Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım bu durumda almış görünüyosun
eklemeyeyim istersen
çünkü ödem olmuştur reglden dolayıkaydirigubbakcemile5
Canım eklemezsen çok daha makbule geçer :dance: Moralim bozuluyor sonra, hem de gerçekten kilo almadığım halde :)

Günaydın kızlaar...
ceviz suyumu içip kahvaltımı yapıp geldim :)
gelmez olaydım eyvahedigeldismile
acıyın bana eyvahedigeldismile

yaa izmirde almışım ama geldiğimden beri veriyorum. bence 1 doğru bir yanlışı götürsün sempatiksalakcinni

acıyın banaaa
Haticem beni Zambakın ellerine bırakmaa:Saruboceq:

korkma canım korkma hiç acımayacak:1::1:
zambağım hiç acıtmaz:jeyyar::jeyyar:

sen şimdi ödemlerini at haftaya daha net bi rakam görürsün hava değişikliğinden su tutuyor vücutbende tarsustan döndüğümde 2 kilo fazla çıkıyorum ama 3 günde veriyorum tekrar böyle git geller oluyor
zambağın cezasıda hafifmiş doğrusu iyi tarafına denk geldi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım eklemezsen çok daha makbule geçer :dance: Moralim bozuluyor sonra, hem de gerçekten kilo almadığım halde :)

tamam canım biz zaten regl döneminde bildirim yapmıyoruz haftaya daha iyi bi sonuç alabilirsin canımkaydirigubbakcemile5

doktor randevun pazartesimiydi senin diyetisyene de o gün mü gideceksin canım

bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
biraz omlet, 2 zeytin ve salatalık
ara 1 yeşil elma
ara 1 bardak kayısı suyu
öğlen 1 tabak salçalı makarna ve salata
ara 1 bardak yeşil çay
ara 1 elma
akşam da lahana sarması ve salata yiyeceğim
egzersizimi de şimdi yaapmaya gidiyorum

tamam canım biz zaten regl döneminde bildirim yapmıyoruz haftaya daha iyi bi sonuç alabilirsin canımkaydirigubbakcemile5

doktor randevun pazartesimiydi senin diyetisyene de o gün mü gideceksin canım

Doktor randevum pazartesi günü :) Kan tahlillerini yaptırmadan önce de doktor regl dönemimim yaklaşıp yaklaşmadığını sormuştu. Kan değerlerinde değişme olabiliyormuş. Endokrinoloji bölümüne gidiyorum ben, devlet hastanelerinde ancak endokrinoloji ya da dahiliye uzmanı diyetisyene sevk edebiliyormuş. Benimkisi de kesin sevk edecek ama diyetisyen ne zamana randevu verir bilemiyorum. Belki hemen gidebilirim belki de ileri bir tarihe verir. Umarım hemen giderim, çünkü acilen toparlanmaya ihtiyacım var :) Bir de aerobik ya da fitneess programına yazılmayı düşünüyorum. Hele bir diyetisyene gideyim de ona göre aerobik mi daha iyi yoksa fitness mı öğreneyim, en kısa zamanda yazılacağım :)

sen şimdi ödemlerini at haftaya daha net bi rakam görürsün hava değişikliğinden su tutuyor vücutbende tarsustan döndüğümde 2 kilo fazla çıkıyorum ama 3 günde veriyorum tekrar böyle git geller oluyor
zambağın cezasıda hafifmiş doğrusu iyi tarafına denk geldi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ACIDIMM KIZZ
YAZIKK KIVRANIYOR CEZA VERME DİYEEEkaydirigubbakcemile3
Biliyorum ama kaçırdım işte. Kendime hakim olamadım. O an seni görsem seni bile yerdim delikafadulden

Gözüm korkmuştu zalimce bir ceza vereceksin diye :) Ama çok değilmiş, yaparım a.s Ekmeği kısmak zor olacak ama onu da yaparım a.s

Boyun 168- 170 arası olmalı. BKI çok da yüksek değil 70'teyken bile. Ne zamandır bu kilodasın?

DEMEK BENİDE YERDİNN HA
ONUN İÇİN ARA ÖGÜN YAPILMASI GEREKK CANIMMM
BOYUM UZUN 1.69.1.70 İŞTE
tatlım pisiler çok ama çok şeker. hiç sıkılmadan tüm gün izleyebilirim, sürekli birbirlerinin tepesindeler, oynayıp duruyorlar.
çok alıştım onlara :(
akşam üstü Köpükün fotoğraflarınıı koyarım tatlım, eşek sıpası pisim benim. gece yatarken üstümüze çıkıp yatıyor ama gündüzleri bizi tanımıyor :roflol:

NEKADAR GÜZELL ANLATIYORSUNN YAAboshayallersmile
BEKLİYORUM FOTOLARII

sabah 1 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma
ara 1 bardak kayısı suyu
ara 1 bardak yeşil çay
ara 1 elma

Günler geçmesine rağmen halen ölçülüsün, tebrikler a.s.

sabah 1 dilim ekmek
ara 1 yeşil elma
ara 1 bardak kayısı suyu
ara 1 bardak yeşil çay
ara 1 elma

Sarmalarıı çok kaçırmaa
benim yerimede ye diyecem ama çok olacakk neyse sen sadece kendi hakkını yeeekaydirigubbakcemile3

Doktor randevum pazartesi günü :) Kan tahlillerini yaptırmadan önce de doktor regl dönemimim yaklaşıp yaklaşmadığını sormuştu. Kan değerlerinde değişme olabiliyormuş. Endokrinoloji bölümüne gidiyorum ben, devlet hastanelerinde ancak endokrinoloji ya da dahiliye uzmanı diyetisyene sevk edebiliyormuş. Benimkisi de kesin sevk edecek ama diyetisyen ne zamana randevu verir bilemiyorum. Belki hemen gidebilirim belki de ileri bir tarihe verir. Umarım hemen giderim, çünkü acilen toparlanmaya ihtiyacım var :) Bir de aerobik ya da fitneess programına yazılmayı düşünüyorum. Hele bir diyetisyene gideyim de ona göre aerobik mi daha iyi yoksa fitness mı öğreneyim, en kısa zamanda yazılacağım :)

çok iyi olur canım senin için. bence fıtnıs daha yorucu
daha çok kalori yakarsın
tabi doktor da bi fikir veriropuyorumnanaktan

Günler geçmesine rağmen halen ölçülüsün, tebrikler a.s.
sağol canım ya düzeni bozmamaya çalışıyorum ama hafta içi geç kalkınca
öğünüm düzensizleşiyor
ama bi karar aldım kendi kendime hafta sonu nasıl erken kalkıyosam hafta içide öyle olacak uykumdan ödün vermem lazım
metabolizmam bile düzene giriyor:1:
Sarmalarıı çok kaçırmaa
benim yerimede ye diyecem ama çok olacakk neyse sen sadece kendi hakkını yeeekaydirigubbakcemile3
etsiz olduğundan fazla kalorili olmaz diye düşünüyorum ama fazla yemem yine de ölçüsündecokacimcoook

ahh bi okıvama gelebilsemmm
bitutturamadımmm
busene bitmeden insemm 70e ne güzell olurrr
kızzzz bu sene bitmeden 70 e düşmeyi hayal etmiyomusun yoksa2 buçuk ay var daka her hafta yarım kilo versen çoktan inersin şekerim:içelim:

vala canım ya , acıdı bana Zambakım, cici Zambak boshayallersmile

sen nasılsın Haticem?
ACIDIMM KIZZ
YAZIKK KIVRANIYOR CEZA VERME DİYEEEkaydirigubbakcemile3

NEKADAR GÜZELL ANLATIYORSUNN YAAboshayallersmile
BEKLİYORUM FOTOLARII

şu işlerimi bitireyim, eşim akşam işe gidecek, o zaman rahat rahat yüklerim tatlım. çünkü henüz hiç fotoğraf yüklemedim, önce öğrenmem gerekecek...

Ben de o kadar olabilsem gerisi gelecek inşallah :)
ineceksin canım inanıyorum yeterki sen iste
3er 5er vericen kilolarıı
sağol canım ya düzeni bozmamaya çalışıyorum ama hafta içi geç kalkınca
öğünüm düzensizleşiyor
ama bi karar aldım kendi kendime hafta sonu nasıl erken kalkıyosam hafta içide öyle olacak uykumdan ödün vermem lazım
metabolizmam bile düzene giriyor:1:

etsiz olduğundan fazla kalorili olmaz diye düşünüyorum ama fazla yemem yine de ölçüsündecokacimcoook

kızzzz bu sene bitmeden 70 e düşmeyi hayal etmiyomusun yoksa2 buçuk ay var daka her hafta yarım kilo versen çoktan inersin şekerim:içelim:
canım inan 70e düşmeyi hayal ediyorumm
ama sadece hayal dermişimmm
ama yokkk vericemmmm eminimmmmguclubacismileguclubacismile
vala canım ya , acıdı bana Zambakım, cici Zambak boshayallersmile

sen nasılsın Haticem?

şu işlerimi bitireyim, eşim akşam işe gidecek, o zaman rahat rahat yüklerim tatlım. çünkü henüz hiç fotoğraf yüklemedim, önce öğrenmem gerekecek...

bekliyoruz canımcımmm

sen nasılsın Haticem?

iyiyim canım teşekkür ederim
sen nasılsın hastalığın devam ediyor mu?

fotolarını da merakla bekliyoruzkaydirigubbakcemile5

Back
X