol cnm benim gerçektede öle oluo yalnızlığımı bi nebzede olsa unutuyorum...kaydirigubbakcemile5ayy yazık sanaaa:teselli:
bizler varız canımmm yalnız degilsinn
hem kk süper bi site
ne ararsan var
:enbuyukkk:
günaydın cnm...günaydın kızlar bende yeni uyandım ceviz suyumu içtim geldim kahvaltıya kadar vakit geçireyim dedim
nasılsınız bakalım bugün
günaydın cnm...günaydın kızlar
bende dün akşam koydum suya 2 tane ceviz ama rengi öle çok koyu olmadıı cevizleirni yedim yeniodu dimi?suyunu da içtim bitince çok hafif bi burukluk oluo ama onun haricinde su gibi bi tad alamadım nebilem bende şaşırdım acaba yanlış bişimi yapıom normalda böle şeyleri hayatta içemem...arzucum diyetisyenin sana kolestrolun düşsün diemi verdi yoksa zayıflaman için mi cnm...ceviz suyundan memnun kalırsanız ne mutlu banabuyrunnnnnnnnn
fit ülkesine gidiyoruz şişman bayan kalmasınn![]()
aldır canım denemekten bişey kaybetmezsin
en fazla kilo...
bende kahvaltı hazırlamaya gidiyorum sonrada temizlik yapıcan görüşşürüz
saol cnm benim gerçektede öle oluo yalnızlığımı bi nebzede olsa unutuyorum...kaydirigubbakcemile5
günaydın cnm...
günaydın cnm...
bende dün akşam koydum suya 2 tane ceviz ama rengi öle çok koyu olmadıı cevizleirni yedim yeniodu dimi?suyunu da içtim bitince çok hafif bi burukluk oluo ama onun haricinde su gibi bi tad alamadım nebilem bende şaşırdım acaba yanlış bişimi yapıom normalda böle şeyleri hayatta içemem...arzucum diyetisyenin sana kolestrolun düşsün diemi verdi yoksa zayıflaman için mi cnm...
acaba aralarındaki kabuklarınıda koyulmasımı gerikio içinee...
acaba aralarındaki kabuklarınıda koyulmasımı gerikio içinee...