Ne yapacagımı şaşırdım artık kızlar yorumlara ihtiyacım var
üniversite 2.sınıf öğrencisiyim uzun zamandır hoşlandığım çocukla tanıştım ve yaklaşık 1.5 aydır konuşuyoruz, her gün sabahlara kadar tam flört öncesi konuşmalar yapıyoruz tatlı şeker biçimde. daha önce pek sevgilisi olmamış ve 2 ay önce birisinden ayrılmış kızla anlaşamamışlar bizim çocuk biraz tutucu ve kız da çok rahat bir kız olduğu için. neyse gelgelelim benim karakterim, dış görünüşüm, sohbetimden çok etkileniyor ve kafasında buna dair soru işaretleri yok hoşlandığını, ciddi olarak beraber olmak istediğini dile getiriyor ve gösteriyordu hareketleriyle. ama güzel giden her konuşmanın sonunda '' ya mutsuz olursak ?'' ''ben kendimden pek emin değilim seni üzücem'' ''bilmiyorum'' '' kaybetmek istemiyorum ben seni'' vb. dengesiz ifadeler kullanıyordu ben hep alttan aldım, tek çocuk bir de biraz şımarık, egosunu tatmin ettim üstüne düştüm. ama artık dengesizlikleri canıma yetti resmen beraber gibiydik davranışlar ve konuşma biçimimizle ama adımız yoktu sadece iş ad koymaya gelince de dengesizleşiyordu. ciddi olarak konuştum emin olduğun zaman konuşalım olumlu veya olumsuz sıkıldım yoruldum dengesizliklerinden dedim. mesajlar attı konu dışı sınavlar okul vs. cevap vermedim en son yine açıklama yaptım ve cevaba bakın '' peki öyleyse emin olduğum zaman yazarım sana''. ne demek bu ya !!! çıldırıcam artık!! kendinden soğutuyor ama ben onu çok istiyorum sogumak istemiyorum ondan ben ne yapayım yol gösterin bana çok çaresiz kaldım bu kadar dengesiz biriyle ilk kez karşılaşıyorum
bak benim eşim de öyleydi sevgiliyken...aslında tam o kadar dengesiz değildi
içine kapanık olduğundan açılamadı bana
evet biz vardık ama adımız yoktu....gezip tozuyoduk her gün dertleşiyorduk eee hoşlantı da vardı ikimzde de ama gerisi tık diye tıkanıyordu...
ben hep alıştım herkes peşimde koşssun ama bu koşmayınca bi neye uğradımı şaşırdım
1-2 ay bunu anlamaya çalıştım ...ee herşey ortadaydı ama söz olarak konuşulmuyordu
1-2 ay sonunda da resti çektim sonra başladı bu teelefonda ağlamay yok işte ben seni mutsuz edeim
falan fistan..bende iyi hade güle güle dedim ama bırakır mı ? evlendik...
denediin mi hiç rest çekmeyi?denemediysen dene bende işe yaradı...
evet resti çektim artık zaten konuşmuyoruz şu anda, ondan bekliyorum çabalamasını ama şunu da aktardım ona kendinden emin olduğun zaman belki beni bulamayabilirsin.. sadece bekliyorum şimdi aklım hep onda
keşke sizin gibi olsa sonumuz, evlilik değil ama bi başlangıç yapsak keşke :)
normalde özgüveni yerinde olan aktif birisi o konuda sıkıntısı yok, ama ilişki boyutuna gelince değişiyor..