- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Cok tuhaf bir durum. Yani yarin oturup bir derdini anlatabilir ya da watsapptan mesajlasabilir. Tatsizlik da yasamak istemiyorum. Sizce neden boyle davrandigini sorayim mi? Belki de farkinda degil, bilmiyorum.Sizin için çok önemli biri değilmiş zaten.siz de onun gibi yapın sadece selam verdiğinde konuşun.bazılarının karakteri böyle
Aslinda dertlesmekten kastim cocuk istedigi icin bana bazi seyler soruyor bazen. Doktor onerisi, dogum izni vs. Bunun disinda ogrencilerin durumi, okul isleri hakkinda falan konusuyorum en fazla. Yani konusmak istemedigi bir insan olsam bunlari da konusmaz. Dediginiz gibi yapmak en iyisi sanirim.Bazı insanlar mesafeleri ayarlayamaz. Hemen sizin hayatınıza girebilir veya çıkabilir. İlişki kurmak karşılıklıdır. Siz eğer bunda rahatsızsanız bir bos ders boyunca hayatınızın detaylarını anlatmazsınız. O anlatacak olursa konuyu değiştirip günlük meseleleri hava durumu, spor, tatil, yaklaşan bir okul etkinliği gibi zararsız sokakta tanımadığınız insanlarla bile rahatça konuşabileceğiniz konulardan bahsedin. Dertlerini dinlemeyin.
Tabi ki. Gunaydin demek cok zor olmamali. Hadi sabah demedin gun icinde neden nasilsin bile demiyorsun. Artik gorunce gulesim geliyor. Yine gelmisler diyorum icimden :)Boşver sende samimi konuşma hiç
Ben hiç sevmem öküz gibi geçerler sorsan ayy moralim bozuktu sabahları ben ben olmuyorum sabah insanı değilim vs asla kabul etmiyorum
sokakta tanımadığınız insanlarla bile rahatça konuşabileceğiniz konular
Gunaydin. Calistigim okulda bir ogretmen arkadasim var. Gecen yil atandi buraya. Ben dogum izninde oldugum icin ikinci donem tanistim. Gecen yil zaten sut iznimden dolayi ogleden sonra eve gittigim icin pek muhabbetimiz olmamisti. Bu sene basinda geleneksel olarak bir gun grubu olusturduk. Hem bu sayede hem de okulda daha fazla zaman gecirdigim icin muhabbetimiz az cok oluyordu. Ancak bu arkadasin soyle bir durumu var. Iki gun cok guzel samimi konusup ucuncu gun gormezden gelebiliyor. Bu sadece bana karsi degil daha samimi oldugum bir arkadasima karsi da boyle. Yeni yeni fark ediyorum bu durumu cunku onceden zaten cok samimi degildim. Yani bir gun once bir bos ders boyunca dertlestigin bir insana ertesi sabah neden gunaydin bile demezsin hic anlamis degilim. Normalde insanlari bu kadar onemseyen biri degilim. Samimi oldugum bir iki kisi yeter bana ama kim olursa olsun mutlaka selam veririm. Sonucta ayni okulda calisiyoruz.
Bu durum beni su acidan rahatsiz etti kisacasi. Ben acaba birsey mi yaptim bilmeden diye ikileme dusuyorum. Ister istemez kafami mesgul ediyor. Ama diger arkadaslarla konusunca tek olmadigimi anladim. Bundan sonra iletisimimi minimuma indirmeyi dusunuyorum ama aklina eser de yine samimi olmaya calisirsa sizce nasil davranayim. Kadin benim de dengemi bozuyor cunku.
Siz bişey yapmadığınızdan eminseniz karakter meselesidir.ama içim rahat etsin diyorsanız da sorun ne olacak bari durumu anlar ondan sonra tavır belirlersinizCok tuhaf bir durum. Yani yarin oturup bir derdini anlatabilir ya da watsapptan mesajlasabilir. Tatsizlik da yasamak istemiyorum. Sizce neden boyle davrandigini sorayim mi? Belki de farkinda degil, bilmiyorum.
Ben de oyle dusunuyorum. Yani birsey yapmadigimdan soyle eminim, oyle bir ortam olmadi. Ayrica cuma gunu okula gelemedim, esimin anneannesi vefat etti. Kim olursa olsun bassagligi dilemek gerek diye dusunuyorum. Onu da yapmadi. Benim asla fark etmedigim birsey mi oldu diye merak etmiyor degilim.Siz bişey yapmadığınızdan eminseniz karakter meselesidir.ama içim rahat etsin diyorsanız da sorun ne olacak bari durumu anlar ondan sonra tavır belirlersiniz
iş arkadaşlarıyla iş dışında görüşmekten hazzetmeyen bi tek ben miyim acababence hiç konuşmayın bu konuyu normal devam edin öyle.
Arkadaşınızın gözü bozuk olabilir mi ben kendimden biliyorum miyop olduğum için lens takmadığım zaman burnumun ucunu görmemGunaydin. Calistigim okulda bir ogretmen arkadasim var. Gecen yil atandi buraya. Ben dogum izninde oldugum icin ikinci donem tanistim. Gecen yil zaten sut iznimden dolayi ogleden sonra eve gittigim icin pek muhabbetimiz olmamisti. Bu sene basinda geleneksel olarak bir gun grubu olusturduk. Hem bu sayede hem de okulda daha fazla zaman gecirdigim icin muhabbetimiz az cok oluyordu. Ancak bu arkadasin soyle bir durumu var. Iki gun cok guzel samimi konusup ucuncu gun gormezden gelebiliyor. Bu sadece bana karsi degil daha samimi oldugum bir arkadasima karsi da boyle. Yeni yeni fark ediyorum bu durumu cunku onceden zaten cok samimi degildim. Yani bir gun once bir bos ders boyunca dertlestigin bir insana ertesi sabah neden gunaydin bile demezsin hic anlamis degilim. Normalde insanlari bu kadar onemseyen biri degilim. Samimi oldugum bir iki kisi yeter bana ama kim olursa olsun mutlaka selam veririm. Sonucta ayni okulda calisiyoruz.
Bu durum beni su acidan rahatsiz etti kisacasi. Ben acaba birsey mi yaptim bilmeden diye ikileme dusuyorum. Ister istemez kafami mesgul ediyor. Ama diger arkadaslarla konusunca tek olmadigimi anladim. Bundan sonra iletisimimi minimuma indirmeyi dusunuyorum ama aklina eser de yine samimi olmaya calisirsa sizce nasil davranayim. Kadin benim de dengemi bozuyor cunku.
Hic bilmiyorum burcunu ama ikizler dediginiz gibi, babamdan biliyorum :) terazi de oyle olabiliyor kardesimden biliyorum.Burcu nedir acaba merak ettim genelde ikizler burcu boyledir burcu ikizler degilse bile mutlaka yukseleni ikizlerdir.. bir bakarsin cok iyi bi bakarsin sanki hic tanismiyomussunuz gibi davranir yuzune bile bakmaz.. nekadar ikizler tanidiysam hepsi oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?