• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz erkek mıknatısı

Ortada somut bir şey yokken bunun öne sürülmesi= ilişkiden sıyrılmaya çalışıyorum ama elimde bir sebep yok bunu bahane edeyim de kurtulayım. Aynen bu.
Kesinlikle tamamen bu. E ama onca zaman ümit verirken ne oluyordu? Birde kadınlara anlaşılmaz denir.

Aynen bade benimkide ilişki sevgili olayina bakış açımi biliyorsun.Eski nişanlısı tarafından aldatilmis.Geçmiş bitmiş bana güven kokusmus bunlar.
Yok yaw bırak. Sen bırak bir haftaya baskasının kollarına düser.

Nedense bu tarz adamlar aldatilir etrafimda gördüğüm hep böyleydi. Yok canım o cinsellik amaçlı birlikte olup ertesi günü unutur ben öyle biri olmadığım için beyzade sasirdi bir defa ilk defa biriyle cikacagami söyledim. Şaşkınlıktan afallamisti.

Bir laf var ya kötüye Duste gör. Görsün bakalım kim ona bu kadar güven verip bekler.Herkes ben mi

Bir laf var ya kötüye Duste gör. Görsün bakalım kim ona bu kadar güven verip bekler.Herkes ben mi
Değer verilmenin, sevilmenin kıymetini bilmek önemli. Şarkı sözü var ya sevgisizlik ayrılıktan daha zor diye. Sevgiyi bulamadıklarında acı çekerler. Sevgi veremeyen, almayı bile beceremeyen insanlar için mutsuzluk kaçınılmaz.

Kesinlikle tamamen bu. E ama onca zaman ümit verirken ne oluyordu? Birde kadınlara anlaşılmaz denir.

Yok yaw bırak. Sen bırak bir haftaya baskasının kollarına düser.
Flört güzel şey. Kişiler birbirini tanır, hoşlandıkları noktalar bulur vs. Bu dönemi güzel değerlendirmek lazım. Bunu beceremiyorlar işte. Şaka gibi. Eğlenirsin, takılırsın dersin ki kimyamız iyi. Anlaşamazsın o zaman zaten kişiler farklı insanlara yönelir. Ama dengesiz insanlar tabii ki de bu kadar basit olan bir olayı yapamıyorlar :) ümit verip de yok ya demek de ayrı saçmalık. Bu saçma insanlara elveda diyeceğiz. Yalnız kalmaları lazım.

Aynen yalnız kalsinlar böyle adamlar nedense hep kazık yiyen tipler.Yemeye de devam ederler inş. Vazgecilmek herkese koyar görsünler bakalım nasıl vazgecilir .

Flört güzel şey. Kişiler birbirini tanır, hoşlandıkları noktalar bulur vs. Bu dönemi güzel değerlendirmek lazım. Bunu beceremiyorlar işte. Şaka gibi. Eğlenirsin, takılırsın dersin ki kimyamız iyi. Anlaşamazsın o zaman zaten kişiler farklı insanlara yönelir. Ama dengesiz insanlar tabii ki de bu kadar basit olan bir olayı yapamıyorlar :) ümit verip de yok ya demek de ayrı saçmalık. Bu saçma insanlara elveda diyeceğiz. Yalnız kalmaları lazım.
Bencede. Baksan hepte haksızlığa uğramış oluyorlar. Neden acaba?

Zannediyorlar ki tekme aticaksam ben atarim birakacaksam ben bırakırım. Çevresindeki kızlarda karakter olarak onlar gibi olduğu için pek güvenilir değil geçmisleri kalabalık bu beyzadeleri bırakıp başka adamlara gidiyorlar.Çünkü o kızlar bir değil başka adamları da idare ediyor.Bu beyzadeler gozlerini acsaydi da kazık yemeselerdi hani Güya çok kurnazlar ya.

Bencede. Baksan hepte haksızlığa uğramış oluyorlar. Neden acaba?
Bu ara popüler olan bir bahane bu sadece. Gerçekten haksızlığa uğrayan kişi karşısındakine de aynı şeyi yaşatmaz diye düşünüyorum. Kendini geri çeker gerekirse hatta içine de kapanabilir ama ikili oynamaz. Bunun adı farklıdır bu kişilik meselesidir artık.

Zannediyorlar ki tekme aticaksam ben atarim birakacaksam ben bırakırım. Çevresindeki kızlarda karakter olarak onlar gibi olduğu için pek güvenilir değil geçmisleri kalabalık bu beyzadeleri bırakıp başka adamlara gidiyorlar.Çünkü o kızlar bir değil başka adamları da idare ediyor.Bu beyzadeler gozlerini acsaydi da kazık yemeselerdi hani Güya çok kurnazlar ya.
Ben sade ve sadece denklerin birbirini bulmasını istiyorum. Karakterleri, yaşayış biçimleri aynı olan insanlar birbirinden bihaber yaşamamalı. :( yolları mutlaka kesişmeli.

Aynen mavili ama o da şans meselesi maalesef ben o kadar şanslı olamadım. Keşke denklerbirbirini bulsa ben artık yok sayıyorum adamı.Ama şunu da unutmamak lazım yok saymak görmezden gelmek vazgeçmek karsindaki adam dengesiz de olsa koyar.

Hayatımdaki dengesizle bugün de konuşmadık. Canım arada sırada onunla konuşmak istese de dur mavili03 saçmalama diyorum. Fiziksel olarak çok etkileyiciydi. Sırf bu yüzden tamamen sildim attım diyemiyorum. Telefonda fotoğraflarımı düzenlerken onun bana attığı fotolara denk geldim içim bi an gitti. Bana yaklaşımı yanlıştı.(konu başında belirttiğim sebepler) Aptal gibi ona mesaj atmama rağmen bana cevap vermedi. Yüzünü ve sesini özledim. Onu aklımdan çıkaracak yeni birine ihtiyacım olduğu kesin. Mantığım ile duygularımın bir olmasını bekliyorum. Yeni bir flört için ruhum hazır aslında.

Aynen mavili ama o da şans meselesi maalesef ben o kadar şanslı olamadım. Keşke denklerbirbirini bulsa ben artık yok sayıyorum adamı.Ama şunu da unutmamak lazım yok saymak görmezden gelmek vazgeçmek karsindaki adam dengesiz de olsa koyar.
Katılıyorum ama yok sayıldığını hissetmeli. Bunun için ne yapmalı? :/ pasif kalınca o tesir karşıdakinde oluşmuyor diye düşünüyorum.

Bir insanı nasıl yok Sayarsin mesela aramaycaksin mesaj atmaycaksin sosyal medyada özellikle erkek arkadaşlarınla bir foto koyacaksin face whatsapp gibi mesEla. Olur da bir yerde karşılaşırsanız görmezden geleceksin. Hatta gerekirse kanka ayağı çekeceksin . Bak bu son taktigi ben yapmıştım. Nasılsın kanka diye msJ atmistim onun dengesizliginden ötürü sinir yapmıştı anında cvp verdi ne kankası kanka nerden çıktı neyse hiçbirşey yazmadım. Aynı günün akşamına aradı mesajta niye kanka yazdın. Bilmiyor musun ne anlama geldiğini dedi bildilin zoruna gitti.

Bir insanı nasıl yok Sayarsin mesela aramaycaksin mesaj atmaycaksin sosyal medyada özellikle erkek arkadaşlarınla bir foto koyacaksin face whatsapp gibi mesEla. Olur da bir yerde karşılaşırsanız görmezden geleceksin. Hatta gerekirse kanka ayağı çekeceksin . Bak bu son taktigi ben yapmıştım. Nasılsın kanka diye msJ atmistim onun dengesizliginden ötürü sinir yapmıştı anında cvp verdi ne kankası kanka nerden çıktı neyse hiçbirşey yazmadım. Aynı günün akşamına aradı mesajta niye kanka yazdın. Bilmiyor musun ne anlama geldiğini dedi bildilin zoruna gitti.
Şimdi benim bahsettiğim kişi ben yazmayınca yazmaz genelde. Önceden ben yazınca oldukça sıcak konuşurdu. İltifatlar ederdi vs. Planlar yapardık geldiğinde şunu bunu yapalım gibi. Şu an ayrı yerdeyiz kısa süreliğine. Ancak son 2 gün ben yazınca da soğuktu. Cevapsız bırakılan mesajlarım oldu. Ona mesaj atmamam bir şey değiştirmeyecek yani zaten o yazmayacağı için konuşma olmayacak, vazgeçildiğini bilemeyecek. Bunu demek istedim. Onun hissetmesini istiyorum.

Onun hissetmesini istiyorum diyorsan o zaman ondan bir adım bekleyceksin ama seninkide bayagi tepkisizmis kuzum benimki öyle değil demek bunların değişik versiyonları var.Benim annem ameliyat olmuştu geçmiş olsun demek için aradı isssizim iki aydır is bulmadan niye çıktın işsizlik maaşı için başvurdum mu falan dedi ben de sasiyorum o böyle davraninca he özünde dengesiz o sabit.

Onun hissetmesini istiyorum diyorsan o zaman ondan bir adım bekleyceksin ama seninkide bayagi tepkisizmis kuzum benimki öyle değil demek bunların değişik versiyonları var.Benim annem ameliyat olmuştu geçmiş olsun demek için aradı isssizim iki aydır is bulmadan niye çıktın işsizlik maaşı için başvurdum mu falan dedi ben de sasiyorum o böyle davraninca he özünde dengesiz o sabit.
Bunları düşünmesi güzelmiş. Bu arada çok geçmiş olsun.

Sağol canım Teşekkürler.Aynen bazen düşünceli bazen de dengesiz.İş bulmadan neden is cikiyorsun falan dedi hafiften bağırarak dikkat et kendine benim hoşuma gitti onun beni onemsemesi Keşke hep öyle olsaydı.

Sağol canım Teşekkürler.Aynen bazen düşünceli bazen de dengesiz.İş bulmadan neden is cikiyorsun falan dedi hafiften bağırarak dikkat et kendine benim hoşuma gitti onun beni onemsemesi Keşke hep öyle olsaydı.
Aslında olması gereken şeye sevinip bazı şeyleri görmezden geliyoruz. Bir tebrik, bir geçmiş olsunlar olağan şeyler. Boşverin o kişiyi. Yeni mutluluklara bakın. Ben öyle yapacağım.

Yeni gelen de ayni oluyor.Nerde dengesiz var bana rast gelir güven problemi var bende de yaynı başıma gine aynı şeyler gelirse.Yeni gelen iyi biri mi olacak hiç zannetmem.Falcilar da eskisiyle yeniyi kiyaslarken yeni gelecek kişi nedense daha yakışıklı güvenilir niyeti iyi olan kişi. Ben mumkunse yeni birini almiyim kuzum.Böyle iyi dert yok tasa yok olunca da uğraş dur yok bunu mu demek istedi niye böyle davrandı diye düşün dur.

Back
X