- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Msj atmış yazacaktım telden girince yanlış oluyor arada böyleSanırım ben anlamıyorum. Laf atmış derken?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Msj atmış yazacaktım telden girince yanlış oluyor arada böyleSanırım ben anlamıyorum. Laf atmış derken?
gemide neden birini bulamasın ki ? gemide kadın çalışmıyor mu ? ya da durduğu limanlarda kadın yok mu ? seni üzmek istemem ama bulacak adam fare deliğinde de olsa bulur. gemide birini bulamaz diye kendini avutma yani.
ama daha ona mesaj filan da atma o yazarsa yazarsın.
ve şu da var sandığın kadar ilgili sevgili ve yakın olsaydınız şuan ne olduğunuzu bilirdin. gerçekten üzülüp kızacaksın belki ama sonradan haklı olduğumuzu göreceksin. sen seviyor değer veriyorsun ama o öyle değil. kendini yıpratma önüne bak.
Msj atmış yazacaktım telden girince yanlış oluyor arada böyle
Evet"Ne isteği ya" demesinden bahsediyorsunuz değil mi?
şu durumda onun isteği kaçmış gibi gözüküyor malesefDaha önce bunu zaten yazdım. Çocuğun sevgili olmaya isteği vardı ama yeni bir ilişkiye hazır olmadığım için hemen sevgili olmadık. Daha yeni yeni kendimi hazır hissetmeye başladım. Onunla bir ilgisi yok yani
Kızlar daha önce de konu açmıştım. Hoşlandığım çocuk gemide çalışıyor. Ve son zamanlarda interneti olmasına ve whatsapp'a girmesine rağmen ben yazmazsam yazmıyor. Açıkça sordum neden yazmıyosun diye istediğim gibi net bir cevap alamadım. 2 gün önce resti çektim ve artık uğraşmayacağımı çünkü ortada istek olmadığını söyledim. Yazdığı tek şey "ne isteği ya". 2 gündür hiç mesaj göndermiyor.
Eski halini özledim. Bu dengesizliğin nedeni ne olabilir?
bak canim benim kendime saygim bana ben yazmadikca yazmayan yazdiginda d tersleyen bir insanla iliskimi kesmek. karsi taraftan bekledigim saygi da bana ben ona ilgi gosterirken bana ilgi gostermesi. acik soyluyorum sen kendi kendin gelin guvey olmussun halen daha devam ediyorsun...Peki sizin saygı anlayışınız kendine değer ver demek mi? Ben zaten kendime değer veriyorum ve bu yüzden bu olayın üstüne düşüyorum. Asıl kendime değer vermesem her şeyi kestirip atardım.
Ya da gemide hep erkeklerin arasinda iyice okuze, neandartele de baglamis olabilir kendisi