Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 te geleceklerdi 5 buçuk oldu hala gelmediler
bunlar evi tapudan satın almışlar değil mi?
neyi görmek istiyorlar şimdi?
canım tadilat yapılacak ya keşif yapacaklardı herlade sorunlu yerleri belirleyip beni çıkarıp bir an önce başlamak için
ne bileyim canlar ya inanın o anki ruh halimden dolayı ne yapacağımı şaşırdım 155 e haber verseydim bu kadar başım agrımayacaktı hakkımı daha ii savunmuşş olcaktım
kızlar biz eşimle beraber market işletiyoru ben sabah duruyorum eşim öğleden sonra benim sorunum burda bayan müşterim vede malesef komşum olan bir kadın var ya sabahları hep yanımda ilk sorusu napıyon o ne bu ne ne okuyon neyazıyon ne niyon o ne bu ne ne izliyon konuşmuyorum israrla soruyo eve gidiyorum gene peşimde viledaya bile bu ne diye soruyor çarşıda pazarda hep peşimde sürekli kontrol altında tutuyor ya soruyorum başka komşun yokmu diye vaar diyor hiç bir ortak noktamız yok tamamen zıttım çözüm istiyorum noooooluurrr yardım edin kafayı yicemmsenağlama
kızlar biz eşimle beraber market işletiyoru ben sabah duruyorum eşim öğleden sonra benim sorunum burda bayan müşterim vede malesef komşum olan bir kadın var ya sabahları hep yanımda ilk sorusu napıyon o ne bu ne ne okuyon neyazıyon ne niyon o ne bu ne ne izliyon konuşmuyorum israrla soruyo eve gidiyorum gene peşimde viledaya bile bu ne diye soruyor çarşıda pazarda hep peşimde sürekli kontrol altında tutuyor ya soruyorum başka komşun yokmu diye vaar diyor hiç bir ortak noktamız yok tamamen zıttım çözüm istiyorum noooooluurrr yardım edin kafayı yicemmsenağlama