Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım ya bel fıtıpı ve boyun düzleşmesi çok geçmiş olsun sporunuda çok ama çok dikkatli yapmalısın boynuna beline çok dikkat etmelisinnn...

canım çok teşekkür ederimm :1hug: MR çektiricem boynum için. bazen yürüyüş bandında belim boynum falan ağrıyor ama tempolu yürüyüş zararlı olmasa gerek di mi?

sana bool sağlıklı sporlar şekerim hihoyyyt

saol canım benim.. ben de inanıyorum... :1hug:
diyetisyen izmirde ya, sıkıntılı olur benim için, buralarda yok. ama çok genel bi listeydi benmki, alternatifli falan. e daha önceden de ünv zamanlarında bi diyetisyene gitmiştim uzunca sayılacak süre için. artık tecrübeliyim yani.
dikat ettiğimde çok kolay verebiliyorum. benimki aburcubura karşı iradesizlik, bir de bazen kaçamak yaptım mı sanki tamam artık hepsi boşa gitti diyorum ve ne kadar zararlı şey varsa yiyorum. Halbuki yolumuz uzun, masum sayılabilecek kaçamaklar nadiren olması halinde normal...

canım internet üzerinden yazışabileceginizi söylemiştin
ordan kaldı aklımdaonun için dedim
aslında hepimiz ögrendikk
nasıl beslenmemiz ggerektiginii

busefer pes etme canım sakınnn

kızlar ben çıkıyorumm
malumm ev işleriii
sabah yediklerimi yazıyımmmm

kalktıgımda ceviz suyu
yarım saat sonraaa

1tabak çorba
1buçuk dilim ekmek
1tane domatesss

aralarda yogurt ve meyve yerimm

haklısın Zambakcım doğru hatırlıyosun ama annem giderse olacaktı öyle. bir de gitmedim ya kaçaydır... yüzüm kalmadı yani pek. bakalım bi annemle konuşayım da.

100 demekle az dedin korkutmak için -tatlicadiarzu- şaka bi yana , 25-30 kilo alanlar var hamileyken, düşünsene halimiz ne olur :1shok:

kızlar ben çıkıyorumm
malumm ev işleriii
sabah yediklerimi yazıyımmmm

kalktıgımda ceviz suyu
yarım saat sonraaa

1tabak çorba
1buçuk dilim ekmek
1tane domatesss

aralarda yogurt ve meyve yerimm

güle güle kuşum.. ben de işlerimi yapayım, çıkayım da...
bu arada ben de sabah 1 kase k-flakes yedim. sonra şekersiz sade nescafe...
ara olarakta az önce 1 kase yoğurt ve 2 küçük salatalık yedim...

ben de başlayacağım cevize. aldırayım unutmazsam kocacğıma :))

günaydın kızlar, 10 da kalktım ceviz suyumu içtim, kahvaltıda 3 zeytin,2 dilim peynir,domates-salatalık,1 etimek ve yeşil çay. birazdanda uzun bi yürüyüşe çıkıcam ingilizce kitabı almam gerek bakalım bu tempoda cuma günü nasıl bi kilo görücemfisfisfis

haklısın Zambakcım doğru hatırlıyosun ama annem giderse olacaktı öyle. bir de gitmedim ya kaçaydır... yüzüm kalmadı yani pek. bakalım bi annemle konuşayım da.

100 demekle az dedin korkutmak için -tatlicadiarzu- şaka bi yana , 25-30 kilo alanlar var hamileyken, düşünsene halimiz ne olur :1shok:
aman Allah korusun patiskacımmm benim içnde geçerli bu durum Allah vermesin en fazla 10 kilo inşllah cnm benim...
günaydın kızlar, 10 da kalktım ceviz suyumu içtim, kahvaltıda 3 zeytin,2 dilim peynir,domates-salatalık,1 etimek ve yeşil çay. birazdanda uzun bi yürüyüşe çıkıcam ingilizce kitabı almam gerek bakalım bu tempoda cuma günü nasıl bi kilo görücemfisfisfis
yüzünü güldğrdek bir kilo görüceksin inşllah cnm...

bugün uyandım hemen fitness yaptım haftada 2-3 fitnes her gün de yürüyüş yapıcam..

kilolar gitmeye başladııı:dance:
oh ne güzell....

slm kızlarrr dün yazamadım çok yogundum, dün arkadasımın nıkahı vardı içim pır pır oldu darısı başımaboshayallersmile
dün az yedım ama kızlar 2 gundur aynıyım yaaa 65.6 da takıldım.

selam kızlar benim öğünler karıştı.
evi toparlamaya başladım.her yer dağıldı of taşınmak çok zormuş.
daha taşınacağım evin badanası var. haftasonu onu yapacağız.fırsat buldukça buraya girerim ama yediklerim çok dengesiz.neyse kızlar en fazla 15 güne herşey yoluna girer herhalde.dua edin bu ara kilo almayayım.

slm kızlarrr dün yazamadım çok yogundum, dün arkadasımın nıkahı vardı içim pır pır oldu darısı başımaboshayallersmile
1 hafta vuct direç verebilir heralde canım gene iyi vermişin ben 1.4 verdim takıldım 2 hafta hiç veremedim cnm...lahana çorbasına devammı cnm bende bugün yapcam inşşşlah aldırdım malzemelerinii...beyaz lahanayı bir görseniz korkarsınız canım kocaman ya burda küçüğü yok malesef onu göründe yapasım kaçıooo...
daha taşınacağım evin badanası var. haftasonu onu yapacağız.fırsat buldukça buraya girerim ama yediklerim çok dengesiz.neyse kızlar en fazla 15 güne herşey yoluna girer herhalde.dua edin bu ara kilo almayayım.
canım kolay gelsin baya işin var canım sen dikkat etmeye çalış zaten koşturma içinde olcan için almazsın cnm merak etme...

aman Allah korusun patiskacımmm benim içnde geçerli bu durum Allah vermesin en fazla 10 kilo inşllah cnm benim...
vala inşallah canım, çok dikkat etmeliyiz... hamilelik süresince çok düzenli beslenmeliyiz, umarım hepimiz için en iyisi olur...
darısı başına şekerim :)

canım taşınırken dikkat edebilmek çok ama çok zor. belki biliyosundur ben de buraya şubatta taşındım, deliriyordum. o streste,dağınıklıkta dengeleyebilmek :1shok:
Allah kolaylık versin... ama herşey bittikten sonra tertemiz,yepyeni bir ev seni bekliyor olacak :nazar:

1 hafta vuct direç verebilir heralde canım gene iyi vermişin ben 1.4 verdim takıldım 2 hafta hiç veremedim cnm...lahana çorbasına devammı cnm bende bugün yapcam inşşşlah aldırdım malzemelerinii...beyaz lahanayı bir görseniz korkarsınız canım kocaman ya burda küçüğü yok malesef onu göründe yapasım kaçıooo...

2 gundur ıcmıyorum canım bende yarın pişircem tekrardan onun bayagı faydası var yaa,benımkıde kocamandı 2 yaprak 3 yaprak derken kuculdu.

3 dilim yedim çok fenayım senağlamasenağlama karnım şişti resmen midem küçülmüş demekki kendimi çok kötü hissediyorum, sabah 60,5 kiloydum şimdi 62 insan günde 1.5 kilo yer içermi ya :1no2:

evet 3 dilim çok olmuşşş:oklava:akşam hafif ye canım.
biraz önce kendıme kocaaaman kase salata yaptım içine ton balıgı koydum( yagını süzdüm) onu yedım şiştim.elfcim sen ne yedin bakimma.s

Back
X