Dengeli translokasyon - PGT

miracler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
45
20
8
36
Dengeli translokasyon taşıyıcısı olup tüp bebek tedavisiyle ya da doğal yolla sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı?

Allah bağışlasın Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Normal yolla mı oldu yoksa tüp bebek tedavisiyle mi ikisi de?
8 yıl boyunca 4 5 kez düsük yaşadım sonra tüp bebek denedik pgt yöntemiyle tutmadı, ne olduysa tüp bebek denememizden sonra oldu, daha sonra hiç düsük yaşamadım, ikisi de normal yolla oldu

Teşekkür ederim, bana umut oldunuz inşallah benim de olur 2 kere denedim olmadı ama 3. Yü denemek için güce ihityacım vardı.
Sakın moralini ve ümidini yitirme sonuçta ablamda da benim gibi translokasyon var yani anne veya babadan geçtiği kesin ama biz 7 kardeşiz, yani doğal yolla olma ihtimali de çok yüksek sadece vaktini bekliyor diye düsün

8 yıl boyunca 4 5 kez düsük yaşadım sonra tüp bebek denedik pgt yöntemiyle tutmadı, ne olduysa tüp bebek denememizden sonra oldu, daha sonra hiç düsük yaşamadım, ikisi de normal yolla oldu
Allah bağışlasın tüp bebekten ne kadar sonra tuttu bilgi verebilir misiniz

Tam hatırlamakta birlikte bir kaç ay sonra oldu, yani bir sene geçmedi ona eminim,
Bize de nasip olur inşallah diyimm.. pgtli bile tutmadı 2 defa denedik sağlıklıydı ekstra lenfosit aşısı gebelik aşısı embriyo glue rahim çizme hepsini yaptık yine olmadı..

histeroskopi önerdi Dr şuan yaptığımız şeylerle tutmaması imkansızdı dedi sadece.s yaptırdınız mı daha önce siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…