• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz erkek mıknatısı

benim lisanstan mezun olan ogrencilerimi gözümün önüne getirdim de bir an. ay yok mumkun degil binde biri bile olgunca bir iliski surduremez sipalarin:KK70:ama uc bes sene sonra ziyarete geliyorlar, hah iste diyorum simdi biraz olmuslar:-)
Tecrübelerin, yaşanmışlıkların insana çok şey kattığı yadsınamaz bir gerçek. :) Zaman çok ilginç bir kavramımız.

Bir de sizin kaliteniz neyse Çevrenizde de öyle insanlar olur ve size sizin kalitenize uygun davranirlar unutmayın.

Yanlış imaj mi veriyorsunuz, düşünün.

Bir de sizin kaliteniz neyse Çevrenizde de öyle insanlar olur ve size sizin kalitenize uygun davranirlar unutmayın.

Yanlış imaj mi veriyorsunuz, düşünün.
Bu dediğinizin mutlak bir doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlık, dostluk için evet. İlişki konusunda ise tartışılır. Dediğiniz kesin olsaydı ilişkilerin çoğu sapasağlıklı olurdu. İmaj hususunda yanlış noktayı bulmak için gayret göstereceğim.

Şıpsevdi ve dengesiz erkeklerin hayatıma girmesinden bıktım. İki gün var bir gün yok ertesi gün yine var olan kişilerden uzak kalmaya çalışsam da yine de yakınımda yöremde buluyorum. Ayrıca son zamanlarda konuşmanın ilerlemediği, başlangıç zamanlarında benimle cinsellik konularını konuşan tiplere ne demeli? Konuşmaya başlayalı çok yeni olmuş, birbirimizi tanıma aşamasındayız ama konu buraya geliyor. Bu anormal değil mi, yoksa yetişkin bir birey için normal vs gibi savunma yapılabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Nette efendi erkekleri küstürdünüz, o güzel atlara binip gittiler tarzında cümleler okudum. Küstürdük mü cidden?
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
şıpsevdi ve dengesiz erkekler çok ise çevrenizde konuşmamaya muhabbet etmemeye çalışın bir de . yoklarmış gibi .

bana da genelde öyle tipler geliyo ya nasıl şans bendeki cidden anlamış değilim:işsiz:ama bence bu kızlardan kaynaklı birşey şimdiki kızlar hemen ilk buluşmada direk olaya girdikleri için erkeklerde öyle alıştı tabi önüne gelene aynı şekilde davranıyorlar:kahve:

Şıpsevdi ve dengesiz erkeklerin hayatıma girmesinden bıktım. İki gün var bir gün yok ertesi gün yine var olan kişilerden uzak kalmaya çalışsam da yine de yakınımda yöremde buluyorum. Ayrıca son zamanlarda konuşmanın ilerlemediği, başlangıç zamanlarında benimle cinsellik konularını konuşan tiplere ne demeli? Konuşmaya başlayalı çok yeni olmuş, birbirimizi tanıma aşamasındayız ama konu buraya geliyor. Bu anormal değil mi, yoksa yetişkin bir birey için normal vs gibi savunma yapılabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum. Nette efendi erkekleri küstürdünüz, o güzel atlara binip gittiler tarzında cümleler okudum. Küstürdük mü cidden?
Onu bunu bilmiyorum ama çok fazla öyle erkek var banada denk geldi ilk başlarda kendilerini belli ediyorlar zaten..bende yaşım geldi evleneyim artık dedim erkejleri tanıdıkça bekleme kararı aldım bence öyle düşünme biraz bekle kısmetin seni bulur

boşandığım sene aynı sorunları yasadım
hep ilk bulusmada amacı anlar , birdaha gorusmezdım
benım etkılendıklerım de bır var bır yoklardı, dengesizlerdi
o zamanlar saf mısım çok anlamazdım ben acelecıyım sanırdım ama snr snr amaçları anladım.

böylelerı cok malesef...

Artık kendimden şüphelenir oldum bu kadar sevmediğim tipte insanı kendime neden çekiyorum, acaba enerjim mi yanlış diye. Bir ilişkim olsa özel konuları aramızda konuşabiliriz o konuda bir sorunum yok ama daha flörtün başı döneminde de çok itici oluyor, sadece tek açıdan bakıldığımı hissediyorum.
ya cinsellik konusurlar
ya da saf sanıp ilk bulusmada senle evlılık yapacagını soylerler
sızle alakası yok, ortalık bu adamlarla kaynıyor, süreklı denk gelmesı cok normal.
inş efendi bir bey cıkar karsınıza:)

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
şıpsevdi ve dengesiz erkekler çok ise çevrenizde konuşmamaya muhabbet etmemeye çalışın bir de . yoklarmış gibi .
Öyle olduklarını farkedince iletişimi kesiyorum. Aralarında çok tatlı bulduklarım yok muydu evet vardı. :( O tatlı surata bu huy nasıl olur nasııl diye ara sıra söylenirim. Yine de karakter meselesi en önemli şeylerden olunca vazgeç gönül moduna geçiyorum.

Türk erkekleri ne uzalır ne kısalır hep aynı ergenlikten 30larına kadar salak saçma hareketler olmayan akılları başka yerlerinde beyinleriyle değil o yönleriyle düşünüp hareket ediyorlar çok da takmaya gerek yok
Denge ne önemli şeydir. Ben o konudan soyutlanalım demedim onlara ama belli başlı şeylerin zamanlaması vardır. Bence bu tamamen olgunluk meselesi. Olgun erkek nasıl davranacağını bilir, yaklaşımları isabetlidir. Ama ergenler ve hep ergen kalmışlar... :( onlar ise gelir beni bulur. :)

bana da genelde öyle tipler geliyo ya nasıl şans bendeki cidden anlamış değilim:işsiz:ama bence bu kızlardan kaynaklı birşey şimdiki kızlar hemen ilk buluşmada direk olaya girdikleri için erkeklerde öyle alıştı tabi önüne gelene aynı şekilde davranıyorlar:kahve:
Herkesi aynı kefeye koymak da nedir? Onlar da akıllarına yatan kadınları kaçırıyorlar o zaman. Doğru eşleşme gerçekleşmeyecek böyle yaparlarsa. Tüm kadınlar sadakatsiz o zaman ben de ona göre değer veririm kadına diyen insanlar da tanıdım. Ne kadar saçma mantık. Bir kadın ya da bir erkek tanıma aşamasında diğer herkesten soyutlanmalı tekil olarak irdelenmeli, tanınmalı. Ona has özellikleriyle. Bunu yapabilenler mutluluğu tadacak da işte ah ah.

Onu bunu bilmiyorum ama çok fazla öyle erkek var banada denk geldi ilk başlarda kendilerini belli ediyorlar zaten..bende yaşım geldi evleneyim artık dedim erkejleri tanıdıkça bekleme kararı aldım bence öyle düşünme biraz bekle kısmetin seni bulur
Bir gün var iki gün yok huylarından da sıkıldım açıkçası. Olduğu günlerde de tanımaktan ve keyifli anlar geçirmekten ziyade tek açıya kitleniyorlar. Beklemeye devam evet. :)

boşandığım sene aynı sorunları yasadım
hep ilk bulusmada amacı anlar , birdaha gorusmezdım
benım etkılendıklerım de bır var bır yoklardı, dengesizlerdi
o zamanlar saf mısım çok anlamazdım ben acelecıyım sanırdım ama snr snr amaçları anladım.

böylelerı cok malesef...
Ben cidden sevdiğimi sahiplenen biriyim ve dengeliyim ilişki konusunda. Ya siyahım ya beyaz. Grilikten nefret ederim ama şans işte karşıma çıkıyorlar. Flört aşamasında bir erkek ya tanımaya çalışır ilgilenir bu olumludur. Ya ilgisini göstermez ve soğuk olur bu olumsuz. Ama bir gün canım, tatlım senin için kelimelerim bitmeyecekler, çok şöylesin böylesinler ikinci gün ortadan kaybolmalar... Amaç ne be adam diyesim var. Cidden hissettikleri ne amaç ne?

Siz bu kişilerle internette tanışıp sadece mesaj yoluyla iletişim kuruyorsanız normal. İnsanlar sanalda, gerçek hayatta gösteremediği kişiliğini rahatça ortaya döküyor. Dengesiz ve haddi aşan cümleler kurabiliyorlar. Ama yüz yüze de aynı sorunları yaşıyorsanız hareketlerinizde yanlış anlaşılmaya müsait bir durum olabilir.

Back
X