- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Morsardunya
Allah sabır versin cnm sanaöyle canim ayrı bir cins kendisi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin cnm sanaöyle canim ayrı bir cins kendisi
Aynen oyle telefonda canm cicim hayatım seni sevıremler eve gelince ne mal karısın bunumu yaptın yemek bumu evin haline bak bebege iyi baksizinde böyle mi cidden
benim de kapı gicirtisa kavga cikaracak potansiyele sahip.her seye kızıyor söyleniyorAynen oyle telefonda canm cicim hayatım seni sevıremler eve gelince ne mal karısın bunumu yaptın yemek bumu evin haline bak bebege iyi bak![]()
Aynı bizim evBen onun gözüne batıyorum bence diyorum ya telefonda konuşurken meraklanırken iyi eve geliyor ışık neden aciktan tutunda çocuk neden agliyora kadar sorgu elestri laf sokma bende dayanamiyorum alınıyorum hemen
bu malasef pskolojik bir siddetAynı bizim ev![]()
Kesinlikle katılıyorumbu malasef pskolojik bir siddet
uzmandan dinledigim kadarıyla sürekli oluyorsa duymamazlıktan gelmekle olmuyormuş.kronik oluyormuş artik.ben şuan konuşmuyorumKesinlikle katılıyorum
Ben duymamazlığa vuruyorum ya da kafama takmamaya çalışıyorum zor oluyo bazen tabi
Allah onlara akıl bizlere de sabır versinuzmandan dinledigim kadarıyla sürekli oluyorsa duymamazlıktan gelmekle olmuyormuş.kronik oluyormuş artik.ben şuan konuşmuyorum
Konussam nolcak ayni dili konusamiyoruz
Amin canımAllah onlara akıl bizlere de sabır versin![]()
Rica ederim, bütün paylasimlarini izleyin. Çok faydalı gercektençok güzel video teşekkürler.problemimiz gerçekten büyükmüş
teşekkürlerRica ederim, bütün paylasimlarini izleyin. Çok faydalı gercekten
yok ya kım napsın onuEsinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Bunu sordugum icin affedin ama genelde ikinci sahis oldugunda erkekler esine sanki evden gitmesi icin sistematik olarak psikolojik siddet uygular. Esiniz hep mi boyleydi? Yoksa sonradan mi boyle oldu?
Bu ülkede normal erkeği biblo diye köşeye koymalı gidip gelip izlemeli
Geçmiş olsun canım
bence erkeklerin yabancısı türkü yok ayni b.kun lacivertiyabancilarida ayni merak etme yada bana denk geldi
yada bence biz simartiyoruz.
evet biraz babasına benziyor.ozellikle herseye karışma ve çok titiz olma huyu .yok böyle bir sey dersiniz inadina pislik yapaniz geliyor sinirdenEşinizin babası da böyle mi? Yani benim eşim dılarda dünyanın en melek adamıdır , görenler ne şanslısın melek gibi adam der ama evde şeytandır . Babası da öyleymiş , genetik ya da rol model aldığı için diye düşünüyorum sizin eşinizde babası böyle bir tip mi?
Ev et ikizler malasef hem kararsiz hem dengesizKesin ikizler burcudur. Ruhundaysa bu dengesizlik bir çaresi yok ne yazık ki.