Dengesiz eş kişisi

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.984
9.623
158
İyi akşamlar hanımlar sadece dertleşmek istedim . Ben çok zayıfim ayrıca et yemiyorum alerjim var diye vitamin eksikliği ve bununla beraber halsizlik yorgunluk hep mevcut. İlaç kullanıyorum iğneler vs. Romatizma var ayrıca geceleri ayaklarımin ağrısı ile uyanıyorum o derece kötüyüm . Yada benim bunyem küçük dayanamıyorum bilmiyorm hassas da olabilirim.
Asıl konuya gelecek olursam bugün geceden beri vücudum ağrıyor her yerim basimdan ayağıma kadar oturdum ağladım ağrıdan ilaçla geçmedi ağrı kesici kremler falan banamisin demedi, bende eşime acile gidelim dedim çok ısrarla dedim zira hasta olunca inanmıyor bana duygu sömürüsü diyo her hareketime. İkna oldu gittik serum ilaç falan dönüyoruz ordan bana yolda taksi beklerken Ayn böyle diyor
" İnsanların duasını almıyosun onun için böylesin herkes sana beddua ediyor sende hiç iyileşmiyosun"
Bende iyi etrafında ki herkes bedduali desene dedim annesi hastadir hep ondan dedim bunu. Canımı acıtmak için diyo herşeyi anlamıyorum neden böyle oluyor hastaneye gitmek neden buna bu kadar zor geliyor daha önce de kanserden şüphelendi doktor bana denediğini bırakmadı kadere rızası yok bana atıyor herşeyi.
Ne yapayım ben bu durumda siz söyleyin hasta olmak benim elimde değil ki :(:hasta:

O zehirli sozlere kim olsa hastalanir. Esin dusuncelerini degistirsin iyilikle yaklassin

Bol bol dua edin derim yanında fazla ağrılarınızdan bahsetmeyin ne kadar az konuşursanız oda o kadar az sözleriyle canınızı yakar
Bahsetmiyorum çok fazla oluyor o zaman çocuğa baksın diye falan mecburen diyorum onun dışında yaşlılar gibi ay ay diyerek gezmiyorum inanın . Teşekkür ederim tavsiye için dua ediyorum bakalım Rabbim ne verecek. İyi geceler

İyi akşamlar hanımlar sadece dertleşmek istedim . Ben çok zayıfim ayrıca et yemiyorum alerjim var diye vitamin eksikliği ve bununla beraber halsizlik yorgunluk hep mevcut. İlaç kullanıyorum iğneler vs. Romatizma var ayrıca geceleri ayaklarımin ağrısı ile uyanıyorum o derece kötüyüm . Yada benim bunyem küçük dayanamıyorum bilmiyorm hassas da olabilirim.
Asıl konuya gelecek olursam bugün geceden beri vücudum ağrıyor her yerim basimdan ayağıma kadar oturdum ağladım ağrıdan ilaçla geçmedi ağrı kesici kremler falan banamisin demedi, bende eşime acile gidelim dedim çok ısrarla dedim zira hasta olunca inanmıyor bana duygu sömürüsü diyo her hareketime. İkna oldu gittik serum ilaç falan dönüyoruz ordan bana yolda taksi beklerken Ayn böyle diyor
" İnsanların duasını almıyosun onun için böylesin herkes sana beddua ediyor sende hiç iyileşmiyosun"
Bende iyi etrafında ki herkes bedduali desene dedim annesi hastadir hep ondan dedim bunu. Canımı acıtmak için diyo herşeyi anlamıyorum neden böyle oluyor hastaneye gitmek neden buna bu kadar zor geliyor daha önce de kanserden şüphelendi doktor bana denediğini bırakmadı kadere rızası yok bana atıyor herşeyi.
Ne yapayım ben bu durumda siz söyleyin hasta olmak benim elimde değil ki :KK43::hasta:
Bu kocaya kendine çok iyi bak derim
Bir acile gitmek bu kadar zor geliyorsa Allah korusun önemli bir şey olsa neler yapar

Benim büyük teyzem evlenmeden once gittiğimde bana çeşitli nasihatler etmişti. Biride her hastalıgını her agrınu sızını kimseye belli etme die. Cok dogru soylediğini sonradan anladım. Sizin durum tabi farklı. Allah şifanızı versin. Her insan kendinin doktoru. Dikkat edin yemenize içmenize. Bi de adamı dert etmeyin dert edecek yanı yok zaten.

Back
X