• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengem mahvoldu

lilamsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
736
1.112
113
27
Kızlar daha önce de konu açmıştım. Hoşlandığım çocuk gemide çalışıyor. Ve son zamanlarda interneti olmasına ve whatsapp'a girmesine rağmen ben yazmazsam yazmıyor. Açıkça sordum neden yazmıyosun diye istediğim gibi net bir cevap alamadım. 2 gün önce resti çektim ve artık uğraşmayacağımı çünkü ortada istek olmadığını söyledim. Yazdığı tek şey "ne isteği ya". 2 gündür hiç mesaj göndermiyor.
Eski halini özledim. Bu dengesizliğin nedeni ne olabilir?

Kızlar daha önce de konu açmıştım. Hoşlandığım çocuk gemide çalışıyor. Ve son zamanlarda interneti olmasına ve whatsapp'a girmesine rağmen ben yazmazsam yazmıyor. Açıkça sordum neden yazmıyosun diye istediğim gibi net bir cevap alamadım. 2 gün önce resti çektim ve artık uğraşmayacağımı çünkü ortada istek olmadığını söyledim. Yazdığı tek şey "ne isteği ya". 2 gündür hiç mesaj göndermiyor.
Eski halini özledim. Bu dengesizliğin nedeni ne olabilir?
söylemediği bir sıkıntısı vardır belki? önceden böyle değil miydi?

Benimkinin de dönem dönem böyle mesaj atmadığı aramadığı zamanlar oluyor. Sonra düzeliyor. Rahatsız olduğunu hissettirmiyorsa sen ara. Yani güveniyorsan çok takılacak bir şey yok. Bir sıkıntısı bir derdi de olabilir

Belki orada sıkıntısı vardır ama yoksa da şu durumda umut yok çünkü çok umursamaz davranmis

adam seni iki gün seni merak dahi etmemiş, sen sorunca ne isteği ya demiş sadece ikna etmeye bile çalışmamış, bence bu ilişki bitmiş, uzatıp onun gözünde kendini küçük düşürme derim

bu adam senin sevgilin degil sadece sen hoslaniyorsun. kendine biraz deger versene... erkeklerin kokun kiran mi girdi sadece o mu var?

çocuk sevgilin değilmiş.. niye her bulduğu boşlukta sana mesaj atsın ki..
ne isteği ya diyerekte yeteri kadar açıkça belirtmiş zaten sizinle ilgilenmediğini.. zorlamanın alemi yok..

• Beğen
Reactions: KV_
hoşlandığım çocuk diyosun, rest diyosun.
kafam karıştı. sevgilin mi değil mi?
sadece hoşlandığım birini bu kadar iplemem ben. sevgili değilmişsiniz ki..

hoşlandığım çocuk diyosun, rest diyosun.
kafam karıştı. sevgilin mi değil mi?
sadece hoşlandığım birini bu kadar iplemem ben. sevgili değilmişsiniz ki..

Hoşlandığım kişi ama gemiyr gitmeden önce böyle biri değildi kesinlikle. Konuşacak konumuz olmasa bile mutlaka günün nasıl geçti vs. şeyler sorardı ve gayet samimiydik. Şimdi ise geçmişteki hâliyle alakası yok. Sevdiğim birini nasıl iplemem

çocuk sevgilin değilmiş.. niye her bulduğu boşlukta sana mesaj atsın ki..
ne isteği ya diyerekte yeteri kadar açıkça belirtmiş zaten sizinle ilgilenmediğini.. zorlamanın alemi yok..

Eskiden de sevgili değildik ama bulduğu her boşlukta benimle konuşurdu...

Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil :p

Sen bu kişiyi platonik olarak sevmiş olmayasın?

Zannetmiyorum. Çünkü gemiye gitmeden önce biz gayet samimiydik. Her şey hakkında konuşurduk. Hemde hergün. Sevfi kelimeleri de kullanırdı.

Eskiden de sevgili değildik ama bulduğu her boşlukta benimle konuşurdu...

gözden ırak gönülden ırak durumu olmuş demek ki..
gitmeden önce de sanırım boş olduğundan sizin ilginiz hoşuna gittiğinden vs vs herhangi bir sebepten konuşmuş olabilir.. sonuç olarak size karşı bir ilgisi olsaymış zaten sevgili olurdunuz.. vakit geçirmiş sizinle .. bence unutun ve önünüze bakın bir daha da mesaj falan atmayın ulaşmaya çalışmayın..

bu adam senin sevgilin degil sadece sen hoslaniyorsun. kendine biraz deger versene... erkeklerin kokun kiran mi girdi sadece o mu var?

Bence biraz daha sakin ve anlayışlı yorum yapın çünkü onun nasıl biri olduğunu ve aramızdaki ilişkiyi bilmiyorsunuz. Onca yıldan sonra bana kendimi mutlu,huzurlu ve güvende hissettirdi. Saygılı ve anlayışlı biri.Yani evet benim için erkeklerin köküne kıran girdi.

gözden ırak gönülden ırak durumu olmuş demek ki..
gitmeden önce de sanırım boş olduğundan sizin ilginiz hoşuna gittiğinden vs vs herhangi bir sebepten konuşmuş olabilir.. sonuç olarak size karşı bir ilgisi olsaymış zaten sevgili olurdunuz.. vakit geçirmiş sizinle .. bence unutun ve önünüze bakın bir daha da mesaj falan atmayın ulaşmaya çalışmayın..

Zaten sevgili olmak istiyordu, bende çok istiyordum ama ondan önceki ilişkilerimde çok kötü şeyler yaşamıştım ve hemen bir ilişkiye başlamak istemedim. Tam yeni bir ilişkiye hazırken, tam ona olan güvenim yerine oturmuşken gemiye gitti ve olan oldu.

Zaten sevgili olmak istiyordu, bende çok istiyordum ama ondan önceki ilişkilerimde çok kötü şeyler yaşamıştım ve hemen bir ilişkiye başlamak istemedim. Tam yeni bir ilişkiye hazırken, tam ona olan güvenim yerine oturmuşken gemiye gitti ve olan oldu.

hımm o zaman durum farklı olabilir..
yeni biriyle tanışmış desem gemide nerden bulacak
belki araya zaman ve mesafe girince sizi yeteri kadar istemediğini farketmiştir zira ne isteği ya lafı çok acıtıcı bir laf..
ben yinede sizin artık iletişime geçmek için bir çaba sarfetmemeniz gerektiğini düşünüyorum..

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X