Dengesiz is arkadasi

Bende de var miyop, lens takmasam binecegim otobusu bulamam gorup konusmuyor. Baskasiyla konusuyor cunku :)

Bu durum biraz suna benzedi. Bu arkadas gelmeden once biz uc kisi daha samimiydik. Daha sonra kendisi de muhabbetlere katildi, eyvallah. Ama donem donem her birimize bu dengesizlikleri yapiyor. Simdi ucuncu arkadasin pesine takilmis ikimmizi gormezden geliyor. Ayni lisede gruplasmaya bayilan ergenler kizlar gibi

O an dalgin oldugunu dusunmuyorum cunku benimle konusmayip baskasiyla konusuyor. Bunu da gun icinde devam ettiriyor. Tuhaf bir insan yani.

Ben de psikolojik sorunlari oldugunu dusunmeye basladim. Ikili iliskilerinde nasil davranacagini kestiremiyor gibi.

Böyleleri numuneliktir. Her yerde bir tane vardır.
çok anlam yüklemeyin. Psikolojik bir rahatsızlığı bile olabilir bilemezsiniz.
Selam verirse verirsiniz yoksa siz de vermeyin geçin.
Evet olabilir. Diger arkadasa yaptigi daha komik. Tatilde kaslarini yaptirmis. Surekli fotograf atmis. Arayip bir saat okulda yasadigi bir problemi anlatmis. Okula geldik kizin yuzune bakmiyor

Aynı bahsettiğiniz gibi bir arkadaşta bizde var...hatta geçirdiğimiz ortak hastalıklardan kaynaklı benle samimi olmaya çalıştı, bende samimi oldum açıkçası...

Bazen görmezden geliyor, bazen yemeğe gidelim diyor, bazen slm bile vermiyor, bazen çok özlemiş gibi davranıyor....

Bende artık ona kendisi gibi davranmaya karar verdim... slm verirse slm veriyorum, yüzüme bakmazsan bende ona bakmıyorum....

Çözümü böyle buldum

Ben alakasız bir şey soracağım, süt iznini nasıl kullandırdılar ben de 1 ay sonra dönüyorum da brnşların girdiği derslerde gidebiliyorum sanırım, haftada 2 saat oluyor bu da :/

Ben alakasız bir şey soracağım, süt iznini nasıl kullandırdılar ben de 1 ay sonra dönüyorum da brnşların girdiği derslerde gidebiliyorum sanırım, haftada 2 saat oluyor bu da :/
Okulum tam gun. Ogleden once bes saat ogleden sonra uc saat ders var. Ben oglene kadar derse girip eve gidiyordum. Eger sabah kullanmak isterseniz de ina gore konusup ayarlama yapilir. Bu sizin talebinize bagli. Mudur sizin tercihinize uymak zorunda diye biliyorum. Siz sinif ogretmenisiniz sanirim. Ben brans oldugum icin daha rahat ayarlanabiliyor. Cunku sadece maas karsiligi gitmistim, az dersim vardi. 15 saati 20 saatin icine sigdirip bir gun de bos vermislerdi.

Okulum arkadaşa öğleden sonra şeklinde kullandirdi.Ben de süt iznini kullansam o şekilde olacaktı.Ama okul müdürüm kadının çalışma hayatında olmasını destekleyen bir adamdi.Sizin ilçede nasıl yapiyorlar...diğer arkadaşların nasıl kullandılar buna da bak

Bizde sınıfçılara varsa sadece boş derslerde kullandırdılar ama merak ettim bunun sabit bir uygulaması yok mudur diye...

Bizde sınıfçılara varsa sadece boş derslerde kullandırdılar ama merak ettim bunun sabit bir uygulaması yok mudur diye...
Yok çünkü bakanlık görüşlerinde "öğrencilerin mağdur edilmeyeceği şekilde kullandırılması" var.Bu yorum farklarına yol açıyor.Ogleden sonra branş derslerini programa koyan ve bu şekilde kullandıran olduğu gibi normal memur çalışma saati 5:30 bizim okul zaten 2:20 de bitiyor diyen var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…