Evet benim 1 çocuğum var birine de hamileyim şu an, eşim tasıyıcıDengeli translokasyon taşıyıcısı olup tüp bebek tedavisiyle ya da doğal yolla sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı?
Ben varım 13.14 kromozon taşıcısıyım vede bir oğlum var 3 aylıkDengeli translokasyon taşıyıcısı olup tüp bebek tedavisiyle ya da doğal yolla sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı?
Allah bağışlasınBen varım 13.14 kromozon taşıcısıyım vede bir oğlum var 3 aylık
Allah bağışlasınEvet benim 1 çocuğum var birine de hamileyim şu an, eşim tasıyıcı
Amin cnm tüpbebek olduAllah bağışlasınNormal yolla mı doğdu yoksa tüp bebek mi ?
Teşekkür ederim, bana umut oldunuzAmin cnm tüpbebek oldu
Rica ederim cnm inşallah olur 4 cü tüpbebeğimde aldım oğlumu rabbim tez vakitte sizinde olurTeşekkür ederim, bana umut oldunuzinşallah benim de olur 2 kere denedim olmadı ama 3. Yü denemek için güce ihityacım vardı.
8 yıl boyunca 4 5 kez düsük yaşadım sonra tüp bebek denedik pgt yöntemiyle tutmadı, ne olduysa tüp bebek denememizden sonra oldu, daha sonra hiç düsük yaşamadım, ikisi de normal yolla olduAllah bağışlasınSağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah Normal yolla mı oldu yoksa tüp bebek tedavisiyle mi ikisi de?
Sakın moralini ve ümidini yitirme sonuçta ablamda da benim gibi translokasyon var yani anne veya babadan geçtiği kesin ama biz 7 kardeşiz, yani doğal yolla olma ihtimali de çok yüksek sadece vaktini bekliyor diye düsünTeşekkür ederim, bana umut oldunuzinşallah benim de olur 2 kere denedim olmadı ama 3. Yü denemek için güce ihityacım vardı.
bende aynı kromozomdan taşıyıcıyım 45 kromozom sorunu var 2 defa negatif sonuç aldık birini bugün aldım sonucu daha.. nerede tedavi oldunuz acaba.sBen varım 13.14 kromozon taşıcısıyım vede bir oğlum var 3 aylık
Allah bağışlasın tüp bebekten ne kadar sonra tuttu bilgi verebilir misiniz8 yıl boyunca 4 5 kez düsük yaşadım sonra tüp bebek denedik pgt yöntemiyle tutmadı, ne olduysa tüp bebek denememizden sonra oldu, daha sonra hiç düsük yaşamadım, ikisi de normal yolla oldu
Tam hatırlamakta birlikte bir kaç ay sonra oldu, yani bir sene geçmedi ona eminim,Allah bağışlasın tüp bebekten ne kadar sonra tuttu bilgi verebilir misiniz
Ben de aynı durumdayım iştebende aynı kromozomdan taşıyıcıyım 45 kromozom sorunu var 2 defa negatif sonuç aldık birini bugün aldım sonucu daha.. nerede tedavi oldunuz acaba.s
Bolca dua ediyorumBen de aynı durumdayım iştene yapsak bilemiyorum.
Bize de nasip olur inşallah diyimm.. pgtli bile tutmadıTam hatırlamakta birlikte bir kaç ay sonra oldu, yani bir sene geçmedi ona eminim,
Yaş kaçtı sizinBen de aynı durumdayım iştene yapsak bilemiyorum.
Umarım olur ama ümidim tükeniyor açıkçası. 34 yaşındayım. Siz? Daha gençsiniz sanıyorum, bu iyi bir şeyYaş kaçtı sizin
27 benimde 28 olacağım..Umarım olur ama ümidim tükeniyor açıkçası. 34 yaşındayım. Siz? Daha gençsiniz sanıyorum, bu iyi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?