Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

aa gerçektenmi negüzell detoksa başlaman
çok farkedecek emin olkaydirigubbakcemile5

ne yedinde bozdunn bisöyle bakalımmm:mymeka:
hem bugün bozduysan yarın kaldıgın yerden devam edersinn problem degillll:hulya:

canım ne yedin ? bozma moralini. yarın dikkat edersen hiç bişecik olmaz...

Makarna yedim :kedi: Çok yedim hem de kafamçokkarıştı

Yarın çok çok dikkat etmem gerekecek. aklinialirimsmile

Zambak senin kadar olabilsem... Başka bir şey istemem. Ah ah o günler gelecek mi Allahım :))

Zambak senin kadar olabilsem... Başka bir şey istemem. Ah ah o günler gelecek mi Allahım :))

canım bozma moralini
yarın kaldığın yerden devam et
diyette yapılan en büyük yanlışa düşme sakınn...
nasılsa bozdum diye ucunu bırakma
hem makarna özlemi çekmemiş olacaksın öyle düşünbayanssulusmilebayanssulusmile

canım bakalım, size gelişmeleri yazarım :)))
takiptekiyim tatlımopuyorumnanaktan

yarın kaldığın yerden devam et ama canım oldumu:oklava:emeklerin ziyan olmasın bak..inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya düşcez sen 70 indikten sonra sonra 60 da inen tatlım düşünsene bir aklinialirimsmile
kızlar 1 saat sporumu yaptım duşa girdim birazdan uyucam hepinize allah rahatlık versin kimse bu saatten sonra bişey yemesinkötükedihüso

canım bozma moralini
yarın kaldığın yerden devam et
diyette yapılan en büyük yanlışa düşme sakınn...
nasılsa bozdum diye ucunu bırakma
hem makarna özlemi çekmemiş olacaksın öyle düşünbayanssulusmilebayanssulusmile

takiptekiyim tatlımopuyorumnanaktan

yarın kaldığın yerden devam et ama canım oldumu:oklava:emeklerin ziyan olmasın bak..inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya düşcez sen 70 indikten sonra sonra 60 da inen tatlım düşünsene bir aklinialirimsmile
kızlar 1 saat sporumu yaptım duşa girdim birazdan uyucam hepinize allah rahatlık versin kimse bu saatten sonra bişey yemesinkötükedihüso

Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye devam kaydirigubbakcemile4
Dengeli beslenenler topiğine uygun olmayan bir diyete başlayacağım yarın ama sadece 5 gün sürecek :kedi: Yani bu dengesiz beslenme fazla uzun sürmeyecek. Beni topikten atmazsın değil mi Hatic kaydirigubbakcemile3

İyi geceler twi tatlı rüyalar :))

Son düzenleme:

Canımcımmm
sen benide sollar geçersin buazimlee hiç kafana takmaaa
yarın tam gaz devamm amaaa
yanlışa düşme okudumdaaa sadece 5gün süren bidiyet falan dedindeeee:olmaz::olmaz:

Yarından itibaren tekrar dikkat etmeye devam kaydirigubbakcemile4
Dengeli beslenenler topiğine uygun olmayan bir diyete başlayacağım yarın ama sadece 5 gün sürecek :kedi: Yani bu dengesiz beslenme fazla uzun sürmeyecek. Beni topikten atmazsın değil mi Hatic kaydirigubbakcemile3

İyi geceler twi tatlı rüyalar :))

merak etme canım atmam takipten
ŞenizŞenizkendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap
ama uzun süreli değil 5 günde sanada detoks gibi olurzemuszemus

sabah kahvaltısını geç yaptığım için öğle yemeği yok kızlar.aralarda yeşil çay içiyorum
kuru kayısı, elma,fındık, bunlarla geçiştiriyorum.akşam 5 gibi akşam yemeğimi yemiş oluyorum.

Günaydın güzelleer....
9 gibi kalktım bugün.
1 dilim tahıllı köy ekmeğiyle, 1 yumurta,biraz peynir,domates,salatalık yedim. çok azıcıkta çilek reçeli...
(sanki kahvaltda azıcık bal ya da reçel yersem gün içinde tatlı krizim olmuyor.)

saol tatlım sabahları bende yapıyım bari kaçta başlıyor canım ama benım mınderım topum lastıgım yok ne olcek:uhm:
bugunku yedıklerım
10:30 da başlıyor canım...benimde sadece lastiğim var top da haftada bi gün yapılııyor cnm minder de hali sağ olsun...:1:
malzemeler olmasada hareketler yapılabiliniyor güzelim...

Diyeti bozdum :bbo::bbo:

Her şey güzel giderken neden bozuyorum ya offf :oklava:kötükedihüso

canım arada olur öle şeyler moralini bozma sakınnn bugün kaldığın yerden devam yoksa bitmez hayat böle...
5 günlük sıkı diyetlere başlaman erken pes etmene sebep olabilir canım bence diyet listene devam et bak doktorun ne güzel sana yarar bi lliste vermiş yavaş yavaş tansiyonun düşmeden zorlanmadan yap diyetini canm olurmu...

bende evelsi gün çok yemiştim,gündüz hiçbirşey yemeyip akşam krizim gelmişti yemiştim ehehehe .. neyse ki spor yapmıştım o gün de rahatladım.. haftada 3 gün var zaten sporum
bugün yediklerim
kahvaltı :
1 dilim kepek ekmeği
domates
peynir
zeytin
salatalık
saat 1 gibi
1 kase yoğurt
saat 3 olduğunda
40 gr. bitter çikolata
1 saat sonra sebze yemeğimle kepek ekmeğimi yiyeceğim
akşama arkdaşım oturmaya gelecek onunla da çok az çekirdek yerim,yatmadan da meyve yerim nasıl kızlar

merak etme canım atmam takipten
ŞenizŞenizkendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap
ama uzun süreli değil 5 günde sanada detoks gibi olurzemuszemus

Evet ben de öyle düşünüyorum :) Sadece detoks amaçlı :)

10:30 da başlıyor canım...benimde sadece lastiğim var top da haftada bi gün yapılııyor cnm minder de hali sağ olsun...:1:
malzemeler olmasada hareketler yapılabiliniyor güzelim...

canım arada olur öle şeyler moralini bozma sakınnn bugün kaldığın yerden devam yoksa bitmez hayat böle...
5 günlük sıkı diyetlere başlaman erken pes etmene sebep olabilir canım bence diyet listene devam et bak doktorun ne güzel sana yarar bi lliste vermiş yavaş yavaş tansiyonun düşmeden zorlanmadan yap diyetini canm olurmu...

Canım sadece detoks amaçlı yapacağım. Zaten uzun vadede böyle bir şeye yeltenemem :) Bu sabah hasta uyandım o yüzden bugün başlayamadım. Bol bol meyve yedim, artık yarın başlayacağım. sositososito

kızlar bugun dışardaydım giremedim menümü paylaşıyım geçmişi okuyım..bugun dıyete dıkkat etmeden ama ölçülü yedim
Sabah:1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Ara: yok
Öğlen: tavuklu salata
Ara: patlamış pirinç ve mısır gevreği paketin içinde 6 tane var 3 nu yedim
Akşam:1 tane nar +kırmızılahana salatası+1 tanecik çiğ köfte(etsiz)
Ara: beşi bir yerde

kızlar bugun dışardaydım giremedim menümü paylaşıyım geçmişi okuyım..bugun dıyete dıkkat etmeden ama ölçülü yedim
Sabah:1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Ara: yok
Öğlen: tavuklu salata
Ara: patlamış pirinç ve mısır gevreği paketin içinde 6 tane var 3 nu yedim
Akşam:1 tane nar +kırmızılahana salatası+1 tanecik çiğ köfte(etsiz)
Ara: beşi bir yerde

canım maşallah dikkat etmeyen haline...

kızlar ben bugün biliyosunuz %100 detoks yapıyorum, o yüzden yazacak bi menüm yok sayılır :)))
şimdi 8de yine yemem gerekiyor ama ben hem acıkmadım hem de galatasray maçından sonra uyuyayım diyorum. yemesem olur mu ki :)

canım maşallah dikkat etmeyen haline...
karbonhidrat ağırlıklı oldu ama faydalı karbonhıdratlardan sebze ağırlıklı oldu et agırlıklı olmalıydı..iştahım azaldı artık açlık krızlerıne gırmıyorumkaydirigubbakcemile2
kızlar ben bugün biliyosunuz %100 detoks yapıyorum, o yüzden yazacak bi menüm yok sayılır :)))
şimdi 8de yine yemem gerekiyor ama ben hem acıkmadım hem de galatasray maçından sonra uyuyayım diyorum. yemesem olur mu ki :)

ne kadar yedın bugun canım kaç kase ,aç degılsen yeme bence 6 dan sonra yemeyı kesersen daha ıyı oluropuyorumnanaktan

Back
X