- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.161
benim annemde yeni başladığında böle olmuştu onun için sölim dedimmm binbirrenkcim...
Nasıl anlamadım canımbilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim annemde yeni başladığında böle olmuştu onun için sölim dedimmm binbirrenkcim...
bu başlığı çok beğendim..çok güzel paylaşımlar var...ben de katılmak isterim..
dedim ki cnm annemde spora ilk başladığında sıkılaştı ama kilo veremedi kasları artmıştııı...onun için öle dedim patiskaya cnm...Nasıl anlamadım canımbilmiyorumkismile
hoşgeldin cnm topiğimiz herekese açık herkes çok içten candan...olumunekankayizsmilebu başlığı çok beğendim..çok güzel paylaşımlar var...ben de katılmak isterim..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler cnm...kızlar 57.800 kiloyum:teytey:
hoşgeldin canıma.s.hedefine ulaşmış gözüküyosun son durumlar nedirbu başlığı çok beğendim..çok güzel paylaşımlar var...ben de katılmak isterim..
kızlar 57.800 kiloyum:teytey:
dedim ki cnm annemde spora ilk başladığında sıkılaştı ama kilo veremedi kasları artmıştııı...onun için öle dedim patiskaya cnm...
hoşgeldin cnm topiğimiz herekese açık herkes çok içten candan...olumunekankayizsmile
alkisalkisalkisalkisalkisalkis tebrikler cnm...
hoşgeldin canıma.s.hedefine ulaşmış gözüküyosun son durumlar nedir
tebrıkler canımmopuyorumnanaktan
tamam canım istediğin bu olsun :) insan memleketini çok özlüyor di miben de burda bi izmirli görsem, boynuna atılıveresim geliyor
bu başlığı çok beğendim..çok güzel paylaşımlar var...ben de katılmak isterim..
zambak nuraksoy ve nıghtvinglover
nerdesiniz kızlar .bildirim yapın da listeyi hazırlayayım:)
Canım zambak veremedim demişti.
nıghtwinglover bugün gelmiş ama başka bir grupla devam ediyor sanırım.
çokoprens te başka bir grupta.
nuraksoy bıraktı gibi geliyor bana. Epeydir uğramadı.
Başka kimse kalmadı sanırım.![]()
Haklısın canım beklemekte yarar var.
Edit tuşu sadece yarım saat geçerli.
Sen de çok gayretliydin neden veremedin canım.