Dengesiz çayci

Şaka mısın?
Derdini anlatıyor kadın
Okuma zorunluluğun yoktu konuyu

bana çok abartı geldi. böyle birisinden ''bütün iş yeri'' rahatsız olsa işten atılır.biz bi konudan şikayetçiydik herkes aynı şeyi dile getirince işyeri büyük zarar (milyarlar) etti ama bizim rahatsızlığımızı giderdi. burdaki konu sadece bir çaycı. bu kadar rezillliiği yaptığı iddia edilen bir yaşlı kadın?

Bizim cayci ablada cantasina bos bardak koyar, cay kasiklari kayboluyo diye saklar, tuvaletler Allaha emanet ve siizn cayci gibi yasli. Belirli bir yastan sonra duzgun dusunebilme yetenekleri azaliyor insanlarin. Caycilik icin cok yasli kalmislar. Bu saatten sonra sadece kendi cayinizi, kahvenizi alin kimseye ikram getirmeyin.

Muhasebe mudurunuzun bir ustune isletme mudurune temizlik ve yemek konusunu iletebilirsiniz. Ancak vicdanen rahat edebilir misiniz bilemedim. 3 tane kazik kadar adama para goturen kadin isten atilirsa gordugu siddetin dozu artacaktir.

İs ahlaki ve gorev tanimlari konusunda hassas olmama ragmen benzer bir durumda vicdanima gore hareket ettim.
Onun vicdanı rahat edecek mi ben asagida yogunluktan kafayi yerken o yukarida turk kahvesi iciyor ve biz yemege cikmiyoruz evden getiriyoruz ???

bana çok abartı geldi. böyle birisinden ''bütün iş yeri'' rahatsız olsa işten atılır.biz bi konudan şikayetçiydik herkes aynı şeyi dile getirince işyeri büyük zarar (milyarlar) etti ama bizim rahatsızlığımızı giderdi. burdaki konu sadece bir çaycı. bu kadar rezillliiği yaptığı iddia edilen bir yaşlı kadın?
Yemek sayimizi 4 kisi arttirdim pzt günü. Patronumuz 72 yasinda. O da şahit. Yemek yetmiyordu gece vardiyasina. Gece vardiyasinin kahvaltiliklarini cantasina koymus. Koydu dedik patrona inanmadi. Ustabasi actirdi cantasini. Eve gidince yoruluyorum evlatlarima yemek olur diye aglamaya basladi. Ondan önce de ölmüs babasinin uzerine yemin etti pudingleri eve goturmuyorum diye ama sonra da cocuklarimin cani puding isyiyor dedi. Ki cocuklarin en kucugu 36 yasinda

Patron ise çok bagirdi utanmiyor musun dedi. Ama cikarmadi.eve gidersem balkondan atarsa yine kocam diye aglamaya basladi hungur hungur gemde

Anlatilmaz yasanir

Kahvaltılıkları çantasına koymuş diyorsunuz ortada yiyecek bir şey olmayınca ortaya çıkmayacak mıydı ya da pudingleri nasıl koyabilir yahu çantasına. Ne kadar patron 72 yaşında olursa olsun bir hırsız çalıştırırmış hiç insan işyerinde hem de o kadar pis hiç inanılacak gibi değil yakalandığı halde çalışıyor var mı böyle patron herkes gitsin çalışsın saçma yani. Ortaya kolaylıkla çıkacak şeyleri göz göre göre insan yapar hadi yaptı bunca şeye nasıl göz yumulur hele temizlikle ilgili anlattıklarınız sanki tek siz farkındasınız gibi anlatıyorsunuz.

Kahvaltılıkları çantasına koymuş diyorsunuz ortada yiyecek bir şey olmayınca ortaya çıkmayacak mıydı ya da pudingleri nasıl koyabilir yahu çantasına. Ne kadar patron 72 yaşında olursa olsun bir hırsız çalıştırırmış hiç insan işyerinde hem de o kadar pis hiç inanılacak gibi değil yakalandığı halde çalışıyor var mı böyle patron herkes gitsin çalışsın saçma yani. Ortaya kolaylıkla çıkacak şeyleri göz göre göre insan yapar hadi yaptı bunca şeye nasıl göz yumulur hele temizlikle ilgili anlattıklarınız sanki tek siz farkındasınız gibi anlatıyorsunuz.
Allah im yarabbim ustabasi actirdi cantasini diyorum f hnm, ben, patron, labaratuar sorumlusu vardi

Laboratuar sorumlusu istegiyle gizli kayit cektik video mail de paylastik
Patron sadece güldü.
Oglu ise cildirdi bu ne ya ciksin istemiyorum rezil oluyorum surekli yeter diye bagirdi

Back
X