- Konu Sahibi BinbirRenk
- #16.121
elifm napıyosun tatlım nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kaynana deme bana yaa, sinirlerim zıplıyooo ohaoldumsmilefırsat buldukça girerim şimdi çıkmalıyım
malum misafir var
elifm napıyosun tatlım nasıl gidiyoropuyorumnanaktan
merhaba yeniden kızlar... kaydirigubbakcemile3
ayy kaynana deme bana yaa, sinirlerim zıplıyooo ohaoldumsmile
50 dk (4.8km) yürüdüm,duşumu aldım,az sonra da öğle yemeğimi yiyeceğim.
bu arada yarın akşam mersine gidicez büyük ihtimalle. pazar gece geri dönmek üzere. umarım yolda sıkılıp sıkılıp bişeyler atıştırmam benneyaptımki
geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar
eşim rahatsızdı bu hafta hastanelerle uğraştık o yüzden giremedim
nasıl gidiyor herşey yolunda herhalde
aramıza katılanlar hoşgeldiniz
çok güzel canımda sen hiç ekmek yemiyomusunbilmiyorumkismileBu başlığa yakışan bir menü değil o yüzden yazıp yazmamakta kararsız kaldım bilmiyorumkismile
06.00 2 adet haşlanmış yumurta
08.00 100 gr yoğurt
11.30 200 gr tavuk
14.00 200 gr tavuk
18.00 Ballı süt, 100 gr tavuk, 5 yemek kaşığı yoğurt
8.3 km yürüyüş
kilon iyiymiş ama sen nasıl mutlu hissediyorsan o kilona in canımteşekkür ederimmm :) boyum 1.60 kilom 53 civarında şuan 3 ya da 4 kilo daha vermeyi istiyorumkilo almadan önceki kiloma dönücemm inş :)))
çok iyisin canım hemde ilk haftadangünaydın kızlar
bende sabah tartıldım çok mutlu oldum yaklaşık 900 gr vermişim 4 günde
bide malum zamanım yaklaşıyo belki o nedenle de 100 200 grm şişlik varsa 1 kilo kadar gitmiştir :dance:
ben çok severim zeytini yaaaa bide annem yeşil zeytin gönderince nasıl vazgeçerim zeytindennkızlar birde aklıma şu geldi
patiskada gördüm söyleyeyeyim dedim
bi devlet hastanesinde diyetisyene gidiyordum orda bana hiç zeytin vermemişlerdi yağlı diye sanırım
ben o yüzden çok zeytin yemem isterseniz bi araştırın
form ürünlerini bende çok severim başlayınca bitiresim gelir bu yüzden almıyorumkızlar şu form ürünler çok mu zararlı hakikaten
ben iş yerinde her zaman meyve falan yiyemiyorum ara öğünlerde
az önce bi form kraker yedim tadı da çok güzeldi çok tazeydi
valla yesem bütün paket biterdi de midem sinyal verdi doydum diye
iç canım afiyet olsunvalla ben bu konuda bilmiyorum canım,,ama ben arada yıyorum mısır ve pirinç patlağı var çok güzel uzun yeşil bir paket o çok hoşuma gıdıyor tavsiye ederim..çok tuketme ama .lıght urunlerın enerjisi düşük ama karbonhidratı yuksek
kızlar 5 bir yerdeye ara veriyorum bugün metabolizma çayına başlıyorum ekstrada içine yeşil çay katmayı düşünüyorum
çok sevindim canımkızlar bu hafta beni görenler baya kilo vermişsin çok güzel olmuşsun dediler gaza geldim valla
dahada gitsin bu kilolar
mersine gidince bi nefeste benim için çek kuzuuuummmmmmerhaba yeniden kızlar... kaydirigubbakcemile3
bu arada yarın akşam mersine gidicez büyük ihtimalle. pazar gece geri dönmek üzere. umarım yolda sıkılıp sıkılıp bişeyler atıştırmam benneyaptımki
bak bak ufalsınlar bakalımm cnmaklinialirimsmile bu arada yaş kaçç...
merhaba canım, ara öğünlerini begendim fakat mandalinayla form bisküvi değilde1 çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yemeni tavsiye ederim ( ki meyvedeki şeker kamufle olsun)bugün ne yediklerimi yazayım
kahvaltı
1 dilim ekmek biraz peynir ve 2 zeytin
öğlen 3 tane form çubuklarından ve 1 mandalina
öğlen
haşlama patates
1 kase çorba
kk kadar peynir
1 dilim börek
2.ara
1 muz
akşam
1 kase çorba
yeşil fasulye
öğlenden kalan patates ve peynir
spor yapmaya gidemiyorum spor salonunda bugün off günümüz
dışarda da korkunç yağmur var bugün hiç dinmedi
muz +akşam ki patetes olmasaymış bence daha güzel olurmuş canım
bu arada bu metabolizma çayı beni şişirdi
merhaba canım, ara öğünlerini begendim fakat mandalinayla form bisküvi değilde1 çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yemeni tavsiye ederim ( ki meyvedeki şeker kamufle olsun)
öğlen peyniri ve patatesi ç.ıkarıp börek ve çorba yeterli olabilirdi die dşündüm bi an canım, akşam menün güzelmiş , patates ve peynirleri de akşam yemeğinden 2-3 saat sonra karnın acıktığında atıştırabilirdin.. öğünlerini fazlalattır,
heyecanmıı dedinnilk dea bu kadar uzun alıntı yaptım heralde
nasılsınız kızlar yarın için heyecan var mıaklinialirimsmile
canım nerelerdesin çok az giriyorsun artıkne iyi ne kötü cnm ne alıom ne veriommm çok dikkat etmiom cnm bakalımmm ne olcak bu gidişleee...
merhaba yeniden kızlar... kaydirigubbakcemile3
kızlar bu hafta beni görenler baya kilo vermişsin çok güzel olmuşsun dediler gaza geldim valla
dahada gitsin bu kilolar