• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengesiz insanlar....

canım tadilat yapılacak ya keşif yapacaklardı herlade sorunlu yerleri belirleyip beni çıkarıp bir an önce başlamak için

ya olamaz aynı tıpkısının aynısı....

tadilat yapcaz da yapacağız ölçü falan dediler hep ...

sakın alma tatlım alma içeri....

kolaysa gelsin girsinler...

eğer içeri alır ölçü almalarına izin verirsen taahhüt etmiş olmasan da hiç gerek yok...

bekleyecekler...bunu kiracılı ev almadan önce düşüneceklerdi...

ben olsam hayatta almam eve.

alma aradıkları veya geldikleri zaman kapıyı açmadan "sen çıkana kadar beklemek zorunda olduklarını" söyle...

ısrar ederlerse de hiç tereddüt etmeden hemen 155 i ara ve kapıya dayandıklarını zorla açtırmaya çalıştıklarını söyle...

yapmaları gereken bir sürü yasal işlem var kapına dayanmadan önce...zaten kapına bile ancak icra yolu ile dayanabilirler...

ilk önce noter kanalıyla satıl aldıklarını anlatacaklar sana...kapıya gelip söylemek olmaz...

sonra aynı noter yolu ile sana kanunu yasal bir süre verecekler ki bu en az 3 aydır...

derken diyelim ki çıkmadın dava açacak...mahkeme mahkeme aylar sürecek...ondan sonra icra yolu ile kapına dayanabilir ancak...

canım çok geçmiş olsun.valla ne dengesizlermiş.sakın açma kapıyı geç gelirlerse.kapıya yazı as veya direk söyle ben bu saatten sonra kapıyı açmıyorum diye.gerçi söylemişsin ama.niye mağdur ederler ki insanlar böyle.tek başına yaşıyorsun sonuçta.ne ayıp ya.açma ,daha çalarlarsa da ara polisi.dağ başı mı burası canım ,saygısızlar.

ne bileyim canlar ya inanın o anki ruh halimden dolayı ne yapacağımı şaşırdım 155 e haber verseydim bu kadar başım agrımayacaktı hakkımı daha ii savunmuşş olcaktım

ne bileyim canlar ya inanın o anki ruh halimden dolayı ne yapacağımı şaşırdım 155 e haber verseydim bu kadar başım agrımayacaktı hakkımı daha ii savunmuşş olcaktım

iyi de bir şey için geç kalmış değilsin ki...

tatlım rahat olsana sen tedirgin olacak birşeyin yok....

evsahibiyle sonunda görüştüm kızlar 15 inde cıkartamazklar dedi ben 30 unda cıkacağını söylemiştim dedi bana dün gece yaptıklarını anlattım cok sinirlendi ben onlarla konuşrum dedi ama bakalım yapacak mı

aman korkma canım.. eskı ev sahıbının haberı yokmus demek ki... sen rahat ol canım,kapınıda sakın acma...

kızlar biz eşimle beraber market işletiyoru ben sabah duruyorum eşim öğleden sonra benim sorunum burda bayan müşterim vede malesef komşum olan bir kadın var ya sabahları hep yanımda ilk sorusu napıyon o ne bu ne ne okuyon neyazıyon ne niyon o ne bu ne ne izliyon konuşmuyorum israrla soruyo eve gidiyorum gene peşimde viledaya bile bu ne diye soruyor çarşıda pazarda hep peşimde sürekli kontrol altında tutuyor ya soruyorum başka komşun yokmu diye vaar diyor hiç bir ortak noktamız yok tamamen zıttım çözüm istiyorum noooooluurrr yardım edin kafayı yicemmsenağlama

kızlar biz eşimle beraber market işletiyoru ben sabah duruyorum eşim öğleden sonra benim sorunum burda bayan müşterim vede malesef komşum olan bir kadın var ya sabahları hep yanımda ilk sorusu napıyon o ne bu ne ne okuyon neyazıyon ne niyon o ne bu ne ne izliyon konuşmuyorum israrla soruyo eve gidiyorum gene peşimde viledaya bile bu ne diye soruyor çarşıda pazarda hep peşimde sürekli kontrol altında tutuyor ya soruyorum başka komşun yokmu diye vaar diyor hiç bir ortak noktamız yok tamamen zıttım çözüm istiyorum noooooluurrr yardım edin kafayı yicemmsenağlama

:1shok: :1shok: :1shok: :uhm:

kendi probleminiz için yeni bir konu açmalısınız.
ama konu açarken de bu kadar karışık yazmayın bence.
noktalama işareti falan kullanırsanız daha anlaşılır olur.

ev sahibin büyük ayıp etmiş sonuçta sen hala orada otuyosun ahkkı yok sen evin içindeyken bi başkasının gelipte eve bakmasına çata tabiki kapını sen taşınırsın ozaman kime istiyosa versin evi ni

kızlar dün evimi görmek için yine geldiler bu sefer kapıyı actım dedimki salı günkü davranışınızdan dolayı özür dilemedikçe evime sokmam nasıl yani neden özürdileyecekmişiz sendenmi dileyecekmişiz napmışız senin kafada var heralde aklından senaryo üretiyorsun hastasınsen insanlıksızsın filan bende dedimki evt insanlıksızım sizde benden farklı değilsiniz dedim biri içeri girdi çabuk çık yoksa polise haber vercem dedim hiçbişi yapmazsın hadi ara dedi baktı arıyorum mecburen cıktı biz seni 15 inde cıkaracağız tapu bizde kontrat bizde elinizden geleni ardınaaıza koymayın deyip kapıyı suratlarına carptım

kadına dedimki gece o saattte kapımı yarım saat caldınız yumrukladınız biz sana tecavüzmü edecektik dediler ben de dedimki peyganmber efendimiz bir kişinin kapısı 3 kere calınır sonra acılmazsa gidilir kadın ne derse beğenirsiniz peygamberimiz demişki her gelene kapı açılır ya hangi kitapta böyle şeyler yazıyor

haa ayrıca başındaki örtüden utan yalancı biz sadece kapını çaldık gittik dediler öle olsa apartmanda herkes duyardı apartandanda o kadar kişi bizi seyretti kimse ses cıkarmadı

tatlım çok geçmiş olsun....

cidden çok asap bozucu bir durum...sen kanunlar karşısında haklı olsan da yasal hakların olsa da cahil kaba insanlar karşısında insanın sinirleri bozulur tabiki...

üstelik tek başına bunları yaşamak daha da zor...

seni evden çıkartazlar bir kere buna adın gibi emin ol...

sen sinirlerin yıpranmasın diye bir an önce çık eğer imkanın varsa...yoksa eğer hiç korkma atamazlar...

ve evden çıkarken sakın anahtar ve kontrat teslim etme...evin içinde bir eşya bırak...gözden çıkarttığın atacağın eşyaları evde bırak kapıyı kilitle ve de ki evde eşyalarım var...taksiyle alacağım yarın ya da akşam...kanunen açamazlar sen teslim edene kadar...dava açıp icra yolu ile uğraşsınlar :))

Dengesizler,terbiyesizler...
Ohh agzına saglık canım ıyı demişsin..
Gerci artık ıyıce inada bındırdıler işi ama öyle canları ıstedıgı ıcın senı cıkartamazlar canım...
Bızım bı kıracımız vardı 1 sene atamamıstı babacım ki evımıze zarar verdiği halde...
Sökmedik kırmadık satmadık sey bırakmamıstı evde düşün ??
Sen hıc korkma canım,akıllı mantıklı ınsansın...
Yola gelırler,baktılar dişli gördüler senı...

Son düzenleme:
Back
X