dengesiz eş

Kimseevlenmesin

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
55
54
8
Merhaba kizlar,kisaca size durumjmdan bahsetmek istiyorum.esimle severek evlendik.fakat dugunden hemen sonra sorunlar basladi.2aylik evliyken siddet uyguladi.ve bir sure devam etti.yasadigim soktan ben artik kendimden vazgecmis hale gelince siddeti kesti fakat hala sozlu siddeti devam etmekte.tabii ben de durmuyorum.evet cok soyleniyorum ama bu bana hakaret edip kufretmesini gerektirdigini dudunmuyorum. En son bir olayda supheli yaklasip cok soru sordum diye agza alinmayacak sozler soyledi.ben de bir daha konysmadim.is cikisi arkadaslarimla bulusup eve gec gittim. Tabii gecikecegimi de kendisine bildirmustim. Disarida arkadaslarimla olacagimi bildirirkrn de bu evlilikten umudumun kalmadigini artik nereye kaadar giderse oraya kadar onunla olacagimi,fazla caba sarf etmeyecegimi yazmistim.eve geldigimde davranislari yumusamisti.gece uyurken de sacimi oksayip defalarca alnimdan optu.kafam cok karisik. Bir yanim gelecegimizin olmadigini soykerken diger yanim cok uzgun. Siz olsaniz ne yapardiniz?

Kac kurtul bu hayattan! Canının hiç mi kıymeti yok arkadaşım? Evliliğin 2. Ayında siddet geleceginiz yok tabi. Bir anda canavar olmadi ya bu adam,nisanliyken de böyledir de kör etmiş aşk gözünü görememişsin. Ayrıl kurtul. Yarın çocuğunuz olduğunda onu da dovecek... çocuğu dovmese onun gözü önünde seni dovecek. Bunlari da düşün bence

Heralde ilkkez citti oldugunuzu anladi genede cok yalnis bir insan daha iki senelik evlisin yazik yani allah buyuk sabir versin bol dua et rappine insalalh duzelir umudun bitmesin canim buyuk laflar etmek estemiyorum zamana birak ama tavrini net koy ,bir laf vardir dinsizin hakkindan imansiz gelirmis boyle birine net tavir gerek insalalh akli basina gelir

Siddet varsa kac derim

Cocuk olmadan kurtul ilerde cocugu da dovebilir cunku omuroyle gecmez sonucta emin ol ailene dayak yedim deyince hemen bosan dicekler zaten

S...n yaranio..seninkide bundan anliyo demk

Aileme boyle bir seyi soyleyemem. Cunku kaldiramazlar. Bu durumdan onlarin da etkilenmesini istemiyorum. Aslina bakarsaniz bosanip tek basima ayakta duramamam icin hicbir sebep yok. Yabanci bir firmada guzel bir isim var. Ama beni o kadar asagiladi ki sanki yapamazmisim gibi geliyor. Hep bana sen bilmezsin sen benim sana anlattigim kadarini bilsen yeter dedi. Bu da benim guvenimi yikti galiba. Bir yandan da psikolojik destek almaya basladim. Ilac degil sadece konusuyoruz doktorla. Belki o bana kaybettigim guvenimi tekrar kazandirir.

Erkekler böyledir canım 2 saat iyi olurlar 3.saat ottan b.ktan bahane bulup yine sözlü ve fiziksel şiddete başvururlar. Seninle iyi olmasının sebebi belki o gece sevişmek isteyecekti nerden biliyorsun belki sırf onun için iyi davrandı sana onlar sadece oralarını düşünür . Dengesizler ; yaptıkları ve söyledikleri asla birbirini tutmaz.
Evliliğinizin ilk ayları cicim aylarıdır bu aylarda sizinle güzel vakit geçirmesi gerekirken size şiddet uyguladıysa sizin değerinizi bilmiyordur bu hıyar !
Aklınızı başınıza alın .
Ya dişlerinizi çıkırıp ipleri elinize alın güçlü olduğunuzu ve her türlü şiddetin size uygulanmaması gerektiğini ona ağır şekilde öğretin yada boşanın . Böylesi ile ömür geçmez.

2 yil bitti. Belki duzeliriz dedim. Kendime de kizdim. Biraz sus dedim ama yapamadim. Ben konustukca o daha cok sinirlendi. Tek hatam bu
Canim 2. Ayinizda siddet baslamis, bunu sebebi senin cok konusman olamaz, kendini suclama; adam siddete megilli. Evlenmeden bu yuzunu hic gostermedi mi?
Hadi savasayim biraz, o da terapi alsin falan dersen, savasmaya degecek bisey var mi ortada?

Disardan bakildiginda iyi bir hayatimiz var gibi. Nispeten alabiliyoruz, gezebiliyoruz. Esim isinde saygi goren de biri. Ama evin icinde degisiyor. Sebebini sorguladigimda cevabini ikimiz de bilmiyoruz. Sadece ilk tokadini attiginda neden! Demistim. Verdigi cevap gucum senin gibi acizlere yetiyor demisti. Hic unutamiyorum onu. Tokattan bile daha agirdi

Koşarak, kaçarak uzaklaşırdım. Ne yapacaktım yani beni manyak etmesini mi yoksa bir gün döve döve komaya girdirmesini mi? Sormanız gereksiz.

Ikimiz gittik ilk baska bir terapiste ve terapist esime sadece kendi pencerenizden bakiyorsunuz dedi. Evet esiniz cok konusuyor ama diygysal bir boslukta ve sizden tepki alabilmek icin bu kadar konusuyor olamaz mi demisti. Bir da

Inanin sevguliyken ya da nisanliyken siddete meyilli degildi. Sadece bir kere cok kizip bardagu duvara firlatmisti. Ama insanlik hali olabilir deyip onemsememistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…