Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ilaç zaten hiçbir eczanede yokmuş,aman almim kilo felan.. bu düzenleyiciymiş her genç kıza veriyorlarmış. ama ben sıkıntıdan,stresten,ani kilo kaybından,egzersizlerden kaynaklandığını düşünüyorum.. zamanla düzene gircek inanıp bekliyorum

Benimkisi de düzenleyiciydi. Zaten genç kızlara genelde düzenleyici veriyorlar, onlar da kilo aldırıyor mafoldumben

sabah iki küçük dilim kızarmış kepekli ekmek+ilk kalktığımda ceviz suyu
domates peynir(light)
salatalık
ara bir elma
öğlen
bir dilm ayvalık ekmeğine yarım tost( peynirli domatesli)
soda
ara light yoğurt
akşamada fırında tavuk
salata yicem

sabah kahvaltın azmış cnm doyuyomusun...

kimse yok mu? kızlar ben 60-69 topiğindeyim orası çok aktif buraya kimse uğramıyor, ordada çok faydalı bilgiler var:sm_confused:

evde genelde bunlar oluyor canım ya değişiklik yapamıyorum,bunlar nedense artık klasikleşmiş kahvaltım oldu,arada simit de yiyebilirim...
el kadarım he opuyorumnanaktan
bayanssulusmile
biraz yerim o zaman tamam eyvahedigeldismile:kedi:

ama sen hep tamam biraz daha yerim diyosun yemiyosunn:olmaz:
kızlar birşey daha soracağım lütfen yardıme din :sinifsinif:
ben adet olamıyordum 50 gndür,doktora gittim bana verdi ilaç,6 gün kullan sonra gelir 10 gün içinde dedi..
ya bu bana kilo felan aldırmaz dimi
evli değilim

kilo aldırsada ne kadar aldırcak
adet görememen problem bence
hemen kullan ilacını

Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey

sen bilirsin canım
eger 2tarafa yazarım dersen yaz burayada bildirim yaparsanda seviniriz
ama yok ben sadece oraya yazarım dersen sen bilirsin

yok tatlım sizi bırakırmıyım ordan faydalı bilgi alırsam sizleri bilgilendirirm ama tecrübelerim sonrası memnun olduğum bilgileri aktarmak daha iyi, amaç kilo vermekolumunekankayizsmileŞeniz

Bugün kaçamak yaptım, 3 çatal ucu pasta yedim eyvahedigeldismile Sonra rahat edemedim, 6 mil leslie yaptım. 3+3 şeklinde yaptım. O yüzden çok mutluyum :dance: Bir de 2 tane basenlerimi ve üst bacaklarımı örten gömlek ile hırka aldım. Kendimi harika hissediyorum, miss world gibi sırnaşık şey

güle güle kullan aldıklarını ama çok kıyafet alma derim ben sonra hepsi bol gelecek nasılsa

güle güle eskit canım aldılarını...opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız
bugün yediklerimi not edeyim hemen
sabah 1 bardak ceviz suyu içtim yarım saat sonra 1 elma yedim
öğlene doğru kahvaltı ettim öğle yemeği niyetine
1 dilim ekmek 5 zeytin 2 kk kdar peynir domates ve biber .bir lokmada yumurta yedim
dışarı çıktım ara niyetine dondurma yedim meyveli
ara 1 yeşil elma
akşam da 2 kaşık bulgur pilavı tavuk sote ve salata yedim
yemekten öncede biraz kavun yedim
şimdi yeşil çay içiyorum yatmadan da yoğurt yiyeceğim
sporumuda ilerleyen saatlerde yaparım artık

ne güzel kendi cezanı kendin vermişsin canım
iyi günlerde giy aldıklarınıdahihoyyyt

güle güle kullan aldıklarını ama çok kıyafet alma derim ben sonra hepsi bol gelecek nasılsa

46'dan 40'a kadar birçok bedende kıyafet aldım. Kilo problemim olmasaydı ne güzel bir gardırobum olurdu şimdi sempatiksalakcinni Evet, haklısın fazla fazla almamaya çalışıyorum. 2 tane aldım sadece, değiştire değiştire giymek için (:

güle güle eskit canım aldılarını...opuyorumnanaktan

Teşekkür ederim, bana moral oldu (:

selam kızlar nasılsınız
bugün yediklerimi not edeyim hemen
sabah 1 bardak ceviz suyu içtim yarım saat sonra 1 elma yedim
öğlene doğru kahvaltı ettim öğle yemeği niyetine
1 dilim ekmek 5 zeytin 2 kk kdar peynir domates ve biber .bir lokmada yumurta yedim
dışarı çıktım ara niyetine dondurma yedim meyveli
ara 1 yeşil elma
akşam da 2 kaşık bulgur pilavı tavuk sote ve salata yedim
yemekten öncede biraz kavun yedim
şimdi yeşil çay içiyorum yatmadan da yoğurt yiyeceğim
sporumuda ilerleyen saatlerde yaparım artık

Geç de olsa sporunu yaparsan bu güzel tablo tamamlanacak (: Şu ceviz kürünü ben de deneyeceğim. Dün gece yatmadan önce koymay unuttum ama bu gece unutmayacağım (: Sen faydasını gördüğüne inanıyor musun?

ne güzel kendi cezanı kendin vermişsin canım
iyi günlerde giy aldıklarınıdahihoyyyt

Evet cezamı hemen kestim, sonraya ertelemedim. Şimdi kendimi mükemmel hissediyorum çünkü suçluluk duygusu yok (:

46'dan 40'a kadar birçok bedende kıyafet aldım. Kilo problemim olmasaydı ne güzel bir gardırobum olurdu şimdi sempatiksalakcinni Evet, haklısın fazla fazla almamaya çalışıyorum. 2 tane aldım sadece, değiştire değiştire giymek için (:

Teşekkür ederim, bana moral oldu (:

Geç de olsa sporunu yaparsan bu güzel tablo tamamlanacak (: Şu ceviz kürünü ben de deneyeceğim. Dün gece yatmadan önce koymay unuttum ama bu gece unutmayacağım (: Sen faydasını gördüğüne inanıyor musun?

Evet cezamı hemen kestim, sonraya ertelemedim. Şimdi kendimi mükemmel hissediyorum çünkü suçluluk duygusu yok (:

canım ceviz suyunu 3 gündür içiyorum 1 hafta falan deneyeceğim etkisi hemen belli olmaz heralde iyi gelişme olursa tabiki bildiririm:hulya:

ya bu eşler de çok fena hiç destek olmuyolar
canı un kurabiyesi çekmiş beyimizinohaoldumsmile

ayy yazık ya
yap kuzum sende
oyerken sende bakarsınn ne olacakkkk:jeyyar::jeyyar:
bence çok az yap sayılı olsun yaniii
kız yemezsen biyerlerin şişer belki onun için tadına bakmak lazımm dimi amakaydirigubbakcemile3

bende ceviz suyunu 2gündür içiyorum eşimede içiriyorum bakalım 1 haftada nekadar etkisi olcak...evet cnm dışardan alsın çokda güzel oluyor bende hamurla uğraşmayı sevmediğim için dışardan alıyorum eşimde bayıla bayıla yiyor...

Marketlerde onlu paketlerde satıyorlar. Gitsin alsın, senden gizli yesin kaydirigubbakcemile2

ayy yazık ya
yap kuzum sende
oyerken sende bakarsınn ne olacakkkk:jeyyar::jeyyar:
bence çok az yap sayılı olsun yaniii
kız yemezsen biyerlerin şişer belki onun için tadına bakmak lazımm dimi amakaydirigubbakcemile3

bende ceviz suyunu 2gündür içiyorum eşimede içiriyorum bakalım 1 haftada nekadar etkisi olcak...evet cnm dışardan alsın çokda güzel oluyor bende hamurla uğraşmayı sevmediğim için dışardan alıyorum eşimde bayıla bayıla yiyor...

evde yapmamı istiyor bakalım bende aynısını tutturamam diye oyalıyorum aynısı olması içinde margarini bulması lazım bulamazsa hazır alıcak onuda eve getirmez umarım:1:

Back
X