• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengem mahvoldu

Bence biraz daha sakin ve anlayışlı yorum yapın çünkü onun nasıl biri olduğunu ve aramızdaki ilişkiyi bilmiyorsunuz. Onca yıldan sonra bana kendimi mutlu,huzurlu ve güvende hissettirdi. Saygılı ve anlayışlı biri.Yani evet benim için erkeklerin köküne kıran girdi.
saygili mi? senin saygidan anlayisin bu mu? sana yazmayan? yazdiginda ne istegi diyen....o zaman devam et kendine saygisizlik etmeye. ar sor surekli yaz. gencligini harca muhim degil....
hayata bakisimiz ve saygi kavramlarimiz ayni degil... mutlu olman dilegiyle...

Hoşlandığım kişi ama gemiyr gitmeden önce böyle biri değildi kesinlikle. Konuşacak konumuz olmasa bile mutlaka günün nasıl geçti vs. şeyler sorardı ve gayet samimiydik. Şimdi ise geçmişteki hâliyle alakası yok. Sevdiğim birini nasıl iplemem
sevgili değil miydi?
arkadaşın mıydı?
demek seninle iletişim halinde bulunmak istemiyor.
ilginden rahatsız belki de.

Hoşlandığım kişi ama gemiyr gitmeden önce böyle biri değildi kesinlikle. Konuşacak konumuz olmasa bile mutlaka günün nasıl geçti vs. şeyler sorardı ve gayet samimiydik. Şimdi ise geçmişteki hâliyle alakası yok. Sevdiğim birini nasıl iplemem

tamamda aranızdaki 'ilişki' boyutuna geçmemiş ki. nasıl rest çekilir ben orasını anlamadım.

Zaten sevgili olmak istiyordu, bende çok istiyordum ama ondan önceki ilişkilerimde çok kötü şeyler yaşamıştım ve hemen bir ilişkiye başlamak istemedim. Tam yeni bir ilişkiye hazırken, tam ona olan güvenim yerine oturmuşken gemiye gitti ve olan oldu.

baştan bunu böyle yazsanız bizde ona göre yorum yapsak. bu çünkü bi nebze olsun durumu değiştiriyor.

ama katılıyorum; şu saatten sonra fazla çaba harcamayın iletişim halinda olmak için

Bence kendi iyiliğiniz için siz de yazmayın.
Belli ki o sizi pek takmamış,bir aralar ilginiz hoşuna gitmiş.

Farkın da mısın bir adı bile yok sizin durumunuzun sevgili misiniz ? deniyor yok ama samimiydik diye cevap veriyorsun demek istediğim sen platonik yaşıyorsun adam sana karşı sorumluluk hissetmiyor sana attığı msj da bunun göstergesi

iş sıkıntısı vardır belki . çünkü gemide çalışmak 7 24 suda olmak da kolay bir iş değil.
diğer bir ihtimal de artık sevmiyordur :(

Bundan sonra sende yazmazsam iyi edersin, bi adi konulmamis askida kalmis bir durum sizinki .
Karsi taraf bir sey hissetse simdiye coktan acilirdi aksine tam tersi davraniyormus.

Ya başka biri var ya da mesafe olunca soğudu Zaman'la.Benim eşimde denizci ama bu şekilde bir durumla karşılaşmadım.Ve konuşma tarzı da hiç hoş değil bu Ada'm bir ömür beklenilmez.Uzak dur Can'ım bence ilerde çok üzülürsün öyle şeyler duydum öğrendimki beklemeye değmezlermiş hiçbiri

Farkın da mısın bir adı bile yok sizin durumunuzun sevgili misiniz ? deniyor yok ama samimiydik diye cevap veriyorsun demek istediğim sen platonik yaşıyorsun adam sana karşı sorumluluk hissetmiyor sana attığı msj da bunun göstergesi

Az önce durumu açıkladım ortada platonik olma gibi bir durum yok. Zaten platonik olsa anlardım.

saygili mi? senin saygidan anlayisin bu mu? sana yazmayan? yazdiginda ne istegi diyen....o zaman devam et kendine saygisizlik etmeye. ar sor surekli yaz. gencligini harca muhim degil....
hayata bakisimiz ve saygi kavramlarimiz ayni degil... mutlu olman dilegiyle...

Peki sizin saygı anlayışınız kendine değer ver demek mi? Ben zaten kendime değer veriyorum ve bu yüzden bu olayın üstüne düşüyorum. Asıl kendime değer vermesem her şeyi kestirip atardım.

tamamda aranızdaki 'ilişki' boyutuna geçmemiş ki. nasıl rest çekilir ben orasını anlamadım.

Sevgili değildik ama oldukça yakındık yani karşılıklı istek ve hoşlantı vardı. Sevgili olmamamıza rağmen bazen ben ona bazen de o bana müdahele ederdi o yüzden.

çocuk sevgilin değilmiş.. niye her bulduğu boşlukta sana mesaj atsın ki..
ne isteği ya diyerekte yeteri kadar açıkça belirtmiş zaten sizinle ilgilenmediğini.. zorlamanın alemi yok..

Onu "neyden bahsettiğini anlamadım" anlamında dedi. "Sana karşı ne isteğim olacak" anlamında değil

Peki merak ettim ilişkinizin tam adı ne?:KK51:

Tamam arkadaşlar anladım sevgili değiliz,dertlenmeye, aklımdaki şeyleri sorma hakkım yok. Çünkü herkesin ilişkisi bilindik türden olmalı. Çok vaktinizi aldım kusura bakmayın. Merak etmeyin bu sorunu halledersek gemiden gelince sevgili oluruz o zaman derdimi anlatma hakkım olur herhalde eleştirilmeden ve kırılmadan.

Tamam arkadaşlar anladım sevgili değiliz,dertlenmeye, aklımdaki şeyleri sorma hakkım yok. Çünkü herkesin ilişkisi bilindik türden olmalı. Çok vaktinizi aldım kusura bakmayın. Merak etmeyin bu sorunu halledersek gemiden gelince sevgili oluruz o zaman derdimi anlatma hakkım olur herhalde eleştirilmeden ve kırılmadan.
Sana derdini anlatmakta hakkın yok diyen mi var? demek istediğim adam fütursuzca bir laf atmış hiç düşünme gereği duymadan sen de çok takma derim o senin kadar ince düşünmüyor belli ki

Sana derdini anlatmakta hakkın yok diyen mi var? demek istediğim adam fütursuzca bir laf atmış hiç düşünme gereği duymadan sen de çok takma derim o senin kadar ince düşünmüyor belli ki

Sanırım ben anlamıyorum. Laf atmış derken?

Back
X